- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
deme öyle bende öyleyim nolmuş yani hıhhh :) minyon olmak iyidir genç gösteririz yaşlanınca :)bit kadar 158
Benimde öyle ama eleyecek h bişi yok ki, ayakkabılar duruyor hep, sık sık olmasa da giyiyoruz onları da, tel ayakkabı ya da 4-5 ayakkabı bize göre değil maalesef. Ev terliğim de çok, misafir gelince kullanıyorlar hatta atmıştım dün 2 çift daha aldım. Onun dışında günlük ceketlerimiz var orada sadece. Geris hep ayakkabılarımız.Ekle bakalım wendycim :)
Sorma benimki de doluydu hiç boş raf yoktu eleme yapınca iyi oldu.
Yaa neden hormondan mı? Benim de eşim bayılır tavuğa, organik aldım bi ara ama çok pahalı o da, şimdi taze kesilmiş donmamış alıyoruz kızım da bayılıyor damak tadı aynı babası.Yeme şu tavuğu yeme yeme yeme yeme yeme
hormonlara falan bakıldımıaynen gelsin poposuna poposuna vuracam sıpanın
sen kaçsındeme öyle bende öyleyim nolmuş yani hıhhh :) minyon olmak iyidir genç gösteririz yaşlanınca :)
159-160 :)sen kaçsın
bakıldı canım ikimizde de bi sıkıntı yok geçen ay rahim filmi çektirdim o da tüpler açık dedi doktor..hormonlara falan bakıldımı
Sen Diye Topiği açmışsın ben gittim diyet yarışması açtım
ben yumurta takibi vs yaptırmıştım.en son aşılama falan.tedaviye ara verdiğim bi ayda hamile kaldım.nasıl olsa tedavi bu ay yok demiştim.bakıldı canım ikimizde de bi sıkıntı yok geçen ay rahim filmi çektirdim o da tüpler açık dedi doktor..
Ovulasyon testleri aldım bende onla kontrol ettim bu ay.asilama yapalım dedi doktor bende bi kaç ay beklemek istiyorum.bakalım ya rabbim den hayırlısı inşallahben yumurta takibi vs yaptırmıştım.en son aşılama falan.tedaviye ara verdiğim bi ayda hamile kaldım.nasıl olsa tedavi bu ay yok demiştim.
ben rahim filmi çektirdiğim ay hamile kalmıştım canım bence de bekle bakalım biraz daha. hayırlısı olsun inşallah.Ovulasyon testleri aldım bende onla kontrol ettim bu ay.asilama yapalım dedi doktor bende bi kaç ay beklemek istiyorum.bakalım ya rabbim den hayırlısı inşallah
ben sevmıyorum 15. de hep kartlara gıdıyor paraMaaş günlerini sevmeyen yoktur
bende sana eslık edeyım o zaman bugun dun hıc bısı yapmadım cunkutmm bugun wc ve vestiyere son dokunuşlar yapılacak
Saol canım bi kaç daha bekleyelim bakalım ona göre yolumuzu cizecez inşallah .ben rahim filmi çektirdiğim ay hamile kalmıştım canım bence de bekle bakalım biraz daha. hayırlısı olsun inşallah.
başkent üni. hastanesinde Mehmet Göğşen ÖNALAN var ona da gidebilirsin
belli yaşın altında ve ilk denemelerde fazla gebeliği önlemeye yönelik tedbirler alınıyor zaten canım. önerdiğim doktor hemen tedavi yöntemlerine gitmiyor zaten çok başarılı gebelik hikayeleri var.Saol canım bi kaç daha bekleyelim bakalım ona göre yolumuzu cizecez inşallah .
Aşılama ya da tüp bebek ikiz gelir diye korkuyorum o yüzden soğuk bakıyorum biraz
Seni vururuz bak kaç kişiyizBenımde kılo almam lazım
10 kılo eksıgım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?