- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
Saolasın canım yazarım tamamdirYine iyi dayandın canım ben bir günü bitiremedim. Hazır olunca bi daha denersin vardır bunda da bi hayır diyelim
Yazmayınca merak ediyorum bir kaç Kelime yaz arada
Derler canım her kafadan ses çıkar. Ona bakarsan 1 yaşında öğrettim diyen de varBilmiyorum ki bi kere başlayınca geri dönmeyin diyorlar ya ondan inat ettim ama yok her çocuk bir olmuyor, kendi çocuğumdan uzaklaştım bu süreçte kendi çok kötü hissediyorum bu kadar zorladığım için
degil mi?kesinlikle misafir odası gereksiz. hele de biz çalışanlara.
Tek odan olacak toplaması da kolay, kafan da rahat.
Koltuk sileceksin hem misafir odası hem oturma odası. canımız çıksın da ne olursa olsun mantığı. Gerek yok buna.
bana göre 2+1 geniş ev ideal. 1 büyük oturma odası + 1 çocuk odası + 1 yatak odası + mutfak banyo tuvalet. yeterli.
o kadar gereksiz eşyamız var ki...
- yemek takımı alıyoruz içinde porselen tencere, sütlük, çay takımı bilmem ne. bunları daha hiç kullanmadım. gidip tabak alsaymışım ya. kafasızlık.
ayrıca günlük kullanmalıklarımız var. yemek takımı almışsın kullansana. sanki her gün protokol ağırlıyoruz.
- dünyalar kadar kasem var benim mesela. evde olunca da atılmıyor meretler.
- hurç dolusu havlu, eşarp....
- dünya kadar battaniye götürdüm anneme geçende. yeminle ev boşaldı. dedim "bu ne be. ev doğalgazlı. ihtiyaç olmuyor. vakumlanan yorganlarım varken neden battaniye tutayım ki."
nerde uyuyorsunuzdegil mi?
ama şu ki yarin bi gün lazim olacak kafasinda ölece bekleyen eşyalar
bilmiyorum iki odasi biri misafir biri oturma odasi bence çok gereksiz geliyor gözüme.
yatak odada yatmiyoruz biz orayı giyim odasi olarak kullanmak istiyorum...
şöle bi baktığımda gereksiz geliyor.
günaydin..
misafir agirlandi:)
musmutlu bitti:)
nohut iyi pişmemiş ama yaradiçok uğraştim 5 saat pişsede bi oluşmadi.:/
çok yemek yapmışım..kayınvalidemi çagircam yemege...
kalanlari var. köfte salata yapıcam sadece.:)
eve gidince çamaşırlarimi makineye atilacak.
çok işim var çook...
çocuk odasinda.nerde uyuyorsunuz
eşim evde bütün işleri halletmiş..
banyo wc temizliği
evi süpür sil
izgara tavuk işi eşime ait.:)
ee ben çalışan bayanim banada yardim etsin bi zahmet.
benden çook pimpirikli bide çok temiz. anasi gibi:)
ben daginiğim batiriyorum ne yazikki...
kavgasini yapıyoruz temiz tut temiz ol diyip duruyor. nabim ben. elimde degil.
20. Günün sonunda tuvalet eğitimimiz başarısızlıkla sonuçlanmış bulunuyoraz önce bezini geri bağladım, üstüne temiz bir ağlama krizi şimdi daha iyiyim keşke hiç başlamasaydım çocuktan önce ben hazır değilmişim çok yıprandık bu süreçte maalesef
Derler canım her kafadan ses çıkar. Ona bakarsan 1 yaşında öğrettim diyen de var
Çocukla Yeniden güvenli bağlanma sürecine girip 1 ay sonra yeniden denersin gerekirse üzülecek bişey yok
tam tersiymiş:)Dün ben de eşimi sürekli uyardım.
Aldığını yerine koy dedim
batırma dökme.
Cidden dağınık biriyle yaşamak çok zor :)
tam tersiymiş:)
huy bu ne yapsan degişmez.:)
eşim de bazen daginik birakir ama toplar. :)
ben daha beteriyim
Haklısın, keşke hiç başlamasaydım diyorum sadece ama denemeden de bilemeyecektimCanım üzülme zamana bırakmak en güzeli.
Haklısın, keşke hiç başlamasaydım diyorum sadece ama denemeden de bilemeyecektim
Canım sana söylemiştim aslında, ilk 2-3 gün içinde bırakmadıysa zorlamamak lazım, bak şimdi 1-2 ay sonra dene pıt bırakacak bezi.Haklısın, keşke hiç başlamasaydım diyorum sadece ama denemeden de bilemeyecektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?