- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
Zaten ben neyi sevmesem o şifa oluyor niyeyse anlamadım gittiBen de sevmem keçi koyun kuzu kokuyor. Dana da olmasa da olur bana. Bana yumurta mercimek ver ben ömrümü geçiririm onlarla
Ama B kan grubuna keçi koyun kuzu vb. Şifaymış.
Wuhuuu romantizmMesela dün çocuğa süt ısıtıyorum elimde çay
geldi sarıldı. döküldü çay.
diyor ki bide iyi çay sıcak değilmiş ortalığı kaldrmadın dedi :)
yere döküleni görmüyoruz alıştık o derece
Arkadaşlar konuyu dağıtmak gibi olmasın ama bu tuvalet eğitimi beni çıldırtmak üzere, 2 gün süper gidiyoruz(kaka hariç) sonra bi başa dönüyoruz. Bugünü sabahtan öğleye kadar hep söyledi. Öğle uykusundan uyanınca 4 keredir altına yapıyor. 1 de kızmadım 2 de kızmadım ama olmuyor ya bi yerde patlıyorum. Oturup hüngür hüngür ağlayabilirim şu an, çok bunaldım. Suçluluk da duyuyorum kızınca ama hakim olamıyorum öfkeme☹
İçimden sana ne yazmak Geldi biliyor musunArkadaşlar konuyu dağıtmak gibi olmasın ama bu tuvalet eğitimi beni çıldırtmak üzere, 2 gün süper gidiyoruz(kaka hariç) sonra bi başa dönüyoruz. Bugünü sabahtan öğleye kadar hep söyledi. Öğle uykusundan uyanınca 4 keredir altına yapıyor. 1 de kızmadım 2 de kızmadım ama olmuyor ya bi yerde patlıyorum. Oturup hüngür hüngür ağlayabilirim şu an, çok bunaldım. Suçluluk da duyuyorum kızınca ama hakim olamıyorum öfkeme☹
Canım hamile hamile stres olma, bence de 2 ay mola verin bak o zaman hiç uğraşmayacaksın.Arkadaşlar konuyu dağıtmak gibi olmasın ama bu tuvalet eğitimi beni çıldırtmak üzere, 2 gün süper gidiyoruz(kaka hariç) sonra bi başa dönüyoruz. Bugünü sabahtan öğleye kadar hep söyledi. Öğle uykusundan uyanınca 4 keredir altına yapıyor. 1 de kızmadım 2 de kızmadım ama olmuyor ya bi yerde patlıyorum. Oturup hüngür hüngür ağlayabilirim şu an, çok bunaldım. Suçluluk da duyuyorum kızınca ama hakim olamıyorum öfkeme☹
İçimden sana ne yazmak Geldi biliyor musun
Ben beBegim olsun diye dualar ediyorum ya hani lütfen az daha sabırlı ol elbet bir gün büyümüş 5 6 yaşlarına çoktan gelmiş olacak böyle düşün..belki yasamadigim için bilmiyor olabilirim ne kadar zor olduğunu ama şu an bile gözlerim doldu inan..neyse herkese sevgiler iyi haftasonları..
Ben çocuk sarıldı sandımOlabilirdi ama olmadı
İşe yaradıysa ne ala :)Hatırladımmm
Bir kaç gün temizlik yapamamıştım.
Bana demiştin ki görev versek yaparmısın.
böyle saymıştın bir sürü iş
bende yapmıştım
artık nasıl motive olduysam
Dün sadece 1 kere kaçırdı. Gece bezlememe rağmen kalkıp çişim var dedi WC ye gittik. Bunlar olmasa hazır değil dicem de yani bu kadar iyi gittiği zamanlar varken hazır gibi geliyor.Şuan için oğlun hazır değil sanırım
2 ay sonra yinemi denesen ?
Olacak o kadar canım. 1 kere gayet normal.Dün sadece 1 kere kaçırdı. Gece bezlememe rağmen kalkıp çişim var dedi WC ye gittik. Bunlar olmasa hazır değil dicem de yani bu kadar iyi gittiği zamanlar varken hazır gibi geliyor.
İçimden sana ne yazmak Geldi biliyor musun
Ben beBegim olsun diye dualar ediyorum ya hani lütfen az daha sabırlı ol elbet bir gün büyümüş 5 6 yaşlarına çoktan gelmiş olacak böyle düşün..belki yasamadigim için bilmiyor olabilirim ne kadar zor olduğunu ama şu an bile gözlerim doldu inan..neyse herkese sevgiler iyi haftasonları..
Canım hamile hamile stres olma, bence de 2 ay mola verin bak o zaman hiç uğraşmayacaksın.
Ben çocuk sarıldı sandımromantizm sıfır bende
Ama işte bugün 1 saat içinde 4 kere yaptı altına sormama rağmen yok dediOlacak o kadar canım. 1 kere gayet normal.
Olsun bakalım. Öyle öyle azalacak altına yapmalar. Üzerini çıkarıp makineye atıyorsun. Elinde yıkamıyorsun. Sakin kalmaya çalış.Ben de öyle sandım
Ama işte bugün 1 saat içinde 4 kere yaptı altına sormama rağmen yok dedi
HaklısınOlsun bakalım. Öyle öyle azalacak altına yapmalar. Üzerini çıkarıp makineye atıyorsun. Elinde yıkamıyorsun. Sakin kalmaya çalış.
Külot alsana çokça. Atarsın çöpe kakalı olanı.Haklısınkakalı bezlerini annem elinde yıkıyor Benim yapmama izin vermiyor. Onu da çok yoruyoruz, bu durumda canımı sıkıyor. Puff neyse.. teşekkürler cevaplar için farklı açılardan bakmamı sağladığınız :) bi kendime geleyim bakayım artık
Hamileliğinde yahut bebekliğinde belli değil miydi canım aşılarla ilgisi olduğunu düşünüyor musunEvet bazıları benim kafama da yatmıyor ama aşı çok karıştırıyor kafamı. Otizmli kızım var bu kitabı okumadan da aşıdan olduğunu düşünüyordum. Sonradan 2 çocuğum daha oldu onlara da yaptırdım ama hep kafamda sorular acabalarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?