Oturma odası yatak odası halılar perdeler 12 yıllık
Salon koltuk 3 yıllık
Çocuk odası 3 yıllık
Halı perdesi 12 yıllık

Önceki neydi çıkaramadım
aslında çok olmamış salona orası içinde mi aynı şeyi düşünüyorsun

Oturma odası yatak odası halılar perdeler 12 yıllık
Salon koltuk 3 yıllık
Çocuk odası 3 yıllık
Halı perdesi 12 yıllık

Önceki neydi çıkaramadım
Ben yeni yeni yazıyorum topige takip ediyordum ama :)) eskisi sahra8482

Dün çamaşır makinesini çalıştırdım ses çıkıyor aha dedim gitti makine.
baktım tel toka girmiş yuvarklak delikli tambura.
zor çıkarttım sonra farkettim ki iç kısım baya pis olmuş
mak temizleyici deneyeceğim.

Birikimler gidiyordu az daha :)

o bit başka bit
Tamamdır okudum ben ciddi okumaya yeni başlamıştım topiği birde sizin muhabbet sıkı ve ilerlemiş yaa bodozlama ben geldim diye dalmak istemedim. Çok faydalı eğlenceli topik okuyan herkes yazmak isteyemebilir yorum yazmasalarda hayatlarında birşeyler düzeliyorsa güzelleşiyorsa ne güzel :)) Olumlamalar topiğinde de yıllardır okuyorum çok faydalandım ilk defa yorum yapıyorum diye bir sürü mesaj vardır.

Neler alcaksın mesela :)
Değişiklik bazen iyidir.
benım suan salonda koltuk takımı duvarda bı tv bıde ıkea orta sehpa var mesela salona masıf agac masa almayı dusunuyorum ama aslında onun yerıne mutfagı genıs bı yere tasınıp mutfaga orta boy masa alsam daha kullanıslı olabılır. bırde cocukların yatagı buyuyecek artık yıne tasınınca bırer karyola almam lazım ıkea da masıf karyolalar var ee onlardan alırsam dolaplarını da ona takım yapabılırım. Sımdı hersey masıf olursa benım dolabım da masıf olsun derım bıde cıft kısılık yatak almam lazım

bızdede yuksek sesle konusunca yapıyor

aslında çok olmamış salona orası içinde mi aynı şeyi düşünüyorsun
Biz o zaman durumumuz çok uygun değildi en ucuzlardan aldık. Bi de sadece koltuk takımı aldık perde halı alamadık. Perde iyi yine ama halı ve konsol tarzı bişey istiyorum oraya. Resim atarım. Sadece halı koltuk perde ve eski bi zigon var. Bayrama zigon alıcam artık konsol alırsam ona uygun olsun diye düşünüyordum ama onu almaya var daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…