Dün sadece 1 kere kaçırdı. Gece bezlememe rağmen kalkıp çişim var dedi WC ye gittik. Bunlar olmasa hazır değil dicem de yani bu kadar iyi gittiği zamanlar varken hazır gibi geliyor.

Bazen oyuna, televizyona, o an ugrastigi her birseye dalip gitmis olabilir.
Ana sinifinda bile zaman zaman altina kaciran cocuklar var.

Hamileliğinde yahut bebekliğinde belli değil miydi canım aşılarla ilgisi olduğunu düşünüyor musun
Hayır canım otizm hamilelikte belli olan bişey değil zaten. Cerebral palsisi de var beyin kanaması geçirmiş küvezde bilememişler. Ama CP den fazla otizm ağır. Evet aşıdan gibi geliyor. 4. aya kadar normal giderken 4 ten sonra geriledi gözleri kaymaya başladı ama işte kesin kanıtı yok

ben 2.kızıma hıc ası yaptırmadım

Otizm benim bildiğim 2 yaşında bile ortaya çıkabiliyor dimi canım? Belki de denk geldi çıkacağı zaman da. Kitapta açlık oruçları tedavileri vardı otizmle ilgili bir örnek hatırlamıyorum ama durumunda iyileşme yaratacak bir şeyler varsa denenebilir diye düşünüyorum. Bu da sizin dünya sınavınızmış her şey Allahtan. Rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın işlerini inşallah

2 yaşından önce otizm teşhisi konmuyor. 4. aydan sonra değişiklikler farketmeye başladım ben. Amin canım.

Kızlar akşam mutfağı toplayıp yatmıştım. Sahurdan sonra da hemen topladım. Mutfağım temiz.
Bi kaç parça ütülenecek vardı sahurdan sonra onları da ütüledim. Banyoyu topladım kirlileri makineye attım saatini kurdum 9 gibi biter kalkınca sericem.
Yarın çamaşırlar mutlaka katlanacak. Valla çamaşırların arasından çorap çiftleyeceğiz diye olağan üstü enerji sarfediyoruz
Vestiyer de düzenlenecek yarın artık.

Sabah önemli birkaç tane işim vardı sonra rutin işlerimi yaptım.
şuan hala işlerim bitmedi puf.
Her hafta sonu dosyalarımı genel bir inceliyorum eksikleri not alıyorum.
yapılacakları planlıyorum.
böylece birikme ve unutulmuş iş kalmıyor.

Şu ara ajanda olarak değilde liste üzerinden çalışmaya başladım.
çünkü ajandamın sayfaları dar her şeyi liste gibi aktaramıyorum.
eğer bu çalışma sistemiyle başarılı olursam ajanda almayacağım.

Nasılsın canım
Kolay gelsin miacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…