Ütüyü yaz aylarında hiç deme zatenİskandinav tarzını çok seviyorum. Hatta aşırı seviyorum.
Ev işi bazen çok zoruma gidiyor neyse artık kolay toplanıp temizleniyor.
ama ütü en sevmediğim iş.
Bitlenme korkusuyla
Bizim aileler uzakta, en güzelini yapmışsınız.evet benim aksesuarlar falan zaten çoğu saklı durumdaydı.çocuklar çarpıp duruyordu.sehpalarda oyle.şuan ortada yoklar ama o sehpalara çözüm bulmam lazım.olmadı anneme vereyim onuda
şuanki sıralama balkonu cam kaplama,koltuk yüzleri,çocuk odası,banyo şeklinde.ama ordada hiç bir hareketlilik yok
gülmemek için tutuyorum kendimi.her an kahkayı basabilirimBenim bütün evi çöpe atıp sıfırdan başlayasım var
Ütüyü yaz aylarında hiç deme zatenBenim sizlere göre daha çok yolum var gibi.
Misafir olan hanım diyor ki sen hiç oturmuyorsun temizlik toparlama bulaşık konusunda. Yapmazsan çığ gibi büyür sonra dedim içimden. Biraz minimal yaşamdan bahsettim, eee attigin ya lazım olursa dedisüreçleri var diye anlatıyordum bana uzaylı gibi bakinca sustum. Hatta topigin adini verecektim hem kendimi ifşa etmeyim hemde anlamayacak vazgeçtim :)
kimsuhanın taktik işe yaradı
ama ben kötü bişi demedim de trip attı bana
evet kesinlikle.bi ay sonra güne gireceğim.onunla ya bolkon ya kılıfları değiştirmeyi dşünüyorum bakalımbizde geçen yıl başladık hatta bazı şeyleri ucuz aldık hayalime yakın orta halli birşeyler yapıyorum.
liste yapıp maliyet çıkartmak önemli sonra sırayla yapılır.
Okurken gaza geliyor insan sizinle birlikte iş yapıyor ama sürekli yazamazsam diye de yazmaya çekiniyor, attık bakalım bir adım devamı gelir
Bende nickimi kısalttım oda sadelesmeyi hak ediyor. Tek nicki biri kullanıyormuş ya kısa çizgi ekledim mecbur :))
evet kesinlikle.bi ay sonra güne gireceğim.onunla ya bolkon ya kılıfları değiştirmeyi dşünüyorum bakalım
Kuyrukbiz onlara kuyruk diyoruz :)
Böyle daha güzel oldu
böyle daha minimal olmuşBende nickimi kısalttım oda sadelesmeyi hak ediyor. Tek nicki biri kullanıyormuş ya kısa çizgi ekledim mecbur :))
Benimle 3. tekil şahıs gibi konuşma :)
profilindeki gibi 2 adım uzaklaştın sanki
Başına tebelleş olurum
Oturma odası yatak odası halılar perdeler 12 yıllıkeşyaların kaç yıllık.benim salon takımını oturma odasına geitirp oturma odasındakini çöpe atasım var :)eşim kıymıyor.yüzleri baya yıprandı
Önceki neydi çıkaramadımBende nickimi kısalttım oda sadelesmeyi hak ediyor. Tek nicki biri kullanıyormuş ya kısa çizgi ekledim mecbur :))
Oturma odası yatak odası halılar perdeler 12 yıllık
Salon koltuk 3 yıllık
Çocuk odası 3 yıllık
Halı perdesi 12 yıllık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?