- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
Çok kilo alıp veremiyor ya herkes öyle söylüyor o yüzden niyeyse korkmustum saolasin :)canım bebek doğduktan 3 ay sonra eski kiloma geri döndüm
korkma şimdiden
Kızım hiç mi bi şey yemedin nasıl yaptın 6 kılo almayi toplamda hiç mi ekmek yemedin ben şok
benim için hamileliğin en zor dönemi mide bulantılarıydışuan 58 den aşağı düşemiyorum ama
sadece meyve ve içecek tükettim bol bol
aparatif şeyler yerdim.
öyle ağır yemekler hamur işi ayy hiç sevmezdim.
zaten 20 haftaya kadar aç gezdim mide bulantım vardı.
birde çok serum yedim :)
aynen canım ben de çok korkarım cam silmekten ama öyle düşme riskim olan sadece 1 cam var :)Kolay gelsin en sevmediğim iş cam silmek tırsıyorum da silerken düşme riski var.
aman dikkat et.
Sana tavsiyem temel ihtiyaç dışı bütün alışverişlere kapa kendini.
sabah bile bi abla geldi rimel indirimdeymiş. almadım.
benim için hamileliğin en zor dönemi mide bulantılarıydı
evet kesinlikle. neyseki evde beklemedim.Aaa bak bu hiç olmadı
Bari haber verseler di.
Hay maşallah valla. Ama zaten zayıf bi yapın var senin ben 70 le tamamlayim yeter sanırımşuan 58 den aşağı düşemiyorum ama
sadece meyve ve içecek tükettim bol bol
aparatif şeyler yerdim.
öyle ağır yemekler hamur işi ayy hiç sevmezdim.
zaten 20 haftaya kadar aç gezdim mide bulantım vardı.
birde çok serum yedim :)
Benim 4 mu 5. Hafta mi bilmiyorum doktora gidince belli olacak.kaçıncı hafta başlıyor ki bu mide bulantisi. Cahillekten ölebilirimbenim için hamileliğin en zor dönemi mide bulantılarıydı
Hay maşallah valla. Ama zaten zayıf bi yapın var senin ben 70 le tamamlayim yeter sanırım
Saol canım, darısı 21 e tamamlamayaŞekersiz 1. gün hayırlı olsun :)
Ya cidden bağımlılık yapıyor yaa, yediğimi bilmeden yiyorum resmen. Gereksiz şeyler, kalan yemekler falan derken kendime dikkat edeyim bari. Efil efil elbiseler dolapta beni bekler, sonra miaya kilo verince giyicem dedim öyle dolap beklemesin.bENDE hazır ramazanda oruç iken arınmak istiyorum
Ama eşim her akşam şerbetli tatlı getiriyor
Yemeyeceğim diyorum hop 2 tane çayla gidiyor
Hayırdır canım?Sanırım buraya daha çok yaptıklarımı yazmam lazım
Benim 4 mu 5. Hafta mi bilmiyorum doktora gidince belli olacak.kaçıncı hafta başlıyor ki bu mide bulantisi. Cahillekten ölebilirim
Benim 6-7 gibi başlayıp 16 gibi bitti. Sağlıklı olduğunun göstergesi olduğunu unutma hepsi geçiyor. Sağlıklı olsun da minik idare edersin semde.Benim 4 mu 5. Hafta mi bilmiyorum doktora gidince belli olacak.kaçıncı hafta başlıyor ki bu mide bulantisi. Cahillekten ölebilirim
İnşallah canım ya saolasın; )8. haftada başladı benim.
yani bulantısız geçer inş canım.
Tabiki idare ederim etmem mi hiç teyzesiBenim 6-7 gibi başlayıp 16 gibi bitti. Sağlıklı olduğunun göstergesi olduğunu unutma hepsi geçiyor. Sağlıklı olsun da minik idare edersin semde.
Ben hiç mide bulantısı yaşamadım desem yeridir. toplam 5 defa anca istifra etmişimdir. o da tiroid ilacı içiyordum, ilaçtan yarım saat sonra kahvaltı etmem gerektiği için, açlıktan bulantım oluyordu.Aynen benimde
Ben hiç mide bulantısı yaşamadım desem yeridir. toplam 5 defa anca istifra etmişimdir. o da tiroid ilacı içiyordum, ilaçtan yarım saat sonra kahvaltı etmem gerektiği için, açlıktan bulantım oluyordu.
Tatlı canavarı ben, 6 aya kadar canım tatlı istemedi.
Bu sebeple senin gibi 5-6 kilo ile değil tam 20 kilo alarak hamileliği tamamladım
68 ile hamile kaldım 88 ile doğum yaptım
1.aydan 4.aya kadar midem bulandıBenim 4 mu 5. Hafta mi bilmiyorum doktora gidince belli olacak.kaçıncı hafta başlıyor ki bu mide bulantisi. Cahillekten ölebilirim
ay hamilesi allah kucağına almayı nasip etsinKızlar hepinize teşekkür ederim
Gece uyuyamadim resmen sabahda zink diye uyandım tövbe tovbe.boşuna sadelesmemisim ben bebise yer acmisim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?