- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
Araştırim bi netten aksama canım çok Teşekkür ederim :)belli yaşın altında ve ilk denemelerde fazla gebeliği önlemeye yönelik tedbirler alınıyor zaten canım. önerdiğim doktor hemen tedavi yöntemlerine gitmiyor zaten çok başarılı gebelik hikayeleri var.
bence gayet düzenli benimki de bu şekilde mia duymasın ona biraz kalabalık gelebilirEki Görüntüle 2267384 Eki Görüntüle 2267385
Mia’dan sonra şok etkisi yaratabilir
Ayakkabılarımızın tamamı orada duruyor, kapıda ayakkabılığım yok çıkarınca ortada durmasını sevmiyorum, en çok kullanılan dolapta geris temizlenip kutusuna. Bir erkek bi kadın ev terliği gitme yolunda, onun dışında raflardan 2si eşimin, biri parfümleri diğeri eve gelince anahtarını cebindeki evraklarını falan koyduğu “özel bölümüm” dediği yer.
Söyle mia napayım ben. Sizde durumlar nasıl kızlar bir ben miyim dolu dolu olan ya
Ay evet yaa, sonunda Anka’mYaaa çok güzel olduk wendy
İnşallahAy evet yaa, sonunda Anka’mdarısı mia’ya
Seninki baya aktifmişAma ya bir tek ben kaldım ya
Eki Görüntüle 2267384 Eki Görüntüle 2267385
Mia’dan sonra şok etkisi yaratabilir
Ayakkabılarımızın tamamı orada duruyor, kapıda ayakkabılığım yok çıkarınca ortada durmasını sevmiyorum, en çok kullanılan dolapta geris temizlenip kutusuna. Bir erkek bi kadın ev terliği gitme yolunda, onun dışında raflardan 2si eşimin, biri parfümleri diğeri eve gelince anahtarını cebindeki evraklarını falan koyduğu “özel bölümüm” dediği yer.
Söyle mia napayım ben. Sizde durumlar nasıl kızlar bir ben miyim dolu dolu olan ya
Seninki baya aktifmişondan mı olmuyor acba. Bizimkiler ce e demiş gitmiş
Kuyruksuz günümde beni üzmediğiniz için teşekkürlerGayet güzel benim ayakkabılar dışardaki dolapta olduğu için ferah gözüktü
gitmeni beklediler mi beklediler acabaBir gidiyorum neler oluyor yahu :)
deminden beri kazen aşağıda görünüyordu saygı duruşunda gülme krizi gelmiş öğrenci gibi kaldımBir gidiyorum neler oluyor yahu :)
deminden beri kazen aşağıda görünüyordu saygı duruşunda gülme krizi gelmiş öğrenci gibi kaldımkendimi sıka sıka çatılıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?