Canım sen merak etme doktorlar hep öyle olumsuz yönleri de söylüyorlar. Erken gidince kese görünmüyor her ihtimali göz önünde bulunduruyorlar. Haftaya görürsünüz inşallah keseciği de :)Merhaba kızlar benim sadece 1 kepçem var silikon ama gül gibi yetio valla
Bugün doktora gittik hgc 460 çıktı çok güzel artmış dedi 4+2 falan teyzeleri
Düşük ihmali var mı diye de test yati çok şükür o da temiz.
Keseyi haftaya ancak goruruz dedi kalp atışı 2 hafta sonra.dış gebelik falan mı diye bakacağız dedi uyuz doktor hihhh
Asıl doğduktan sonra başlıyor teksirGaliba canım ya kese yi ve kalp atışını duyaydim hayırlısı ile.bugüne de bin şükür.
Dış gebeliğe mi taktın kafayı tatlım o bir ihtimal öylesine söylemiştir daha kötülerini de söyleyebilir ihtimalleri söylemek onların görevi sen kendi hislerine güven bu süreçteGaliba canım ya kese yi ve kalp atışını duyaydim hayırlısı ile.bugüne de bin şükür.
Amin canim inşallah ya :)Canım sen merak etme doktorlar hep öyle olumsuz yönleri de söylüyorlar. Erken gidince kese görünmüyor her ihtimali göz önünde bulunduruyorlar. Haftaya görürsünüz inşallah keseciği de :)
Olsun saglıkla bi doğsun da vallahaAsıl doğduktan sonra başlıyor teksirsağlık personeleyim ikinci bebeğim sanki acemi gibiyim hala
Aynen canım öyle bi konuştu ki yakinlariniza söylemeyin bekleyin kalp atışını da duyarım dedi biz de ailelere söylemiştik zaten.inşallah dış gebelik falan tarzı bi şeyler olmaz saglıkla ilerlesin inşallah ya bi sevinemedik bi tedirginiz vallaDış gebeliğe mi taktın kafayı tatlım o bir ihtimal öylesine söylemiştir daha kötülerini de söyleyebilir ihtimalleri söylemek onların görevi sen kendi hislerine güven bu süreçte
Aşk olsun sen seslenince ben böyle mi dönüyorum efendim bari der insan
Aynen canım öyle bi konuştu ki yakinlariniza söylemeyin bekleyin kalp atışını da duyarım dedi biz de ailelere söylemiştik zaten.inşallah dış gebelik falan tarzı bi şeyler olmaz saglıkla ilerlesin inşallah ya bi sevinemedik bi tedirginiz valla
He valla duymayan kalmadı yani napak
bİz herkese toplu mesaj çektik doktor deseydin
Olmaz canım o çok düşük bi ihtimal üzülme hiç sen
Yani insan 10 kere mi hamile kalıyor söyliceksin tabiHe valla duymayan kalmadı yani napak
Sendeki iyi cesaret vallahi abowww. Yanında yardimci olacak birileri var mıydı nasıl becerdin tek başına.. Ben mi çok nazliyim anlamadım.Yani insan 10 kere mi hamile kalıyor söyliceksin tabiben ikinciyi anneme söylememiştim. Doğumdan sonra telefon açtım
Kırılmadı mı sana?Yani insan 10 kere mi hamile kalıyor söyliceksin tabiben ikinciyi anneme söylememiştim. Doğumdan sonra telefon açtım
İlk hamilelikte doktora gitmeden sağlık ocağındaki sonuçla dünyalara duyurmuştuk biz deSendeki iyi cesaret vallahi abowww. Yanında yardimci olacak birileri var mıydı nasıl becerdin tek başına.. Ben mi çok nazliyim anlamadım.
Ya benim annem sanki kendi bakıyormuş bana çok faydası varmış gibi söyleniyor napacaktın diye. Doğuma gelse de bana öyle çok faydası yok zaten. Oğlana babaanne baktı. Kızım Erken doğdu zaten 10 gün küvezde kaldı. O sırada ben toplandım hastanede. Yani gelecek olan söylediğimde gelir dimi yine gelmediSendeki iyi cesaret vallahi abowww. Yanında yardimci olacak birileri var mıydı nasıl becerdin tek başına.. Ben mi çok nazliyim anlamadım.
Kırıldıysa da yapacak bişey yok sonuçta söylememe sebebim kendisiKırılmadı mı sana?
Kırıldıysa da yapacak bişey yok sonuçta söylememe sebebim kendisi4. de ilk ona söyledim de noldu. Nazla niyazla geldi 1 hafta kaldı gitti Aman çok dertliyim bu konuda onun bi oğlu bi kızı var ben hep üvey evlat oldum
Süpersin valla bizde duyurduk herkese valla.her şey yolunda gider inşallahİlk hamilelikte doktora gitmeden sağlık ocağındaki sonuçla dünyalara duyurmuştuk biz dehiç aksini düşünmek aklıma gelmemişti
Evet İstanbul’da. Güya hızlı tren yapılınca her ay geleceklerdi. Gelecekler inşallahanladım, uzakta mı annen? Uzakta olmanın dezavantajı işte başka şehirdeyse tabi
Olsun Ankam senin de kapı gibi 4 adet evladın var maşallah.Kırıldıysa da yapacak bişey yok sonuçta söylememe sebebim kendisi4. de ilk ona söyledim de noldu. Nazla niyazla geldi 1 hafta kaldı gitti Aman çok dertliyim bu konuda onun bi oğlu bi kızı var ben hep üvey evlat oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?