Ben bi tane dogurayim öpüp başıma koyacam.çok korkuyorum dogumdan hatta sezeryan olacam ama ondan bile çok çok korkuyorum.lütfen normal dogur falan demeyin kızlar evet sağlıklısi o ama yapamam biliyorum
BEn sadece kendini koşullanma derim, senin ve bebeğin için hayırlısı nasılsa öyle olsun Kendim için de hep böyle dua ettim

WC lavabolar ve banyo da bitti çok şükür duşumu da aldım, 10 gün temizlik falan yapmam artık akşama da yemeli var sayılır bi salata yapıcam yanına o kadar çok mutluyım şu an sanki ruhum temizlendi

Yok zaten yapamam bayilir kalırım da sezeryanda da dikişler çok acio falan filan o kısmı beni gerio ay ne ödlek çıktım yaf :))
Yok be abartıyorlar. Ben aynı gün ayağa kalktım düşün yani dört çocukla uğraştım annem benim bir haftalıkken bıraktı gitti hiç korkma sen korktuğun gibi olmuyor hepsi geliyor geçiyor

Hele ikinci de erken doğum yaptım ikisinin arası 10 ay. Bebeği bana göstermediler ayağımın uyuşuklu geçtikten hemen sonra elimde serum asansör bozulmuş benim bebeğim öldü bana göstermeden gömecekler nerede benim bebeğim diye hastaneyi birbirine kattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…