Miaa etiketlemişsin tatlım sağol :)
bugün pertim çıktı tüm gün kızımla ilgilenmek durumunda kaldım dışarıda biraz bir şeyler aldık filan. Akşam 5 gibi eve gelince bir uyumuşum kızım tepemde dansediyordu hala 6 gibi uyandım
Sonra kendisi 7 buçuk gibi uykuya yenik düştü
Şimdi öyle oturuyorum film izleyesin geldi aslında ama bulaşıkları filan toplarlar bakarım duruma göre :)

oyun parkina bezli çocuk almıyorlar iyi fikir miş:)
Hehehehe

İllaki gitmek ister. Sen çok sakince ve kararlı şekilde söyle.

Ne yapayım kural koymuşlar dersin. Çişini kakanı söylemeye başlayan çocukları alıyorlarmış dersin.

Bi sure sonra söylemeye başlarsa ve altına kaza ile kaçırırsa gayet ılımlı şekilde "kaza oldu değil mi. Olsun bi sonraki sefer gelmeden hemen bana söylersen ben seni tuvalete götürürüm" dersin.

Bu ve buna benzer kibar ılımlı stressiz cümleler.

Sen de tuvalete gitmeden "ayy benim de çok tuvaletim geldi. Sıkı sıkı tutayım da kaza olmasın hemen tuvalete gidiyorum ben." falan diyip psikolojik olarak da hazirlayabilirsin.

ılk olarak ger evın derdı oyıncaklar normalde hepsı tek tek gruplanmıs kutulu oyuncaklaar kurallı oynuyorlar ama bı dagılanı toplatana kadar canım cıkıyor.
ev ahalısıne dagıtıyorum ama esımın coraplarına bı cozum bulamadık daha
benım utu sorunum oluyor yanı utu bırıktıkce bırıkıyor sorun asıl orda baslıyor utulu camasır bulamadıkca kırlıler temızler utululer utusuzler bırbırıne gırıyor
kırıntı sorunumuz var cunku sureklı yerlere bısıler dokuluyor yemek olsun oyun hamuru olsun ne bıleyım kagıt parcaları olsun ama ıstısnasız hergun
zaten blv yontemıyle cocugumu beslıyorum yemek masamın altından hıc

bunu yazmısım paylaşım yapmamışım aradan cıksın :)
bırazyogun gecıyor canım gunlerım gıremıyorum gelıcem tekrar yoklamadayok yazmayın

Canım ankam :)
Ayy o kadar çok iş yaptım ki
Daha yeni oturdum
Eline sağlık. Ben bütün günümü boş geçirdim yemek de yapmadım. Sahurdan sonra yatmadım artık mutfağı topladım. Halıları göndereceğim bu gün. Camları kapıları sileceğim. Aslında birini çağıracaktım ama vazgeçtim yavaş yavaş yapayım onunla çocuklara kıyafet alayım diye düşündüm. 15 gün var daha bayrama. Zaten 1 ay olmadı silineli kolay olur sanırım.
Hımmm evet bi de vestiyer var montları yıkayıp kaldırayım artık. Diğer kutuları da kilere koyayım.

Aynı bizim evdeki sorunlar. ben çözüm bulamadım. Akşama kadar 3-4 kere süpürge çalışıyor. Kızıma oturarak yemeyi öğretemedim. Ve herşeyi parçalayarak yiyor şarjlı süpürge alacağım inşallah ilerleyen aylarda. Benim en iyi yaptığım iş ütü telden alır almaz ütüleyip asıyorum diğerlerini de katlayıp koysam olacak ama işte onların illa tepecik oluşturması lazım

Günaydınlar
İşten çıkınca makineleri çalıştırıp kuaföre gittim.
saçımı boyattım
markete gittik, kızımı aldım eve geçtik
çorba yaptım dünden sarma vardı.
ardından çamaşırları topladım,katladım, etrafı topladım.
çamaşır serdim
bulaşık mak boşalttım.
yemek sonrası birçok bulaşık çıktı hepsini attım makineye yıkattım. yerleştirilmedi.
en son kızımın odasını topladım dolabını düzenledim
kışlıkları ayırdım saklanacaklar verilecekler ayrıca gruplandırmam gerekiyor
oyuncakları ayırdım.
çok yorucuydu ama işlerin birikmemesi çok mutlu ediyor beni :)

Bugün sadece yemek işi var sonra kendime zaman ayıracağım.
pazar günü aklımda bir dolap düzeni var
yapabilirsem de ütü yaparım.

Ben oyuncakları rasgele topluyorum sonra kızımla yine oyun oynarken ayırmış oluyoruz.
parçalarını buluyoruz bunu da oyun haline getiriyoruz parça bulmaca :)
ama oyun sonu bazen yavaş yavaş topluyorum.

ütülenecek kıyafetleri dolabıma koyuyorum ayrı yere
kuruyanları hemen katlıyorum kirlilerde sepete giriyor.

Aslında çözülemeyecek sorunlar değil kubdef biraz enerji ve rutinlerle üstesinden gelirsin :)

Anka o kadar ütü kolay geliyor katlamak zor mu geliyor :) vay be...

Canım sen daha yeni temizlik yapmadın mı yorma kendini günlük işleri yap geç boşver.

Bu arada yine elecdanın topiğe eklemişim göndermeden farkettim bi kere de yanlışlıkla başka komşuya gitmiştim ona benzedi

Bu arada yine elecdanın topiğe eklemişim göndermeden farkettim bi kere de yanlışlıkla başka komşuya gitmiştim ona benzedi

Küllerinden doğmak aktifken
biride bizi başka topikten etiketlemişti yanlışlıkla
herkes girince topik sahibi dellenmişti :)
o geldi aklıma

cam silerken korkuyorum ben ya

Bu da çok komik daha önce de izlemiştim bu gün yime karşıma çıktı sizinle paylaşayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…