Günaydın hanımlar sabah sabah enerjınız mütüşlü geldi

halbukı sınırlı kalkmıstım aksam 8 den sabah 6 ya kadar emen bebek mı olur ya 
neyse

dun balkon yıkandı vestıyer duzenlendı aslında resımde cekmıstım ama sonrasını cekemeden tekrr dagılmıs

Dün baya düzen temızlık yaptım bugun tam gaz devam

bende bu ay birikim yapamadim maaşımdan 100-200 tl kaliyordu.. kira parasiyla birikimi rahatça yapabiliyordum.
bu ay harcama yaptım mağazada indirim vardi pantolon 2 tunik 1 kazak eşime de 2 penye bi kazak felan almiştık hepsi 160 tl tuttu.
şimdi çikolata alma şaritymiş gibi küçük bir kumbara alicam bozukluklari birikip ayakkabi almam lazim 100 tlik ayakkabi alsam günlük giyerim...
bu ay harcamamiz olucak yinede.
eşim ve kendime yazlık spor ayakkabi alicaz. neredeyse tahminim 300 tl gider. iki ayakkabi ile..
market ve pazar alışverişi var marketlerde 400 tl gidiyor . aylık olarak yapıyoruz dolapta yiyecek hiç kalmadi.
ben deftere yazdim alacaklarimizi unutturum diye not tuttum. dün akşam mutfaga kontrol ettim ne alacaz ne almiycaz diye.
şu an 12 bin birikim oldu.:) ( kira parasi ile ) öteki de 25 bin... :)
50 bin olursa üst kat yapımına başliycaz. 150 bin gerekiyo kredisiz yapmaya planlıyoruz...

Doğurma olayını becereyim emzirmeye razıyım

Ooo kolay gelsin
Bayrağı kubdefe bırakım

Az kalmış canım 50 ye Ha gayret inşallah. Bence en kisa zamanda baslarsiniz gibime geldi

Çoğu gitmiş azı kalmış canım .
Güzel birikim yapmışsın.

Az kalmış canım 50 ye Ha gayret inşallah. Bence en kisa zamanda baslarsiniz gibime geldi
inşaALLAH 5 yıldır bunu yapmaya çalışıyoruz eşimle.
fakat 6 bin kayınpederime yardim ettik biz. durumlari çok sıkışıklardi. az daha 25 bin tlye tarlayi satacaklardi eşim razi gelmedi buna. tarla çok değerliydi 100 binlikti. fabrika ucuza almaya çalıştı kayınbabamdan.. eşim geri aldi :) kurtardik 6 binlik için tarlayi sattirmadik.
o yüzden düştü :) napayım. hala çalışıyoruz birikimi.. eşim işe felan girse daha çok birikim kalacagindan eminim. iş de bulamiyor adam da.

Buldum mesajı :)
Geçmiş olsun
bugün 1 mak çamaşır yıkayacağım.

Allah yardımcınız olsun.

Benim birikimlerim de bu sene başladı. BES'lerim var iki tane. biri kendim biri kızım için. ayrıca döviz ve altın hesaplarım var. 20 TL bile kalsa alıyorum ufak tefek birikimler. Yakın zamanda planlarım yok. her şey kızıma ve onun geleceğine yatırım. ydışında okumasını istiyorum hiç değilse 3-4 sene...

Allah yardımcınız olsun inşallah. Geçici olarak beğenmediği is falan da mı yok piyasada berbat gerçi ya.

Ne güzel düşünmüşsün canım. Bizde kızımız nerde istiyorsa her türlü yardımcı olacağız.
Eşim bu yüzden çok çalışıyor.
kız evladı başka diyor.

selam kızlar!
bizim ev işleri baya toparlandı bahar temizliği kısmında sadece camlar kaldı ama ne cam ne cam.. cam balkon dahil bir sürü cam var beni bekleyen
maaşım gece yattı daha sabaha kalmadan krediler ve kk borcu gitmiş kalan kuş kadar miktarı da eşime havale ettim o da ev kredisi ve kk ödeyecek bu ay elimizde bir şey kalmıyor üstelik eşimin daha önce aldığı 3 gr altını bozduracağız sanırım. gelecek ay için çok dikkatli bütçe planı yapmalı ve uygulamalıyım.

bende kızım için bişeyler yapmak istiyorum.
mia dediği gibi kız evlat başka.:)
babasi yakına vermek istiyor uzaga veremem diyor. kıyamiyor ki :)
yurtdişi isterse okusun derim Görümcem yurtdişi eramusu kazanmak istiyor. italyaya felan.
6 aylığa gidecekmiş. bakalım.:)

Yurtdışı deneyimi bambaşka oluyor. kültür farklı yaşam tarzı farklı. her şeyde parmağı olsun. :) bunun için çabalıyorum.
Allah yokluklarını göstermesin. Sağlıklı olsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…