Ben de varım bayrama yakın yapıcam amaŞu bahar temizliğini yapamayan ben mi kaldım :)
benim koltuk ve halılar baya lekelendiBen de varım bayrama yakın yapıcam ama
Evet bazıları benim kafama da yatmıyor ama aşı çok karıştırıyor kafamı. Otizmli kızım var bu kitabı okumadan da aşıdan olduğunu düşünüyordum. Sonradan 2 çocuğum daha oldu onlara da yaptırdım ama hep kafamda sorular acabalarlacanım ben aşıya karşı değilim. hatta kitapta yer alan kan verme organ bağışı konularında da fikir ayrılığına düşüyorum. haklılığı olduğunu düşünmekle birlikte günümüzde imkan varken sevdiklerimizi daha uzun yaşatmaya çalışmayı mantıklı buluyorum
Ya benim de 1 gün sürüyor neredeyse, camlara büyük kızım yapışıyor mesela komple el izi oluyor anında.benim koltuk ve halılar baya lekelendi
gerçi ısrarla yere bir şeyler dökmeye devam ediyoruz :)
sağol canım :)Hayat bellezaya da güzel :)
Afiyet olsun
Ya benim de 1 gün sürüyor neredeyse, camlara büyük kızım yapışıyor mesela komple el izi oluyor anında.
Benimde b pozitifBenim de B pozitif
Aaa yeşil mercimek mi
bende severim
Aaa hadi tavuk yasak pizza yasak da yeşil mercimek niye yasak ya yicem ben onu ona karışmayinLinda yeşil mercimekte yasaklandı
SüperBenimde b pozitif
Aaa hadi tavuk yasak pizza yasak da yeşil mercimek niye yasak ya yicem ben onu ona karışmayin
Tavuk gitti bari et yiyelim yaff kuzu sevmem.dana eti severimSüper
Koyun kuzu keçi inek dana balık vb etleri yiyebilirsinbak çok seçeneğin var.
Onu da yerim hepisini yerim valla ohhh missKıymalı pide ye :)
Ben de sevmem keçi koyun kuzu kokuyor. Dana da olmasa da olur bana. Bana yumurta mercimek ver ben ömrümü geçiririm onlarlaTavuk gitti bari et yiyelim yaff kuzu sevmem.dana eti severim
Ben de sevmem keçi koyun kuzu kokuyor. Dana da olmasa da olur bana. Bana yumurta mercimek ver ben ömrümü geçiririm onlarla
Ama B kan grubuna keçi koyun kuzu vb. Şifaymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?