Bitti çok şükür 1 hafta elimi sürmem artık, süpürme hariç :)çok eğilip bükülmemen gerekiyor son aylarda .dikkat et kendini ve bebeğine
ay ben de normal istedim. son güne kadar normal gitti. en sonunda sezeryan dendi. 2 gün hüngür hüngür ağladım normal doğum olmayacak diye.Ben de hep normal istedim. 4ünde de ısrar ettim ama olmadı riske girmediler
Ay yeminle AYNI BENBi ara evde bile doğurmayı düşündüm
Valla ben de şaşkınım normalde tembelimdir, 1 haftaya yayarak yaparım bu işleri ama bi şevk geldi bitirdim şimdi, bir daha da böyle bir istek geleceğini sanmıyorum zatenHamile halinle ne çok iş yapmışsın az dikkat mu etsen canım benim.
hiç sevmiyorum bu minimal yaşam olaylarını kalabalık bana daha iyi geliyor
Teşekkürler, ben de emin değilim annem görse sevinçten ağlardı eminim hiç böyle hamarat görmedi henüznasıl yaptın bunları ya maşallah sana
BEn sadece kendini koşullanma derim, senin ve bebeğin için hayırlısı nasılsa öyle olsunBen bi tane dogurayim öpüp başıma koyacam.çok korkuyorum dogumdan hatta sezeryan olacam ama ondan bile çok çok korkuyorum.lütfen normal dogur falan demeyin kızlar evet sağlıklısi o ama yapamam biliyorum
BEnim misafirleri sana çağıralımWC lavabolar ve banyo da bitti çok şükürduşumu da aldım, 10 gün temizlik falan yapmam artık akşama da yemeli var sayılır bi salata yapıcam yanına o kadar çok mutluyım şu an sanki ruhum temizlendi
WC lavabolar ve banyo da bitti çok şükürduşumu da aldım, 10 gün temizlik falan yapmam artık akşama da yemeli var sayılır bi salata yapıcam yanına o kadar çok mutluyım şu an sanki ruhum temizlendi
BEnim misafirleri sana çağıralım
Taze fasulye koydum. Et sote, Yoğurt çorbası ve biber dolması yapacağım. Limonata da yaparım dünden etimek tatlım varDüşündün mü neler yapacaksın :)
Taze fasulye koydum. Et sote, Yoğurt çorbası ve biber dolması yapacağım. Limonata da yaparım dünden etimek tatlım var
AYnen samimiyiz ama annem gelse panik yaparım o kadar kötüminnak bebeğin var ne misafiri.çok samimi olduğun insanlarsa çok takılma.şöyle bir toparlayıp pratik yemeklere geç
Yok zaten yapamam bayilir kalırım da sezeryanda da dikişler çok acio falan filan o kısmı beni gerio ay ne ödlek çıktım yaf :))ben sezeryan istiyordum.mahalle baskısı vardı.neyseki doktorum sezeryan dedide kurtuldum
Yok be abartıyorlar. Ben aynı gün ayağa kalktım düşün yani dört çocukla uğraştım annem benim bir haftalıkken bıraktı gitti hiç korkma sen korktuğun gibi olmuyor hepsi geliyor geçiyorYok zaten yapamam bayilir kalırım da sezeryanda da dikişler çok acio falan filan o kısmı beni gerio ay ne ödlek çıktım yaf :))
Yok zaten yapamam bayilir kalırım da sezeryanda da dikişler çok acio falan filan o kısmı beni gerio ay ne ödlek çıktım yaf :))
Artık doğal doğum diye bir şey çıktı ya dikişsiz yapıyorlar Nasıl oluyor bilmiyorum gerçiNormal de de dikiş acısı oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?