Merhaba hanımlar Gunaydın yepyenı gupguzel bı hafta :) yıne enerjı doluyum bahar/bayram temızlıgıne devam edecegım.

Kıtap okumaya tam gaz devam
Bırikime de az az olsa da devam
Mınımallık zaten kanımızda var

Evet haftalık planımı yaptım
Eşime alışveriş yaptım.

Bu hafta sakin geçer diye düşünüyorum.
kişisel hedeflerime daha çok zaman ayıracağım.
birde iş yerinde yapmam gereken işler var.

kızıma 2 gündür yatağına alıştırmaya çalışıyorum ama başarılı olmadı henüz.

Günaydınnn :)
ben dün sabah gözlerimi temizlik diye açtım sahur yaptıktan sonra da devam ettim 5.30 gibi anca uyudum galiba
camlar silindi fazlalıklar gönderildi. ev süpürülüp silindi demek isterdim ama makinem gırgır gibiydi dün hiç bir şey çekmedi eşime dedim yeni süpürge alalım diye tamam dedi. sonra kızımı öğle uykusuna yatırırken fiyatlara bir baktım uyandığımızda makineyi iyice inceledik ki borusuna kızımın tokası kaçmış ondan çekmemiş çok şükür yani bugün eve gidince yapacaklarım:
-çorbam var börek de var olmadı dolapta bir kaç parça et vardı onları pişiririm yanına da salata
-iftardan önce süpürme işini halledebilirim
-çamaşırlar kaldı bir kaç yerleşecek onu yerleştiririm
-battaniye yıkamıştım kuruduysa onu kaldırırım yerine
bu hafta bir de balkon ve camlarına el atmalıyım. size bir sorum olacak camdaki ya da aynadaki silikon izlerini kalıntılarını nasıl çıkarabilriiz?

defter tutma uygulamalarim bu sefer başarılı oldum:)
unutmamak için not tutuyorum. bayagi işe yaradi:)
haftalık plani yaptım.:)
evde yapılacak işleri tek tek yazdim. bayagi çok güzel yaradığı düşünüyorum:)
diyet listesi yapacagim bu duruma hemde ayri deftere.;
diyetsiyene gittim geçen perşembe günü.; orda 86,8 ama 4 gün boyunca iftar davetler derken sabahki kilom 87,0 gördüm.
şekersiz iyi gidiyordu ben bozdum Ramazandan sonra başlayacagim inşaallah.

Benim banyomda çok dolap yok. Mecbur yatak odasında durmaları lazım. Ama dolabı açınca içim ferahlamadığı için yanlış yerde olduklarını düşünüyorum. :)

Az kullandığım şeyleri ayrı ayrı değilde tek büyük kutuda toplardım.
ilk yardım malz ilaç kutusunda durur
alt rafta da dikiş kutusu ve fotoğraf kutusu var.
hepsi portmantoda.
Benim gördün ya çok kullanışlı değil. Alt raflara çocuklar yetiştiği için herşeyi üst rafa koymam lazım.
Canım benimki de çamaşır makinesinin üstündeki dolapta duruyor.
O dolabı bi boşaltayım bakayım ben küçük zaten havlular tuvalet kağıtları vs var ama gereksiz bişey var mı bakayım
Ankacım çocuk odasını dizayn edebildin mi 3 çocuğa göre? Hala sizinle mi 2si.
Evet canım çocuk odası tek çocuk için düşünülmüş biz 2 yatağı zor sığdırdık
Yatak odasıyla çocuk odası değişecek. Değişmişken boya yapılacak vs çok iş var bakalım ramazandan sonra belki

Ben de wendy ile şekersize başlamıştım ama 3 gündür ömrümde yemediğim kadar şeker yedim kıtlık alarmı verdi vücut galiba

Silince çıkıyor aslında silikonlar çıkmazsa kazıyorum hafiften tellerim.

Planlı olmak çok faydalı alıştığın zaman bırakamıyorsun :)
Sen şeker diyetine bayram sonu başla bence hehe :)

Anka tüm portmantoyu boşalt sadece kullandıklarını koy.
sonra kutu aldığında kutula
az kullandıklarını başka dolapta beklet. elinin altında olmasına gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…