Baya uzaklarmış, puff olmuyor işte malesef öyleEvet İstanbul’da. Güya hızlı tren yapılınca her ay geleceklerdi. Gelecekler inşallah
Çok şükür canımOlsun Ankam senin de kapı gibi 4 adet evladın var maşallah.
Yok canım uzak olmasıyla alakası yok yapısı böyleBaya uzaklarmış, puff olmuyor işte malesef öyle
Canım ankam :)Aşk olsun sen seslenince ben böyle mi dönüyorum efendim bari der insan
Maraton yapak mı dilektim
Heheheheoyun parkina bezli çocuk almıyorlar iyi fikir miş:)
ılk olarak ger evın derdı oyıncaklar normalde hepsı tek tek gruplanmıs kutulu oyuncaklaar kurallı oynuyorlar ama bı dagılanı toplatana kadar canım cıkıyor.Mesela ne yapıyorsun da dağılıyor ?
Maria kondo derki her eşyanın yeri belli olsun.
bu temizlikle beraber her eşyaya yer buldum
Birde ev ahalisine dağıtırsanız yakarım diyorum arada :)
sabah kızım mama istedi yaptım yanına sehba koydum bitince buraya koyarsın dedim çıktım :)
birde rutinler canım rutinlerim
bilmeyen kalmadı herhalde :)
bırazyogun gecıyor canım gunlerım gıremıyorum gelıcem tekrar yoklamadayok yazmayınkubdef :) nerdesiniz.
Eline sağlık. Ben bütün günümü boş geçirdim yemek de yapmadım. Sahurdan sonra yatmadım artık mutfağı topladım. Halıları göndereceğim bu gün. Camları kapıları sileceğim. Aslında birini çağıracaktım ama vazgeçtim yavaş yavaş yapayım onunla çocuklara kıyafet alayım diye düşündüm. 15 gün var daha bayrama. Zaten 1 ay olmadı silineli kolay olur sanırım.Canım ankam :)
Ayy o kadar çok iş yaptım ki
Daha yeni oturdum
Aynı bizim evdeki sorunlar.ılk olarak ger evın derdı oyıncaklar normalde hepsı tek tek gruplanmıs kutulu oyuncaklaar kurallı oynuyorlar ama bı dagılanı toplatana kadar canım cıkıyor.
ev ahalısıne dagıtıyorum ama esımın coraplarına bı cozum bulamadık daha
benım utu sorunum oluyor yanı utu bırıktıkce bırıkıyor sorun asıl orda baslıyor utulu camasır bulamadıkca kırlıler temızler utululer utusuzler bırbırıne gırıyor
kırıntı sorunumuz var cunku sureklı yerlere bısıler dokuluyor yemek olsun oyun hamuru olsun ne bıleyım kagıt parcaları olsun ama ıstısnasız hergun
zaten blv yontemıyle cocugumu beslıyorum yemek masamın altından hıc
bunu yazmısım paylaşım yapmamışım aradan cıksın :)
bırazyogun gecıyor canım gunlerım gıremıyorum gelıcem tekrar yoklamadayok yazmayın
ılk olarak ger evın derdı oyıncaklar normalde hepsı tek tek gruplanmıs kutulu oyuncaklaar kurallı oynuyorlar ama bı dagılanı toplatana kadar canım cıkıyor.
ev ahalısıne dagıtıyorum ama esımın coraplarına bı cozum bulamadık daha
benım utu sorunum oluyor yanı utu bırıktıkce bırıkıyor sorun asıl orda baslıyor utulu camasır bulamadıkca kırlıler temızler utululer utusuzler bırbırıne gırıyor
kırıntı sorunumuz var cunku sureklı yerlere bısıler dokuluyor yemek olsun oyun hamuru olsun ne bıleyım kagıt parcaları olsun ama ıstısnasız hergun
zaten blv yontemıyle cocugumu beslıyorum yemek masamın altından hıc
bunu yazmısım paylaşım yapmamışım aradan cıksın :)
bırazyogun gecıyor canım gunlerım gıremıyorum gelıcem tekrar yoklamadayok yazmayın
Aynı bizim evdeki sorunlar.ben çözüm bulamadım. Akşama kadar 3-4 kere süpürge çalışıyor. Kızıma oturarak yemeyi öğretemedim. Ve herşeyi parçalayarak yiyor şarjlı süpürge alacağım inşallah ilerleyen aylarda. Benim en iyi yaptığım iş ütü telden alır almaz ütüleyip asıyorum diğerlerini de katlayıp koysam olacak ama işte onların illa tepecik oluşturması lazım
Eline sağlık. Ben bütün günümü boş geçirdim yemek de yapmadım. Sahurdan sonra yatmadım artık mutfağı topladım. Halıları göndereceğim bu gün. Camları kapıları sileceğim. Aslında birini çağıracaktım ama vazgeçtim yavaş yavaş yapayım onunla çocuklara kıyafet alayım diye düşündüm. 15 gün var daha bayrama. Zaten 1 ay olmadı silineli kolay olur sanırım.
Hımmm evet bi de vestiyer varmontları yıkayıp kaldırayım artık. Diğer kutuları da kilere koyayım.
Halıları yıkatmaktan vazgeçmiştim canım. Şimdi halıları gönderince bi daha yapıcam zaten yağmurdan kirlendi yine camlar.Canım sen daha yeni temizlik yapmadın mı yorma kendini günlük işleri yap geç boşver.
Halıları yıkatmaktan vazgeçmiştim canım. Şimdi halıları gönderince bi daha yapıcam zaten yağmurdan kirlendi yine camlar.
Bu arada yine elecdanın topiğe eklemişim göndermeden farkettimbi kere de yanlışlıkla başka komşuya gitmiştim ona benzedi
Küllerinden doğmak aktifken
biride bizi başka topikten etiketlemişti yanlışlıkla
herkes girince topik sahibi dellenmişti :)
o geldi aklıma
cam silerken korkuyorum ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?