Ama öyle bir şey mi varmış çok mantıklı gerçekten dişi kuş sendromu

Öyle enerji tabiki gelir ama onu doğumda kullanıyoruz canım arkadaşım :)

2 haftadır iş yaptırmadı annem özlemişim sanırım oğlumu da babaanneye yolladım hazır yokken halledeyim dedim
Maşallah diyelim canım, aslında bi istek gelince hop yapıveriyoruz dimi? Bende dün gece ikiside uyuyunca başladım, mutfağı yerleştirdim, olmadı WC banyo yıkadım, hadi süpürmüştüm sileyim yarın gezerim kızlarla dedim, sildim toz almak içimden gelmedi yine şimdi hazırlanıyoruz kızlarla ben yürüyüm onlar eğlensin kilolar gitsin.
Eylül kocaman oldu
Bebek görünce çok minnak geliyorlar :)

Öyle oluyor ama Eylül’de minikmiş dersin seneye, ben onu farkettim hep büyüdü diyoruz ama minicikler daha 2. Çocuk çok relax büyüyo mia, ilk kızımda büyüsün otursun yürüsün vs diye gözüne bakardım, şimdi diyorum ki hep böyle kalsa 2. Çocuk da bu haliyle bambaşka oluyomuş

1. Bakabilecekmiyim korkusu oluyor.
ikinci daha rahat büyüyormuş
bakalım nasip :)

Ellerine sağlık mis gibi olmuş evin bir şey merak ettim görmüşken sorayım sandalye koltuk falan nasıl bezle siliyorsun, sanki tüy kalacakmış gibi geliyor bana evdekilerle

Aynen normalde üşengecimdir ev işini sen hiç sevmem ama bugün bi şevk geldi değerlendireyim dedim
Ne güzel anlatmışsın 2. Bebeği böyle şeyler duymak beni mutlu ediyor

Aynen normalde üşengecimdir ev işini sen hiç sevmem ama bugün bi şevk geldi değerlendireyim dedim
Ne güzel anlatmışsın 2. Bebeği böyle şeyler duymak beni mutlu ediyor
Aman 2. Bebeğin bişi yaptığı yok kuzucum, hala 1. İle uğraşıyoruz biz. O yavrum kenarda büyüyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…