- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
Sen varya helal kız sana yeminlen.ayağın taşa değmesin inşallahYok be abartıyorlar. Ben aynı gün ayağa kalktım düşün yani dört çocukla uğraştım annem benim bir haftalıkken bıraktı gitti hiç korkma sen korktuğun gibi olmuyor hepsi geliyor geçiyor
Abowww şükür rabbim bagislamis len bi de ben büyüdüm olgunum falan ayakları yapiom kendi kendime sizleri dinleyince ooo kendime sallama linda diom artıkHele ikinci de erken doğum yaptım ikisinin arası 10 ay. Bebeği bana göstermediler ayağımın uyuşuklu geçtikten hemen sonra elimde serum asansör bozulmuş benim bebeğim öldü bana göstermeden gömecekler nerede benim bebeğim diye hastaneyi birbirine kattım
Doğal olmasın bacim uyuyım uyanayim bebiş gelmiş olsun dikiş acisi falan da olmasın aminArtık doğal doğum diye bir şey çıktı ya dikişsiz yapıyorlar Nasıl oluyor bilmiyorum gerçi
Canım işte aslında zor değil onu anlatmaya çalışıyorum ben. helal sana falan olacak bir şey yok yaniSen varya helal kız sana yeminlen.ayağın taşa değmesin inşallah
Ben biraz korkagimdır da ondan şey ediom nasip ya göreceğiz
okadarda korkma.dur onlar sonraki işlerYok zaten yapamam bayilir kalırım da sezeryanda da dikişler çok acio falan filan o kısmı beni gerio ay ne ödlek çıktım yaf :))
Sezeryan uyumuyorsun ki çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı sürece uyutmuyolar bence hiç bunlarla falan kafanı yorma her şey olacağına varıyor zaten Hamileliğin tadını çıkarDoğal olmasın bacim uyuyım uyanayim bebiş gelmiş olsun dikiş acisi falan da olmasın amin
bu kadarnı beklemiyordum.kesin anka şimdi evin içinde dört dönüyordur diyordumAYnen samimiyiz ama annem gelse panik yaparım o kadar kötüoturma odası salon topladım yemeğin birini koydum. Kahve içiyorum şimdi rahatlığa bak
Konuşarak yazıyorum imla hatalarına ve kelime hatalarına lütfen kusura bakmayın
Kazayla yolları yatak odasına düşmezse sorun yokbu kadarnı beklemiyordum.kesin anka şimdi evin içinde dört dönüyordur diyordum
ben uyutuldum.öyle istedim.çok ısrar etti anestezi doktoru masada sonra azcık kendimden bahsedince adam direk bayılttıSezeryan uyumuyorsun ki çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı sürece uyutmuyolar bence hiç bunlarla falan kafanı yorma her şey olacağına varıyor zaten Hamileliğin tadını çıkar
ben uyutuldum.öyle istedim.çok ısrar etti anestezi doktoru masada sonra azcık kendimden bahsedince adam direk bayılttı
Tamam kızlar korkmuyorum
evet oldu. kendine çabuk geliyorsun ama sersemlik baya devam ediyor.Sonra nasıl ayıldın narkoz etkisi falan oluyormuş :)
evet oldu. kendine çabuk geliyorsun ama sersemlik baya devam ediyor.
Bende uyutuluyor diye biliyorum belden aşağı istemem arkadaşım çatır çatır kesildigini duydum diyor.o lafından sonra aslaben uyutuldum.öyle istedim.çok ısrar etti anestezi doktoru masada sonra azcık kendimden bahsedince adam direk bayılttı
yani ne duyacak başka sestir o. Odun mu kesiyor yani et keserken ne sesi duyabilirBende uyutuluyor diye biliyorum belden aşağı istemem arkadaşım çatır çatır kesildigini duydum diyor.o lafından sonra asla
Aynen sen hiç kimseye bakma sadece bana bak beni örnek al yani dörtleme tabi sadece korkma korku konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?