- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
kapa gözlerini miacım akşama sürprizli temiz vestiyer varvestiyer ne oldu :)
kapa gözlerini miacım akşama sürprizli temiz vestiyer var
Geçmiş olsun abla maydanoz suyu iç.biraz rahatsızdım ya idrar yolu rahatsızlığım gene başladı ya hastaneye gidildi sonuc bekliyorum
Süper aklımda vardı zaten misafir WC bayadır yıkanmıyor kullanılmayınca oraya bi el atıcam.ödev istermişsinizvereyim hemen wc yıkmamak olsun
Ben de iç çamaşırlarını ütüleyerek çözdümGeçmiş olsun
Ayy yıllarca çektim ben o rahatsızlığı
Sonunda bol su ve sıvı içecekler içmekte buldum tedaviyi
Harikasın abla her gün bekliyoruz@Anka_gel ödev verdim
benim vestiyer bugün tamamen biter.wc temzilenecek.eşim evi süpürüyor bu hafta biraz daha rahatım.
Mia- duvar boyalarının rengi nedir.iki ton var dımı?
çok tarz buldum.benim şuan baya boşaldı ufak dokunuşlar yapmam lazım baya renksiz durumda.
Cok hoş tarzınız yakın gibi zevklerimiz. Benim de tv unitem büyük ve orta sehpayi geçende söylemiştim eşim yollamaya kıyamıyor :)) Süs eşyasi biblo gibi aksesuarların çoğunu eledim bir iki çerçeve kaldı. Cocuk olunca atma gonderme sureci daha hizli ilerliyor sanirim
aslında koltuk yüzlerimi değiştirmem lazım hepsi bağlantılı olacağından kararsızda kalıyorum.yapılacak şey çokEvet 2 renk marshall mermertozu ve granit boya isimleri.
ama annem polisanın mermer tozundan yaptırdı daha güzel durdu.
diğer odalara bende polisan alacağım.
Her tadilat ettiğim odaya ufak detaylar ekliyorum. Güzel oluyor.
bugün ilk işim vestiyere bakmak olacak.
Cok hoş tarzınız yakın gibi zevklerimiz. Benim de tv unitem büyük ve orta sehpayi geçende söylemiştim eşim yollamaya kıyamıyor :)) Süs eşyasi biblo gibi aksesuarların çoğunu eledim bir iki çerçeve kaldı. Cocuk olunca atma gonderme sureci daha hizli ilerliyor sanirimrahat gezinmesi oynamasi icin güzel bahane sebebi olur.
Kalabalık bir ailede büyüdüm toz alma ve ütü işini pek sevmiyorumama mecbur yapıyoruz.
Yatili misafirim vardi cok yorgundum geçmişi okuyamadım güncelden takip devam :))
Eşim kızla oğlanı götürdü. Büyük oğlan da okulda bebek de uyursa hemen evi toplayacağım inşallah uyur. Şu an inanılmaz bir sessizlik var evde.
evet benim aksesuarlar falan zaten çoğu saklı durumdaydı.çocuklar çarpıp duruyordu.sehpalarda oyle.şuan ortada yoklar ama o sehpalara çözüm bulmam lazım.olmadı anneme vereyim onudaCok hoş tarzınız yakın gibi zevklerimiz. Benim de tv unitem büyük ve orta sehpayi geçende söylemiştim eşim yollamaya kıyamıyor :)) Süs eşyasi biblo gibi aksesuarların çoğunu eledim bir iki çerçeve kaldı. Cocuk olunca atma gonderme sureci daha hizli ilerliyor sanirimrahat gezinmesi oynamasi icin güzel bahane sebebi olur.
Kalabalık bir ailede büyüdüm toz alma ve ütü işini pek sevmiyorumama mecbur yapıyoruz.
Yatili misafirim vardi cok yorgundum geçmişi okuyamadım güncelden takip devam :))
Benim bütün evi çöpe atıp sıfırdan başlayasım varaslında koltuk yüzlerimi değiştirmem lazım hepsi bağlantılı olacağından kararsızda kalıyorum.yapılacak şey çok
aslında koltuk yüzlerimi değiştirmem lazım hepsi bağlantılı olacağından kararsızda kalıyorum.yapılacak şey çok
Yok ya çok dağınık her zamanki gibiTadını çıkart aman ev yine dağılacak :)
Bitlenme korkusuyla1 yıldır düzenli olarak sizi okuyorum ama bir türlü yazamamıştım, dün bi gazla yazmış bulundum2 yıllık evliyim çalışıyorum burada gördükçe evi elden geçirdim ama tabiki daha çok yolum var, dün tesadüf sizi okumadan vestiyeri düzenlenmiştim iyi denk geldi bugün tuvaletten devam, birlikte yapmak iyi hissettiriyor insana
Yok ya çok dağınık her zamanki gibisalondaki çamaşırlara iki makine daha eklendi dolaplarda katlı çamaşır kalmadı
eşyaların kaç yıllık.benim salon takımını oturma odasına geitirp oturma odasındakini çöpe atasım var :)eşim kıymıyor.yüzleri baya yıprandıBenim bütün evi çöpe atıp sıfırdan başlayasım var
1 yıldır düzenli olarak sizi okuyorum ama bir türlü yazamamıştım, dün bi gazla yazmış bulundum2 yıllık evliyim çalışıyorum burada gördükçe evi elden geçirdim ama tabiki daha çok yolum var, dün tesadüf sizi okumadan vestiyeri düzenlenmiştim iyi denk geldi bugün tuvaletten devam, birlikte yapmak iyi hissettiriyor insana
şuanki sıralama balkonu cam kaplama,koltuk yüzleri,çocuk odası,banyo şeklinde.ama ordada hiç bir hareketlilik yokTadilat sürecin en zor kısmı.
Seçenekler ve tadilat sırasında yaşanan aksaklıklar.
masela bizim eve kapı yapacak biri geldi anlattım hayalimi resim vs gösterdim.
tamam dedi gitti adam ne seçenek gösterdi ne aşamaları gösterdi.
kapı eve takılınca gördük. neyse ki hayalime yakın birşey çıktı :)
Benimde aklımda var kılıf kaplatmak ama güvenemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?