Doğurma olayını becereyim emzirmeye razıyımGünaydın hanımlar sabah sabah enerjınız mütüşlü geldi
halbukı sınırlı kalkmıstım aksam 8 den sabah 6 ya kadar emen bebek mı olur ya 
neyse
dun balkon yıkandı vestıyer duzenlendı aslında resımde cekmıstım ama sonrasını cekemeden tekrr dagılmıs
Dün baya düzen temızlık yaptım bugun tam gaz devam
Günaydın hanımlar sabah sabah enerjınız mütüşlü geldi
halbukı sınırlı kalkmıstım aksam 8 den sabah 6 ya kadar emen bebek mı olur ya 
neyse
dun balkon yıkandı vestıyer duzenlendı aslında resımde cekmıstım ama sonrasını cekemeden tekrr dagılmıs
Dün baya düzen temızlık yaptım bugun tam gaz devam
Az kalmış canım 50 ye Ha gayret inşallah. Bence en kisa zamanda baslarsiniz gibime geldibende bu ay birikim yapamadim maaşımdan 100-200 tl kaliyordu.. kira parasiyla birikimi rahatça yapabiliyordum.
bu ay harcama yaptım mağazada indirim vardi pantolon 2 tunik 1 kazak eşime de 2 penye bi kazak felan almiştık hepsi 160 tl tuttu.
şimdi çikolata alma şaritymiş gibi küçük bir kumbara alicam bozukluklari birikip ayakkabi almam lazim100 tlik ayakkabi alsam günlük giyerim...
bu ay harcamamiz olucak yinede.
eşim ve kendime yazlık spor ayakkabi alicaz. neredeyse tahminim 300 tl gider. iki ayakkabi ile..
market ve pazar alışverişi var marketlerde 400 tl gidiyor . aylık olarak yapıyoruz dolapta yiyecek hiç kalmadi.
ben deftere yazdim alacaklarimizi unutturum diye not tuttum. dün akşam mutfaga kontrol ettim ne alacaz ne almiycaz diye.
şu an 12 bin birikim oldu.:) ( kira parasi ile ) öteki de 25 bin... :)
50 bin olursa üst kat yapımına başliycaz. 150 bin gerekiyo kredisiz yapmaya planlıyoruz...
oda olur canım dert etme hiç peşi sıra oluverıyorDoğurma olayını becereyim emzirmeye razıyım
bende bu ay birikim yapamadim maaşımdan 100-200 tl kaliyordu.. kira parasiyla birikimi rahatça yapabiliyordum.
bu ay harcama yaptım mağazada indirim vardi pantolon 2 tunik 1 kazak eşime de 2 penye bi kazak felan almiştık hepsi 160 tl tuttu.
şimdi çikolata alma şaritymiş gibi küçük bir kumbara alicam bozukluklari birikip ayakkabi almam lazim100 tlik ayakkabi alsam günlük giyerim...
eşim ve kendime yazlık spor ayakkabi alicaz. neredeyse tahminim 300 tl gider. iki ayakkabi ile..
market ve pazar alışverişi var marketlerde 400 tl gidiyor . aylık olarak yapıyoruz dolapta yiyecek hiç kalmadi.
ben deftere yazdim alacaklarimizi unutturum diye not tuttum. dün akşam mutfaga kontrol ettim ne alacaz ne almiycaz diye.
50 bin olursa üst kat yapımına başliycaz. 150 bin gerekiyo kredisiz yapmaya planlıyoruz...
Amin canim inşallah :))oda olur canım dert etme hiç peşi sıra oluverıyor ♥♥
Bu arada tekrar tebeik ederim Allah saglıcakla kucagınıza almayı nasıp etsın :) :)
inşaALLAH 5 yıldır bunu yapmaya çalışıyoruz eşimle.Az kalmış canım 50 ye Ha gayret inşallah. Bence en kisa zamanda baslarsiniz gibime geldi
kızlar dün ödev yapıldı tabiki
bu gün evde değildik eltime iftara gidildi ordanda görümcemin eşi hasta hastaneye gidildi ve ev dönüş
yarınki ödev 1 el çamaşır yikama olsun not vasiyeti duruyor
eşim işe felan girse daha çok birikim kalacagindan eminim.:) zar zor birikim yapmaya çalışıyoruz tek maaşla.. Allaha çok şükür.Çoğu gitmiş azı kalmış canım .
Güzel birikim yapmışsın.
Allah yardımcınız olsun.bende bu ay birikim yapamadim maaşımdan 100-200 tl kaliyordu.. kira parasiyla birikimi rahatça yapabiliyordum.
eşim işe felan girse daha çok birikim kalacagindan eminim.:) zar zor birikim yapmaya çalışıyoruz tek maaşla.. Allaha çok şükür.
Allah yardımcınız olsun inşallah. Geçici olarak beğenmediği is falan da mı yok piyasada berbat gerçi ya.inşaALLAH 5 yıldır bunu yapmaya çalışıyoruz eşimle.
fakat 6 bin kayınpederime yardim ettik biz. durumlari çok sıkışıklardi. az daha 25 bin tlye tarlayi satacaklardi eşim razi gelmedi buna. tarla çok değerliydi 100 binlikti. fabrika ucuza almaya çalıştı kayınbabamdan.. eşim geri aldi :) kurtardik 6 binlik için tarlayi sattirmadik.
o yüzden düştü :) napayım. hala çalışıyoruz birikimi.. eşim işe felan girse daha çok birikim kalacagindan eminim. iş de bulamiyor adam da.
Allah yardımcınız olsun.
Benim birikimlerim de bu sene başladı. BES'lerim var iki tane. biri kendim biri kızım için. ayrıca döviz ve altın hesaplarım var. 20 TL bile kalsa alıyorum ufak tefek birikimler. Yakın zamanda planlarım yok. her şey kızıma ve onun geleceğine yatırım. ydışında okumasını istiyorum hiç değilse 3-4 sene...
bende kızım için bişeyler yapmak istiyorum.Allah yardımcınız olsun.
Benim birikimlerim de bu sene başladı. BES'lerim var iki tane. biri kendim biri kızım için. ayrıca döviz ve altın hesaplarım var. 20 TL bile kalsa alıyorum ufak tefek birikimler. Yakın zamanda planlarım yok. her şey kızıma ve onun geleceğine yatırım. ydışında okumasını istiyorum hiç değilse 3-4 sene...
Yurtdışı deneyimi bambaşka oluyor. kültür farklı yaşam tarzı farklı. her şeyde parmağı olsun. :) bunun için çabalıyorum.bende kızım için bişeyler yapmak istiyorum.
mia dediği gibi kız evlat başka.:)
babasi yakına vermek istiyor uzaga veremem diyor. kıyamiyor ki :)
yurtdişi isterse okusun derim Görümcem yurtdişi eramusu kazanmak istiyor. italyaya felan.
6 aylığa gidecekmiş. bakalım.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?