AAAa evet vestiyere askı astım tırnak makasını oraya astım dedim bundan sonra işi biten bıraya asacakdedim belki vestiyere el atmıştır falan
Bizimkilerin yazlık hiç bişeyi yok ya. hepsine 5-6 parça almak lazım. İki sezon giyemiyorlar alınanları.
AAAa evet vestiyere askı astım tırnak makasını oraya astım dedim bundan sonra işi biten bıraya asacakya kutu almam lazım onu bekliyorum diğerleri için.
AAAa evet vestiyere askı astım tırnak makasını oraya astım dedim bundan sonra işi biten bıraya asacakya kutu almam lazım onu bekliyorum diğerleri için.
Saolasın canım ya teşekkur ederimtebrik ederim.sağlıkla gelsin.Allah hayırlı uğurlu etsin çok sevindim.
Günaydın kızlar, evde sadeleşmeyi biraz becerdim sanırım, şimdi de bedende sadeleşme amacım. Yediğim yiyeceklerden gereksizleri ve bedendeki fazlalıkları atmayı planlıyoruminşallah becerebilirim, bir kez yaptım şimdi sıra 2. De.
dolabı almaya gelmediler akşam. haber de vermediler. Minimal yaşam -1
Günaydın kızlar, evde sadeleşmeyi biraz becerdim sanırım, şimdi de bedende sadeleşme amacım. Yediğim yiyeceklerden gereksizleri ve bedendeki fazlalıkları atmayı planlıyoruminşallah becerebilirim, bir kez yaptım şimdi sıra 2. De.
Doğurasın varsa kal canım
Niye birikimi seçmedin?
ben de Ramazan'da zayıflarım sanıyordum ama dediğin gibi tatlısız da olmuyorbENDE hazır ramazanda oruç iken arınmak istiyorum
Ama eşim her akşam şerbetli tatlı getiriyor
Yemeyeceğim diyorum hop 2 tane çayla gidiyor
ben 60 la hamile kaldım ilk zamanlar midem bulanıyordu 58 e düştüm 70 le doğum yaptım.
70 in üstünü görmek istemiyorum yaben 60 la hamile kaldım ilk zamanlar midem bulanıyordu 58 e düştüm 70 le doğum yaptım.
Kızım hiç mi bi şey yemedin nasıl yaptın 6 kılo almayi toplamda hiç mi ekmek yemedin ben şok53 le hamile kaldım 59 la doğuma girdim.
canım bebek doğduktan 3 ay sonra eski kiloma geri döndüm70 in üstünü görmek istemiyorum ya
Diyetisyene mi gitsem acaba
Sanırım buraya daha çok yaptıklarımı yazmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?