Ne bileyim ya ben kiracıyım hemen her sene taşınıyoruz bazen baharatlı için uygun yer bulamıyorum daha küçük takım almıştım filan öyle
Hani şu istifçiler oluyor ya bazen kendimş onlar gibi hissediyorum
perde halı uymaz anlarım da
baharatı ilk defa sizden duydum
benimde baharat kavanozları kareydi
temizlemesi çok zor oldu köşeleri
anneme verdim
kendime alacağım da acelesi yok.
Ya aslında benim şade evler çok hoşuma gidiyor hani şu koltuk bile olmayanDaha neler duyacağız sizden merak ediyorum :)
Ya aslında benim şade evler çok hoşuma gidiyor hani şu koltuk bile olmayanama uygulama sıfır işte hep kiracılıktan
Buyur gülüm söyle bir tanem söyle canım arkadaşım
KEsinlikle, üstümden yükü kalkmıştı gibi hissediyorum bugün daha huzurluyumÇocuklar bizden dah inatçıonyüzden ara vermeniz en güzeli
Tezgaha baharat koymuyoruz sadece yağlıkoluyor canım tezgah küçük oluyor yeri uygun olmuyor halı perdeleri hiç sorma zaten
Bugün de gidip söyleyeceği tutar belkiKEsinlikle, üstümden yükü kalkmıştı gibi hissediyorum bugün daha huzurluyum
Ay sen çağırırsın da ben gelmez miyimAaa ne çabuk geldin :)
Çocuklara kahvaltı Yaptırdım markete gittim bez operasyonu yaptımNerdeydin peki ?
Daha büyüğü yapmadı ama sanmamBugün de gidip söyleyeceği tutar belki
Benim üç tane kepçem varmış biri nerden geldi acaba İlk defa görüyorum
ayy kepçenin biri bana ver çorbalara yetmiyorBenim üç tane kepçem varmış biri nerden geldi acaba İlk defa görüyorum
Çocuklara kahvaltı Yaptırdım markete gittim bez operasyonu yaptım
komşu için başınız saolsun cenaze günü evi süpürme sonra yaparsin. komşunuza yardim edersin.Ya akşam evi süpürecektim. Kapı karşı komşumuzun eşi vefat etti. Bizde de mahallede cenaze olunca ev süpürülmez. Neden bilmiyorum.
Ctesi de cenazesi kalkacak.
Belki bu akşam belki de Pazara kalabilir benim süpürme işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?