Neyse gençler ben çıkıyorum
Pazartesi görüşürüz.
aklıma değişik fikirler gelirse fotoğraf çekebilirim
ya da merak ettiklerinizi sorun bende söyleyeyim fotoğrafını çekeyim :)

Anka yakın olsam gelirdim canım dolap düzeni benim işim
zaten elimde çöp poşetiyle gelir tupperlerden başlardım heheh :)

Ha ha bence çok beğenip sen de tupper almaya başlardın

Yine bi sürpriz misafir öncesi tüm oyuncakları topladım evden, bi kısmını ayırdım çöpe, Kinder süprizlerden çıkan saçma oyuncaklardan bi kısmı gitti ama yine de bir sürü küçük minik oyuncak var, kızım bayılıyor minik minik şeylere. Her yere dağılmasalar süper olacak ama her birini başka bi yerde seviyor ama.

Kızlar bu katamino. Bilenler vardır mutlaka. Normalde 4 yaş üstü için ama ben bi denemek için çıkardım ama baya yaptı maşallah çok da sevdi 2 gündür oynuyor. Amaç 2. Ve 3. Resimdeki gibi boşluk kalmadan şekilleri doldurmak. Bazen canım sıkılınca ben de oynuyorum

Eklentiler

• E5E306BD-B937-4900-A055-A0AFFDF43857.webp
    64,2 KB · Görüntüleme: 56
  • 65145FA4-D43C-48AD-ADF1-8B81917DDED1.webp
    84,8 KB · Görüntüleme: 52
  • 99050DFE-C031-4F4E-A497-BAB00C9A555B.webp
    77,1 KB · Görüntüleme: 49
Günaydın kızlar herkesé. Aksama dünden kalan yemeğimiz var çok şükür.bi isim de yok sadece evle ilgili az daha duzenleme yapmam gerek belki bi kaç yere el atarım. Anka oyum çok güzelmiş sevdiyse oynasın beyin gelişimini de destekler kesinlikle.

Mesela arkadaşlar dikiş kutunuzu nereye koyuyorsunuz. Tavla, nebülatör, acil durum kutusu vb. Dolaba sıraladım ama içime sinmedi nedense
BEmce kullanma durumuna göre koy canım. Mesela kızımın hastalık malzemeleri banyonun üst rafındadır hasta olunca aklımı yitirdiğimde bir başkası da kolayca bulabilir her şeyi :))
Tavla desen kilere mi kaldırdık evden mi gitti haberim yok onu oynamaya vakit yok diye

Günaydınlar
Pazar günü hiç iş yapmadım desem yeridir.
öğlen gibi Eskişehire gittik
eşimin bütün pantolonları nerdeyse yağ lekesi olmuş
ama magazada fiyatlar çok uçmuş
internetten alacağım birazdan
sonra kentparka gittik.
orda baya vakit geçirdik yorulduk eve döndük sonra dinlendim.
kızım uyudu 2 saat
sonra annem geldi kızımı parka götürdü
dönüşte bende çay içtik

Mesela arkadaşlar dikiş kutunuzu nereye koyuyorsunuz. Tavla, nebülatör, acil durum kutusu vb. Dolaba sıraladım ama içime sinmedi nedense

Az kullandığım şeyleri ayrı ayrı değilde tek büyük kutuda toplardım.
ilk yardım malz ilaç kutusunda durur
alt rafta da dikiş kutusu ve fotoğraf kutusu var.
hepsi portmantoda.

Günaydın. Hafta sonu ctesi günü cenaze evine yemek yaptım. mutfak için alışveriş yaptım. onları yerleştirdim, ev için ayrıca yemek yaptım. canım tatlı istedi onu da aradan çıkardım.

pazar günü pikniğe gittik. orucuma 1 günlük ara verdim.

Evde olmadığım sebebiyle evden de bir şeycik atamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…