aslında çok olmamış salona orası içinde mi aynı şeyi düşünüyorsunOturma odası yatak odası halılar perdeler 12 yıllık
Salon koltuk 3 yıllık
Çocuk odası 3 yıllık
Halı perdesi 12 yıllık
Önceki neydi çıkaramadım
Ben yeni yeni yazıyorum topige takip ediyordum ama :)) eskisi sahra8482Oturma odası yatak odası halılar perdeler 12 yıllık
Salon koltuk 3 yıllık
Çocuk odası 3 yıllık
Halı perdesi 12 yıllık
Önceki neydi çıkaramadım
bit sayesinde iki kişi yazmayı başarmıştı
Bit yok şükür. Benim temizlik konusunda sorunum yoktu da eşya fazlalılığım vardibit sayesinde iki kişi yazmayı başarmıştı
Bit yok şükür. Benim temizlik konusunda sorunum yoktu da eşya fazlalılığım vardinereye vereceğim nasil satarım diye kafa karışıklığı yaşıyordum.
Ben son sayfalara daha bügun bakabiliyorum olaya fransız kaldım :)Dün böyle bir muhabbet dönmüştü de sonra aman bir fırtına esti sonra duruldu
havalar çok soğuk :)
ben de iki aydır buralardayım.bikaç ay önce başlamıştım ufatan ufağa şimdi daha ciddi ilerliyorumSUHAN Daha çok Düşünce gücü olumlamalar topiginde yazıyordum baştan okumaya baslayinca buraya da yazmaya başladım :)
Ben son sayfalara daha bügun bakabiliyorum olaya fransız kaldım :)
o bit başka bitBit yok şükür. Benim temizlik konusunda sorunum yoktu da eşya fazlalılığım vardinereye vereceğim nasil satarım diye kafa karışıklığı yaşıyordum.
Tamamdıro bit başka bit
benım suan salonda koltuk takımı duvarda bı tv bıde ıkea orta sehpa var mesela salona masıf agac masa almayı dusunuyorum ama aslında onun yerıne mutfagı genıs bı yere tasınıp mutfaga orta boy masa alsam daha kullanıslı olabılır. bırde cocukların yatagı buyuyecek artık yıne tasınınca bırer karyola almam lazım ıkea da masıf karyolalar var ee onlardan alırsam dolaplarını da ona takım yapabılırım. Sımdı hersey masıf olursa benım dolabım da masıf olsun derımNeler alcaksın mesela :)
Değişiklik bazen iyidir.
bızdede yuksek sesle konusunca yapıyorGunaydin kizlarr,
Miacim bende cok begendim tarzini. Evin icinde ses yanki yapmadiktan sonra az esya cok mantikli.
Benim salonumda hala ses yanki yapiyor. Duvarlar biseyler istiyor ama ne gercekten ne alsam hic bir fikrim yok.
Yarin bende zamanim olursa resim atiyim belki sizlerin fikri vardir.
Biz o zaman durumumuz çok uygun değildi en ucuzlardan aldık. Bi de sadece koltuk takımı aldık perde halı alamadık. Perde iyi yine ama halı ve konsol tarzı bişey istiyorum oraya. Resim atarım. Sadece halı koltuk perde ve eski bi zigon var. Bayrama zigon alıcam artık konsol alırsam ona uygun olsun diye düşünüyordum ama onu almaya var daha.aslında çok olmamış salona orası içinde mi aynı şeyi düşünüyorsun
bilemedin canım
+244255 bende bayılıyorum sade dogal ve sık olacakİskandinav tarzını çok seviyorum. Hatta aşırı seviyorum.
bilemedin canımçalışıom ya az işim vardı elimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?