Canım sen merak etme doktorlar hep öyle olumsuz yönleri de söylüyorlar. Erken gidince kese görünmüyor her ihtimali göz önünde bulunduruyorlar. Haftaya görürsünüz inşallah keseciği de :)

Galiba canım ya kese yi ve kalp atışını duyaydim hayırlısı ile.bugüne de bin şükür.
Dış gebeliğe mi taktın kafayı tatlım o bir ihtimal öylesine söylemiştir daha kötülerini de söyleyebilir ihtimalleri söylemek onların görevi sen kendi hislerine güven bu süreçte

Dış gebeliğe mi taktın kafayı tatlım o bir ihtimal öylesine söylemiştir daha kötülerini de söyleyebilir ihtimalleri söylemek onların görevi sen kendi hislerine güven bu süreçte
Aynen canım öyle bi konuştu ki yakinlariniza söylemeyin bekleyin kalp atışını da duyarım dedi biz de ailelere söylemiştik zaten.inşallah dış gebelik falan tarzı bi şeyler olmaz saglıkla ilerlesin inşallah ya bi sevinemedik bi tedirginiz valla

bİz herkese toplu mesaj çektik doktor deseydin
Olmaz canım o çok düşük bi ihtimal üzülme hiç sen

Yani insan 10 kere mi hamile kalıyor söyliceksin tabi ben ikinciyi anneme söylememiştim. Doğumdan sonra telefon açtım
Sendeki iyi cesaret vallahi abowww. Yanında yardimci olacak birileri var mıydı nasıl becerdin tek başına.. Ben mi çok nazliyim anlamadım.

Sendeki iyi cesaret vallahi abowww. Yanında yardimci olacak birileri var mıydı nasıl becerdin tek başına.. Ben mi çok nazliyim anlamadım.
İlk hamilelikte doktora gitmeden sağlık ocağındaki sonuçla dünyalara duyurmuştuk biz de hiç aksini düşünmek aklıma gelmemişti

Ya benim annem sanki kendi bakıyormuş bana çok faydası varmış gibi söyleniyor napacaktın diye. Doğuma gelse de bana öyle çok faydası yok zaten. Oğlana babaanne baktı. Kızım Erken doğdu zaten 10 gün küvezde kaldı. O sırada ben toplandım hastanede. Yani gelecek olan söylediğimde gelir dimi yine gelmedi

anladım, uzakta mı annen? Uzakta olmanın dezavantajı işte başka şehirdeyse tabi

Yarin kilerimi düzenleyeceğim inşallah beybisiler var mı önerileriniz ? Bu kepçe işi aydınlanma yaptı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…