Yok be abartıyorlar. Ben aynı gün ayağa kalktım düşün yani dört çocukla uğraştım annem benim bir haftalıkken bıraktı gitti hiç korkma sen korktuğun gibi olmuyor hepsi geliyor geçiyor
Sen varya helal kız sana yeminlen.ayağın taşa değmesin inşallah
Ben biraz korkagimdır da ondan şey ediom nasip ya göreceğiz

Abowww şükür rabbim bagislamis len bi de ben büyüdüm olgunum falan ayakları yapiom kendi kendime sizleri dinleyince ooo kendime sallama linda diom artık

Sen varya helal kız sana yeminlen.ayağın taşa değmesin inşallah
Ben biraz korkagimdır da ondan şey ediom nasip ya göreceğiz
Canım işte aslında zor değil onu anlatmaya çalışıyorum ben. helal sana falan olacak bir şey yok yani Ben hayatımda ablam kadar korkak hiç kimseyi görmedim o kadar canı tatlıdır ki o bile normal doğru yani

Sezeryan uyumuyorsun ki çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı sürece uyutmuyolar bence hiç bunlarla falan kafanı yorma her şey olacağına varıyor zaten Hamileliğin tadını çıkar
ben uyutuldum.öyle istedim.çok ısrar etti anestezi doktoru masada sonra azcık kendimden bahsedince adam direk bayılttı

ben uyutuldum.öyle istedim.çok ısrar etti anestezi doktoru masada sonra azcık kendimden bahsedince adam direk bayılttı
Bende uyutuluyor diye biliyorum belden aşağı istemem arkadaşım çatır çatır kesildigini duydum diyor.o lafından sonra asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…