5 ders var bu kafayla nasıl çalışıcam.:/Heh benden 2 tane daha
Saolasın canım inşallah ya :)
Kızlar hepinize teşekkür ederim
Gece uyuyamadim resmen sabahda zink diye uyandım tövbe tovbe.boşuna sadelesmemisim ben bebise yer acmisim sanırım
Sağlıkla da gelir inşallah sizlerden öğreneceğim o kadar çok şey var ki zamanla başınızı sisiririm artık başka topiğe gidip de sormam vallaTopiğimizin 1 bebeği daha oldu
bulgur pilavı yap. hem daha kolay hem daha lezzetli hem de daha sağlıklı.5 ders var bu kafayla nasıl çalışıcam.:/
misafir hazirliği.. bugün eşimle market alışverişe çikicaz.;
nohutu haşliycam revani yapıcam bu akşam. pilav da yaparim.:) ( pilavi bi türlü tutturamiyom he)
dün akşam evi süpürdüm ama silmedim. :/
Sağlıkla da gelir inşallah sizlerden öğreneceğim o kadar çok şey var ki zamanla başınızı sisiririm artık başka topiğe gidip de sormam valla
bulgur pilavı yap. hem daha kolay hem daha lezzetli hem de daha sağlıklı.
5 ders var bu kafayla nasıl çalışıcam.:/
misafir hazirliği.. bugün eşimle market alışverişe çikicaz.;
nohutu haşliycam revani yapıcam bu akşam. pilav da yaparim.:) ( pilavi bi türlü tutturamiyom he)
dün akşam evi süpürdüm ama silmedim. :/
Bitmiyorduuuuu bulaşık hiç bitmiyorduuuuuu
Demiyeyim diyorum da yine mevzu tupperlere bağlanıyor
Demiyeyim diyorum da yine mevzu tupperlere bağlanıyor
Çok çok detaylı yaptın mia be sart miydi bu kadar yorma artık kendini..her yer miss gibi oldu yeminleGünaydınlar
Dün çok yoruldum ya
eve gidince koltuk sildim
artık sondu bitti
kolumu bacağımı bıraktım temizlik uğruna :)
Çok çok detaylı yaptın mia be sart miydi bu kadar yorma artık kendini..her yer miss gibi oldu yeminle
ben de birikim yapıyorum. ama bu mayıs ve haziranda birikim yapamayacağım. temmuzda kısmetse tekrar kenara atabileceğim.Kızlar ben 200 tl kumbara atıcam demiştim ama atamamıştım.
anneme fazladan para verdim.
birde halı yıkama için para bulunduruyorum cüzdan da.
o yüzden bende bankadan gr altın aldım
ben de birikim yapıyorum. ama bu mayıs ve haziranda birikim yapamayacağım. temmuzda kısmetse tekrar kenara atabileceğim.
Olsun bi yerden başladın gene her ay 50 tl bile olsa at canım bence baya birikecek bereketli olsun inşallahKızlar ben 200 tl kumbara atıcam demiştim ama atamamıştım.
anneme fazladan para verdim.
birde halı yıkama için para bulunduruyorum cüzdan da.
o yüzden bende bankadan gr altın aldım
Olsun bi yerden başladın gene her ay 50 tl bile olsa at canım bence baya birikecek bereketli olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?