Günaydınlar, yoğurt mayalamıştım gece tutmamış, puff canım sıkıldı
Komşunun birinde gün vardı çocuklarla asansöre bindik 5 e çıkacaktık 3 te durdu ben de geldik diye indim aynı hizadaki 3. Kattaki komşuya gittim. Kapıyı komşunun bakıcısı açtı kendi kendime diyorum ki allah allah bu güne ne zaman girdi bi de bakıcısını da getirmiş güneBaşka komşuya nasıl gittin
Sanırım öyle yapmışımsoğuk mu mayaladın acaba canım.
Lor olası varmış onun kaynat tekrarGünaydınlar, yoğurt mayalamıştım gece tutmamış, puff canım sıkıldı
Komşunun birinde gün vardı çocuklarla asansöre bindik 5 e çıkacaktık 3 te durdu ben de geldik diye indim aynı hizadaki 3. Kattaki komşuya gittim. Kapıyı komşunun bakıcısı açtı kendi kendime diyorum ki allah allah bu güne ne zaman girdi bi de bakıcısını da getirmiş günesonra dedim ki aaa sizde mi geldiniz çok sevindim dedim elimde de kısır var yanımda 3 çocuk az kenara çekilse içeri giricem sonra başka komşu yukardan seslendi Anka beni mi çağırıyorsun diye aaaa dedim çatıda ne işin var hala anlamadım ben Sonra düştü jeton en sonunda yaaa dedim kusura bakmayın ben kapıları karıştırdım diye diye yukarı çıktım artık 3 gün güldük galiba ama
Ben de isterdimSeninle komşu olmak isterdim anka ya :) alemsin.
Sanırım öyle yapmışıminternetten fırına koyun demiş 45 dk 75 derecede şimdi onu denedim bakalım kurtarabilecek miyim
Hem uğraşasım yok hem yemiyor benimkiler loru. Börek yapıp buzluğa atabilirim ama dur bakalımLor olası varmış onun kaynat tekrar
Hem uğraşasım yok hem yemiyor benimkiler loru. Börek yapıp buzluğa atabilirim ama dur bakalımeğer kurtaramazsam öyle yapayım
Sütlü çörek bilmiyorum ama eminim güzeldir, bakalım biri tutmuş gibi öbüründen emin olamadım. Dolaba koydum şimdi 24 saat bekleyecek inşallah olurbüyük annanem sütlü çörek yapardı tutmayan yoğutlarla
mis gibi olurdu
lor da olur
buzlukta dursun.
Ben de mayalayacağım şimdi pişiyor süt taşmasın diye bekliyorum başındaSütlü çörek bilmiyorum ama eminim güzeldir, bakalım biri tutmuş gibi öbüründen emin olamadım. Dolaba koydum şimdi 24 saat bekleyecek inşallah olur
Ben bi de dün taşırdımBen de mayalayacağım şimdi pişiyor süt taşmasın diye bekliyorum başında
Ben bi de dün taşırdımbabası oğlumun bezini çıkarmış mutfağın ortasına kakasını yaptı onla uğraşırken süt gitti
Babası temizleseydi. Ben de halıları kaldırmışken tekrar denesem mi diye düşündüm ama seni okuyunca vazgeçiyorumBen bi de dün taşırdımbabası oğlumun bezini çıkarmış mutfağın ortasına kakasını yaptı onla uğraşırken süt gitti
Yok hiç duymadım, ben yeni başladım mayalamaya çok acemiyimSüt taşı kullanmıyor musunuz?
Sen bize bakma belki seninki hazırdırBabası temizleseydi. Ben de halıları kaldırmışken tekrar denesem mi diye düşündüm ama seni okuyunca vazgeçiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?