Ama öyle bir şey mi varmış çok mantıklı gerçekten dişi kuş sendromuBen de kendime inanamıyorum hiç yorulmadım da ilginçtir kihamileliğin son zamanları dişi kuş sendromu yaşanırmış resmen onu yaşadım çünkü bi koltuk silmem baya uzun sürer ve sonrasında yok şuram ağrıyor buram ağrıyor diye yakınırdım ama bugün bi enerdi var üzerimde
Ben de kendime inanamıyorum hiç yorulmadım da ilginçtir kihamileliğin son zamanları dişi kuş sendromu yaşanırmış resmen onu yaşadım çünkü bi koltuk silmem baya uzun sürer ve sonrasında yok şuram ağrıyor buram ağrıyor diye yakınırdım ama bugün bi enerdi var üzerimde
Vallahi özlemişim mia çok tatlı Rabbim isteyen herkese versinYaaa pamuktur o şimdi
2 haftadır iş yaptırmadı annem özlemişim sanırımİş yaparken doğuracak bu kız hiç dikkat etmiyor kendine.
Vallahi özlemişim mia çok tatlı Rabbim isteyen herkese versin
2 haftadır iş yaptırmadı annem özlemişim sanırımoğlumu da babaanneye yolladım hazır yokken halledeyim dedim
Yürüyüşe dün başladım, her akşam yürüyeceğim artıkBirde şuan dinlenmesi gereken ama yürüyüş yapması gereken dönemde birde
Maşallah diyelim canım, aslında bi istek gelince hop yapıveriyoruz dimi? Bende dün gece ikiside uyuyunca başladım, mutfağı yerleştirdim, olmadı WC banyo yıkadım, hadi süpürmüştüm sileyim yarın gezerim kızlarla dedim, sildim2 haftadır iş yaptırmadı annem özlemişim sanırımoğlumu da babaanneye yolladım hazır yokken halledeyim dedim
Eylül kocaman oldu
Bebek görünce çok minnak geliyorlar :)
Doğuracak mıyım acaba takvimde 8. Ay bugün bitiyormuşÖyle enerji tabiki gelir ama onu doğumda kullanıyoruz canım arkadaşım :)
WC banyo son başka da yapmamTamam yapma artık iş falan
Bugün normal değiliz cidden. :)
Maşallah diyelim canım, aslında bi istek gelince hop yapıveriyoruz dimi? Bende dün gece ikiside uyuyunca başladım, mutfağı yerleştirdim, olmadı WC banyo yıkadım, hadi süpürmüştüm sileyim yarın gezerim kızlarla dedim, sildimtoz almak içimden gelmedi yine şimdi hazırlanıyoruz kızlarla ben yürüyüm onlar eğlensin kilolar gitsin.
Öyle oluyor ama Eylül’de minikmiş dersin seneye, ben onu farkettim hep büyüdü diyoruz ama minicikler daha2. Çocuk çok relax büyüyo mia, ilk kızımda büyüsün otursun yürüsün vs diye gözüne bakardım, şimdi diyorum ki hep böyle kalsa 2. Çocuk da bu haliyle bambaşka oluyomuş
Ellerine sağlık mis gibi olmuş evinBugün çok iş yaptım :)
Ev komple süpürüldü, silindi.
Toz alındı.
3 kapı silindi.
Koltuklar silindi.
Mutfak takımının sandalyeleri ve pufları silindi.
Mutfak dolabının dışı silindi.
aynalar silindi.
3. Makine çamaşır yıkandı.
Şu an kahve molası verdim.
Sonrasında WC ve lavoboları yıkayıp, banyoyu silip duşumu aldım mı tamamdır
Aynen normalde üşengecimdir ev işini sen hiç sevmem ama bugün bi şevk geldi değerlendireyim dedimMaşallah diyelim canım, aslında bi istek gelince hop yapıveriyoruz dimi? Bende dün gece ikiside uyuyunca başladım, mutfağı yerleştirdim, olmadı WC banyo yıkadım, hadi süpürmüştüm sileyim yarın gezerim kızlarla dedim, sildimtoz almak içimden gelmedi yine şimdi hazırlanıyoruz kızlarla ben yürüyüm onlar eğlensin kilolar gitsin.
Öyle oluyor ama Eylül’de minikmiş dersin seneye, ben onu farkettim hep büyüdü diyoruz ama minicikler daha2. Çocuk çok relax büyüyo mia, ilk kızımda büyüsün otursun yürüsün vs diye gözüne bakardım, şimdi diyorum ki hep böyle kalsa 2. Çocuk da bu haliyle bambaşka oluyomuş
Aynen öyle1. Bakabilecekmiyim korkusu oluyor.
ikinci daha rahat büyüyormuş
bakalım nasip :)
Doğuracak mıyım acaba takvimde 8. Ay bugün bitiyormuş
Aman 2. Bebeğin bişi yaptığı yok kuzucum, hala 1. İle uğraşıyoruz biz. O yavrum kenarda büyüyor işteAynen normalde üşengecimdir ev işini sen hiç sevmem ama bugün bi şevk geldi değerlendireyim dedim
Ne güzel anlatmışsın 2. Bebeği böyle şeyler duymak beni mutlu ediyor
Teşekkür ederim :) mikrofiber temizlik bezi ile siliyorum tüy kalmıyor hiçEllerine sağlık mis gibi olmuş evinbir şey merak ettim görmüşken sorayım sandalye koltuk falan nasıl bezle siliyorsun, sanki tüy kalacakmış gibi geliyor bana evdekilerle
Varmış ben de yeni öğrendimAma öyle bir şey mi varmış çok mantıklı gerçekten dişi kuş sendromu
1. Ler fena biz de öyle oluruz muhtemelenAman 2. Bebeğin bişi yaptığı yok kuzucum, hala 1. İle uğraşıyoruz biz. O yavrum kenarda büyüyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?