- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
İnşallah canım.benim inşallah ya aksama test alacam karar verdim2 hamileliğimde de adet ağrılarım oldu, inşallah hamilesindir
İlk ikisi tamam da üçüncüsü daha olmadı be canımBen yokken Anka kuyruktan kurtulmuş
Mia 1500 biriktirmiş
İnşallah linda da hamile kalmıştır
İlk ikisi tamam da üçüncüsü daha olmadı be canım
Ben yokken Anka kuyruktan kurtulmuş
Mia 1500 biriktirmiş
İnşallah linda da hamile kalmıştır
Güzel haberini bekliyoruz :)İnşallah canım.benim inşallah ya aksama test alacam karar verdim
İdrara hemen yansımayabilir biraz bekle bakalımÇıkmadı negatif maalesefhayırlısı...
İnşallah öyledir..İdrara hemen yansımayabilir biraz bekle bakalım
Hayırlısı olsun canım regl olmadan asma suratını amaÇıkmadı negatif maalesefhayırlısı...
Aynen hayırlısı olsun sakın üzülme. Sağlıklıca vaktini bekliyordur miniğin merak etme.Çıkmadı negatif maalesefhayırlısı...
Maşallah bu aralar iyi çalışıyorsun:) sen bunları yaparken eşin ne yapıyor merak ettim:)Birde dışarıdaki ayakkabılığı düzenledim
benim 4-5 yıllık tatil terliğim vardı baya sararmış kötü olmuş attım
kızımın geçen yıl giydiği terliği ayırdım.
eşimden 2 çift ayakkabı eledim.
mutfaktan 1 saklama kabı
2 minik kase ayırdım
Havluluğu dolaba koydum. eskisi kadar kağıt havlu kullanmıyorum.
1-2 ay kullanmazsam vereceğim onuda.
Çift çizgiye donmus sonradan ben şoky
Aynen hayırlısı olsun sakın üzülme. Sağlıklıca vaktini bekliyordur miniğin merak etme.
Çift çizgiye donmus sonradan ben şoky
Aynen hayırlısı olsun sakın üzülme. Sağlıklıca vaktini bekliyordur miniğin merak etme.
Ay çok sevindim ben, hadi hayırlısı ile kucağına alırsın inşallahÇift çizgiye donmus sonradan ben şok
YAa hemen sabah kan ver canımmm. 10 dk dan sonra geçersiz oluyor aslında ama negatifte ikince çizgi kolay kolay çıkmaz. Çok heyecanlandıö şimdi yaaÇift çizgiye donmus sonradan ben şok
Kan verdim canım pozitif :) çok şaşkınim kızlarYAa hemen sabah kan ver canımmm. 10 dk dan sonra geçersiz oluyor aslında ama negatifte ikince çizgi kolay kolay çıkmaz. Çok heyecanlandıö şimdi yaa
Hayırlı olsun canımmm:)İnşallah öyledir..
Saolasın canım :))Hayırlı olsun canımmm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?