Demekki çok çabuk gaza geliyorumİşe yaradıysa ne ala :)
Bende pek işe yaramaz
Dün sadece 1 kere kaçırdı. Gece bezlememe rağmen kalkıp çişim var dedi WC ye gittik. Bunlar olmasa hazır değil dicem de yani bu kadar iyi gittiği zamanlar varken hazır gibi geliyor.
Evet dalıyor bazen bazen de üşeniyor galibaBazen oyuna, televizyona, o an ugrastigi her birseye dalip gitmis olabilir.
Ana sinifinda bile zaman zaman altina kaciran cocuklar var.
bız ekmegı kendımız yapıyorız sıyez unundansiyez unu buğdayı vs tavsiye ediliyor kızlar biz de gelecek ay yapmayı deneyeceğiz inşallah olursa artık kendimiz yaparız hep.
köylüden alacaksın o zaman organık marketler cok pahalıönemli konu.işin gıcık yani organik diye herşey dünya bi para.
vayy kımlerı goruyorum :) butun kullerden dogmak bıraya toplanıyor yavas yavasTamam canım ya üfff((
cocuk degıl mıymısBen çocuk sarıldı sandımromantizm sıfır bende
Hayır canım otizm hamilelikte belli olan bişey değil zaten. Cerebral palsisi de var beyin kanaması geçirmiş küvezde bilememişler. Ama CP den fazla otizm ağır. Evet aşıdan gibi geliyor. 4. aya kadar normal giderken 4 ten sonra geriledi gözleri kaymaya başladıHamileliğinde yahut bebekliğinde belli değil miydi canım aşılarla ilgisi olduğunu düşünüyor musun
ben 2.kızıma hıc ası yaptırmadımHayır canım otizm hamilelikte belli olan bişey değil zaten. Cerebral palsisi de var beyin kanaması geçirmiş küvezde bilememişler. Ama CP den fazla otizm ağır. Evet aşıdan gibi geliyor. 4. aya kadar normal giderken 4 ten sonra geriledi gözleri kaymaya başladıama işte kesin kanıtı yok
Süper:) tarifiniz var mı canım?o
bız ekmegı kendımız yapıyorız sıyez unundan
Tarıf yok valla goz kararı yogurup fırına yallahSüper:) tarifiniz var mı canım?
Otizm benim bildiğim 2 yaşında bile ortaya çıkabiliyor dimi canım? Belki de denk geldi çıkacağı zaman da. Kitapta açlık oruçları tedavileri vardı otizmle ilgili bir örnek hatırlamıyorum ama durumunda iyileşme yaratacak bir şeyler varsa denenebilir diye düşünüyorum. Bu da sizin dünya sınavınızmış her şey Allahtan. Rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın işlerini inşallahHayır canım otizm hamilelikte belli olan bişey değil zaten. Cerebral palsisi de var beyin kanaması geçirmiş küvezde bilememişler. Ama CP den fazla otizm ağır. Evet aşıdan gibi geliyor. 4. aya kadar normal giderken 4 ten sonra geriledi gözleri kaymaya başladıama işte kesin kanıtı yok
2 yaşından önce otizm teşhisi konmuyor. 4. aydan sonra değişiklikler farketmeye başladım ben. Amin canım.Otizm benim bildiğim 2 yaşında bile ortaya çıkabiliyor dimi canım? Belki de denk geldi çıkacağı zaman da. Kitapta açlık oruçları tedavileri vardı otizmle ilgili bir örnek hatırlamıyorum ama durumunda iyileşme yaratacak bir şeyler varsa denenebilir diye düşünüyorum. Bu da sizin dünya sınavınızmış her şey Allahtan. Rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın işlerini inşallah
ben burdayımHerkes nerde
Nasılsın canımben burdayım
Kolay gelsin miacım.Sabah önemli birkaç tane işim vardı sonra rutin işlerimi yaptım.
şuan hala işlerim bitmedi puf.
Her hafta sonu dosyalarımı genel bir inceliyorum eksikleri not alıyorum.
yapılacakları planlıyorum.
böylece birikme ve unutulmuş iş kalmıyor.
Şu ara ajanda olarak değilde liste üzerinden çalışmaya başladım.
çünkü ajandamın sayfaları dar her şeyi liste gibi aktaramıyorum.
eğer bu çalışma sistemiyle başarılı olursam ajanda almayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?