yorgunum ben. oksijen çarptı herhalde. Ama yine de doğanın enerjisi bambaşkagünaydin.
4 günden beri evime misafirlerimi iftara çagirdim.:)
dopdolu geçti.
sizler nasılsınız.
piknik yapman iyi olmuş benimde piknige ihtiyacim var şu Ramazan bitsin gidicez inşallah kaynanamlarla birlikte :)yorgunum ben. oksijen çarptı herhalde. Ama yine de doğanın enerjisi bambaşka
Canım benimki de çamaşır makinesinin üstündeki dolapta duruyor.Mesela arkadaşlar dikiş kutunuzu nereye koyuyorsunuz. Tavla, nebülatör, acil durum kutusu vb. Dolaba sıraladım ama içime sinmedi nedense
Benim banyomda çok dolap yok. Mecbur yatak odasında durmaları lazım. Ama dolabı açınca içim ferahlamadığı için yanlış yerde olduklarını düşünüyorum. :)BEmce kullanma durumuna göre koy canım. Mesela kızımın hastalık malzemeleri banyonun üst rafındadır hasta olunca aklımı yitirdiğimde bir başkası da kolayca bulabilir her şeyi :))
Tavla desen kilere mi kaldırdık evden mi gitti haberim yok onu oynamaya vakit yok diye
Benim gördün ya çok kullanışlı değil. Alt raflara çocuklar yetiştiği için herşeyi üst rafa koymam lazım.Az kullandığım şeyleri ayrı ayrı değilde tek büyük kutuda toplardım.
ilk yardım malz ilaç kutusunda durur
alt rafta da dikiş kutusu ve fotoğraf kutusu var.
hepsi portmantoda.
O dolabı bi boşaltayım bakayım benCanım benimki de çamaşır makinesinin üstündeki dolapta duruyor.
Evet canım çocuk odası tek çocuk için düşünülmüş biz 2 yatağı zor sığdırdıkAnkacım çocuk odasını dizayn edebildin mi 3 çocuğa göre? Hala sizinle mi 2si.
Ben dedefter tutma uygulamalarim bu sefer başarılı oldum:)
unutmamak için not tutuyorum. bayagi işe yaradi:)
haftalık plani yaptım.:)
evde yapılacak işleri tek tek yazdim. bayagi çok güzel yaradığı düşünüyorum:)
diyet listesi yapacagim bu duruma hemde ayri deftere.;
diyetsiyene gittim geçen perşembe günü.; orda 86,8 ama 4 gün boyunca iftar davetler derken sabahki kilom 87,0 gördüm.
şekersiz iyi gidiyordu ben bozdum Ramazandan sonra başlayacagim inşaallah.
Günaydınnn :)
ben dün sabah gözlerimi temizlik diye açtım sahur yaptıktan sonra da devam ettim 5.30 gibi anca uyudum galiba
camlar silindi fazlalıklar gönderildi. ev süpürülüp silindi demek isterdim ama makinem gırgır gibiydi dün hiç bir şey çekmedi eşime dedim yeni süpürge alalım diye tamam dedi. sonra kızımı öğle uykusuna yatırırken fiyatlara bir baktımuyandığımızda makineyi iyice inceledik ki borusuna kızımın tokası kaçmış ondan çekmemiş çok şükür yani bugün eve gidince yapacaklarım:
-çorbam var börek de var olmadı dolapta bir kaç parça et vardı onları pişiririm yanına da salata
-iftardan önce süpürme işini halledebilirim
-çamaşırlar kaldı bir kaç yerleşecek onu yerleştiririm
-battaniye yıkamıştım kuruduysa onu kaldırırım yerine
bu hafta bir de balkon ve camlarına el atmalıyım. size bir sorum olacak camdaki ya da aynadaki silikon izlerini kalıntılarını nasıl çıkarabilriiz?
defter tutma uygulamalarim bu sefer başarılı oldum:)
unutmamak için not tutuyorum. bayagi işe yaradi:)
haftalık plani yaptım.:)
evde yapılacak işleri tek tek yazdim. bayagi çok güzel yaradığı düşünüyorum:)
diyet listesi yapacagim bu duruma hemde ayri deftere.;
diyetsiyene gittim geçen perşembe günü.; orda 86,8 ama 4 gün boyunca iftar davetler derken sabahki kilom 87,0 gördüm.
şekersiz iyi gidiyordu ben bozdum Ramazandan sonra başlayacagim inşaallah.
oruç tuttuğum için pek gidesim yoktu. ama 1 günden bi şey olmaz dedim gittim :)piknik yapman iyi olmuş benimde piknige ihtiyacim var şu Ramazan bitsin gidicez inşallah kaynanamlarla birlikte :)
Ramazan bozdu beni..Ben dewendy ile şekersize başlamıştım ama 3 gündür ömrümde yemediğim kadar şeker yedim kıtlık alarmı verdi vücut galiba
çok sildim canım ya tırnağımla da denedim yok çıkmıyor. bugün bir de telle deneyeyim :)Silince çıkıyor aslında silikonlar çıkmazsa kazıyorum hafiften tellerim.
ben de kendime özel tatlı yapıyorum.Ramazan bozdu beni..
ben Tatlılara Hayır diyemiyorum:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?