süpürge philips öneririm. ben memnunum. gerekirse yakınlarında birinde varsa dene.

slmlar
haftasonu evde yoktum dolayısıyla hiç bişey yapamadım.dün eve geçtikten sonra 1 makina çamaşır çalıştı.iki tane daha yıkanacak.yemeğe börek ve çorba var eve geçince kendime farklı bişeylerde ek yapabilirim.haftalık planımı yaptım bende.yemek listesi ve iç dünyamı rahatlatabilecek şeylerin listesinide yaptım.dün ayrıca oyle derinlemesine olmsada banyoyu temizledim çöpünü çıkardım atılacakları atıı dolabın bikaç gözünü düzenledim.sonrda kendi kişisel bakımımla ilgilenip yattım.uykusuzum.sahura kalmak yoruyor beni

maraton baktım canım da fiyatları oldukça yüksek geldi hele dyson lar daha da iyi :))
inşallah bu bozulmaz da bozulursa philips alırım büyük ihtimal teşekkür ederim :)
Dyson 1 numara ama o kadar para herkes vermez diye philips önerdim. bazı sitelerde indirimde oluyor takip et bence. ben aldığımda benimki 600 küsürdü bi sitede indirime girmişti 400 küsüre almıştım.

beni de çok yoruyor ya 2 gibi uyanıyorum uyumam 4,5-5 i buluyor. dolayısıyla sadece 5 saat filan uyumuş oluyorum günlük

Dyson 1 numara ama o kadar para herkes vermez diye philips önerdim. bazı sitelerde indirimde oluyor takip et bence. ben aldığımda benimki 600 küsürdü bi sitede indirime girmişti 400 küsüre almıştım.
çok iyi almışsın canım onun hakkında sapının sağlam olmayışı tarzı yorumlar okudum sence nasıl peki

ben sahura kalkıp su içip yatıyorum ama yine de uykum geliyor gündüz...
uyuduktan sonra oruç tutmak çok kolay geliyor bana. hafta sonu kızımla öğle uykusu da yaptım onca iş yapmama rağmen zorlanmadım :)
süpürge tavsiyesi için teşekkür ederim. ütüyü de philips azur aldım çok memnunum

maraton baktım canım da fiyatları oldukça yüksek geldi hele dyson lar daha da iyi :))
inşallah bu bozulmaz da bozulursa philips alırım büyük ihtimal teşekkür ederim :)
Maraton kullanıyorum ben de. Hatta küllerden doğmak topiğinde baya komediyle almıştık süpürgeyi gördükçe gülesim gelir

Saç kurutma makinesi tuttun mu?

Merhabalar arkadaşlar.. Ramazanda hiç keyfim olmuyor çünkü yemek yemeyi çok seven bi insanım. Enerjim düşük, mutsuzum.. Her neyse minimal yaşam ile ilgili bi ayakkabımı çöpün yanına koydum. 6lı kullanmadığım tabaklarımı da komşuya vericem, köye götürsün.. Belki başka bir şeyler de çıkarmışımdır evden ama hatırlayamıyorum...

Anka Allah kolaylık versin canım benim. oldukça zayıflamışsındır sen bu uykusuzlukla :/
maraton temiz evden bile bir sürü pislik çıkarıyor yazmışlar iyiymiş baya :)
bugün deneyeyim canım silikona fön teşekkür ederim

Rowenta Compact Power RO3723 TA 750 W Toz Torbasız süpürge kullaniyorum çok memnunum:)
çok iyi çeşiyor. torbasiz daha kolay oluyor.

Aksine canım gece uyumadığım için çok acıkıyorum çok kilo aldım doğumdan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…