Günaydınlar, yoğurt mayalamıştım gece tutmamış, puff canım sıkıldı

Başka komşuya nasıl gittin
Komşunun birinde gün vardı çocuklarla asansöre bindik 5 e çıkacaktık 3 te durdu ben de geldik diye indim aynı hizadaki 3. Kattaki komşuya gittim. Kapıyı komşunun bakıcısı açtı kendi kendime diyorum ki allah allah bu güne ne zaman girdi bi de bakıcısını da getirmiş güne sonra dedim ki aaa sizde mi geldiniz çok sevindim dedim elimde de kısır var yanımda 3 çocuk az kenara çekilse içeri giricem sonra başka komşu yukardan seslendi Anka beni mi çağırıyorsun diye aaaa dedim çatıda ne işin var hala anlamadım ben Sonra düştü jeton en sonunda yaaa dedim kusura bakmayın ben kapıları karıştırdım diye diye yukarı çıktım artık 3 gün güldük galiba ama

Seninle komşu olmak isterdim anka ya :) alemsin.

büyük annanem sütlü çörek yapardı tutmayan yoğutlarla
mis gibi olurdu
lor da olur
buzlukta dursun.
Sütlü çörek bilmiyorum ama eminim güzeldir, bakalım biri tutmuş gibi öbüründen emin olamadım. Dolaba koydum şimdi 24 saat bekleyecek inşallah olur

Ayy kizlar sabahtan okudum muhabbetlerinizi hoşuma gitti gaza geldim. Dedim ben de yaparım! Giriş yap temizliğini fazlalıkları at. Lakin yata kalka ancak günlük işlerimi yapabildim biraz. Hiç gücüm yokk

Bu günü yatak odasına ayıracağım
Nevresimleri değiştir
Dolabı komple boşalt, en az 40 parça eşya ele(kıyafet değil vırt zırt, eşimin bir gün lazım olur şeyleri)
Bazanın altını süpür sil
Dolabın üstünü sil
Vakit kalırsa camını sil

Ben de mayalayacağım şimdi pişiyor süt taşmasın diye bekliyorum başında
Ben bi de dün taşırdım babası oğlumun bezini çıkarmış mutfağın ortasına kakasını yaptı onla uğraşırken süt gitti

Babası temizleseydi. Ben de halıları kaldırmışken tekrar denesem mi diye düşündüm ama seni okuyunca vazgeçiyorum
Sen bize bakma belki seninki hazırdır ona aldırdım da silmesi çocuğu yıkaması bana kaldı tabi bi de kızıyor çocuğun psikolojisini bozacaksın diye çıkarma o zaman benden habersiz dedim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…