Ben de sevmem keçi koyun kuzu kokuyor. Dana da olmasa da olur bana. Bana yumurta mercimek ver ben ömrümü geçiririm onlarla

Ama B kan grubuna keçi koyun kuzu vb. Şifaymış.
Zaten ben neyi sevmesem o şifa oluyor niyeyse anlamadım gitti
Evet kuzu koyun kokuyor öldür para ver üstüne gene yemem

Arkadaşlar konuyu dağıtmak gibi olmasın ama bu tuvalet eğitimi beni çıldırtmak üzere, 2 gün süper gidiyoruz(kaka hariç) sonra bi başa dönüyoruz. Bugünü sabahtan öğleye kadar hep söyledi. Öğle uykusundan uyanınca 4 keredir altına yapıyor. 1 de kızmadım 2 de kızmadım ama olmuyor ya bi yerde patlıyorum. Oturup hüngür hüngür ağlayabilirim şu an, çok bunaldım. Suçluluk da duyuyorum kızınca ama hakim olamıyorum öfkeme

Şuan için oğlun hazır değil sanırım
2 ay sonra yinemi denesen ?

İçimden sana ne yazmak Geldi biliyor musun
Ben beBegim olsun diye dualar ediyorum ya hani lütfen az daha sabırlı ol elbet bir gün büyümüş 5 6 yaşlarına çoktan gelmiş olacak böyle düşün..belki yasamadigim için bilmiyor olabilirim ne kadar zor olduğunu ama şu an bile gözlerim doldu inan..neyse herkese sevgiler iyi haftasonları..

Canım hamile hamile stres olma, bence de 2 ay mola verin bak o zaman hiç uğraşmayacaksın.

Ya cansın sen

Şuan için oğlun hazır değil sanırım
2 ay sonra yinemi denesen ?
Dün sadece 1 kere kaçırdı. Gece bezlememe rağmen kalkıp çişim var dedi WC ye gittik. Bunlar olmasa hazır değil dicem de yani bu kadar iyi gittiği zamanlar varken hazır gibi geliyor.

Ya o kadar haklısın ki o yüzden mutsuzum zaten öğrenemediği için değil kendime hakim olamadığım, kişiliğini etkileyecek bir konu da bu kadar hoyratça davrandığım için Allah sana tez zamanda bir bebiş gönderir inşallah, sen bana bakma sürekli şikayet modundayım bu ara hamilelik başıma vurdu sanırım ama her halleri ayrı güzel :) sen de en yakın zaman da yaşarsın bu tatlı zorlukları inşallah

Olsun bakalım. Öyle öyle azalacak altına yapmalar. Üzerini çıkarıp makineye atıyorsun. Elinde yıkamıyorsun. Sakin kalmaya çalış.
Haklısın kakalı bezlerini annem elinde yıkıyor Benim yapmama izin vermiyor. Onu da çok yoruyoruz, bu durumda canımı sıkıyor. Puff neyse.. teşekkürler cevaplar için farklı açılardan bakmamı sağladığınız :) bi kendime geleyim bakayım artık

Külot alsana çokça. Atarsın çöpe kakalı olanı.

Hamileliğinde yahut bebekliğinde belli değil miydi canım aşılarla ilgisi olduğunu düşünüyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…