Ekle bakalım wendycim :)
Sorma benimki de doluydu hiç boş raf yoktu eleme yapınca iyi oldu.
Benimde öyle ama eleyecek h bişi yok ki, ayakkabılar duruyor hep, sık sık olmasa da giyiyoruz onları da, tel ayakkabı ya da 4-5 ayakkabı bize göre değil maalesef. Ev terliğim de çok, misafir gelince kullanıyorlar hatta atmıştım dün 2 çift daha aldım. Onun dışında günlük ceketlerimiz var orada sadece. Geris hep ayakkabılarımız.
Yeme şu tavuğu yeme yeme yeme yeme yeme
Yaa neden hormondan mı? Benim de eşim bayılır tavuğa, organik aldım bi ara ama çok pahalı o da, şimdi taze kesilmiş donmamış alıyoruz kızım da bayılıyor damak tadı aynı babası.

bakıldı canım ikimizde de bi sıkıntı yok geçen ay rahim filmi çektirdim o da tüpler açık dedi doktor..
ben yumurta takibi vs yaptırmıştım.en son aşılama falan.tedaviye ara verdiğim bi ayda hamile kaldım.nasıl olsa tedavi bu ay yok demiştim.

ben yumurta takibi vs yaptırmıştım.en son aşılama falan.tedaviye ara verdiğim bi ayda hamile kaldım.nasıl olsa tedavi bu ay yok demiştim.
Ovulasyon testleri aldım bende onla kontrol ettim bu ay.asilama yapalım dedi doktor bende bi kaç ay beklemek istiyorum.bakalım ya rabbim den hayırlısı inşallah

Ovulasyon testleri aldım bende onla kontrol ettim bu ay.asilama yapalım dedi doktor bende bi kaç ay beklemek istiyorum.bakalım ya rabbim den hayırlısı inşallah
ben rahim filmi çektirdiğim ay hamile kalmıştım canım bence de bekle bakalım biraz daha. hayırlısı olsun inşallah.
başkent üni. hastanesinde Mehmet Göğşen ÖNALAN var ona da gidebilirsin

ben rahim filmi çektirdiğim ay hamile kalmıştım canım bence de bekle bakalım biraz daha. hayırlısı olsun inşallah.
başkent üni. hastanesinde Mehmet Göğşen ÖNALAN var ona da gidebilirsin
Saol canım bi kaç daha bekleyelim bakalım ona göre yolumuzu cizecez inşallah .
Aşılama ya da tüp bebek ikiz gelir diye korkuyorum o yüzden soğuk bakıyorum biraz

Mia’dan sonra şok etkisi yaratabilir

Ayakkabılarımızın tamamı orada duruyor, kapıda ayakkabılığım yok çıkarınca ortada durmasını sevmiyorum, en çok kullanılan dolapta geris temizlenip kutusuna. Bir erkek bi kadın ev terliği gitme yolunda, onun dışında raflardan 2si eşimin, biri parfümleri diğeri eve gelince anahtarını cebindeki evraklarını falan koyduğu “özel bölümüm” dediği yer.

Söyle mia napayım ben. Sizde durumlar nasıl kızlar bir ben miyim dolu dolu olan ya

Saol canım bi kaç daha bekleyelim bakalım ona göre yolumuzu cizecez inşallah .
Aşılama ya da tüp bebek ikiz gelir diye korkuyorum o yüzden soğuk bakıyorum biraz
belli yaşın altında ve ilk denemelerde fazla gebeliği önlemeye yönelik tedbirler alınıyor zaten canım. önerdiğim doktor hemen tedavi yöntemlerine gitmiyor zaten çok başarılı gebelik hikayeleri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…