süpürge philips öneririm. ben memnunum. gerekirse yakınlarında birinde varsa dene.Günaydınnn :)
ben dün sabah gözlerimi temizlik diye açtım sahur yaptıktan sonra da devam ettim 5.30 gibi anca uyudum galiba
camlar silindi fazlalıklar gönderildi. ev süpürülüp silindi demek isterdim ama makinem gırgır gibiydi dün hiç bir şey çekmedi eşime dedim yeni süpürge alalım diye tamam dedi. sonra kızımı öğle uykusuna yatırırken fiyatlara bir baktımuyandığımızda makineyi iyice inceledik ki borusuna kızımın tokası kaçmış ondan çekmemiş çok şükür yani bugün eve gidince yapacaklarım:
-çorbam var börek de var olmadı dolapta bir kaç parça et vardı onları pişiririm yanına da salata
-iftardan önce süpürme işini halledebilirim
-çamaşırlar kaldı bir kaç yerleşecek onu yerleştiririm
-battaniye yıkamıştım kuruduysa onu kaldırırım yerine
bu hafta bir de balkon ve camlarına el atmalıyım. size bir sorum olacak camdaki ya da aynadaki silikon izlerini kalıntılarını nasıl çıkarabilriiz?
hiç olmasin ama tatlı menüleri çok almişim..ben de kendime özel tatlı yapıyorum.
maraton baktım canım da fiyatları oldukça yüksek geldi hele dyson lar daha da iyi :))süpürge philips öneririm. ben memnunum. gerekirse yakınlarında birinde varsa dene.
Dyson 1 numara ama o kadar para herkes vermez diye philips önerdim. bazı sitelerde indirimde oluyor takip et bence. ben aldığımda benimki 600 küsürdü bi sitede indirime girmişti 400 küsüre almıştım.maraton baktım canım da fiyatları oldukça yüksek geldi hele dyson lar daha da iyi :))
inşallah bu bozulmaz da bozulursa philips alırım büyük ihtimal teşekkür ederim :)
beni de çok yoruyor ya 2 gibi uyanıyorum uyumam 4,5-5 i buluyor. dolayısıyla sadece 5 saat filan uyumuş oluyorum günlükslmlar
haftasonu evde yoktum dolayısıyla hiç bişey yapamadım.dün eve geçtikten sonra 1 makina çamaşır çalıştı.iki tane daha yıkanacak.yemeğe börek ve çorba var eve geçince kendime farklı bişeylerde ek yapabilirim.haftalık planımı yaptım bende.yemek listesi ve iç dünyamı rahatlatabilecek şeylerin listesinide yaptım.dün ayrıca oyle derinlemesine olmsada banyoyu temizledim çöpünü çıkardım atılacakları atıı dolabın bikaç gözünü düzenledim.sonrda kendi kişisel bakımımla ilgilenip yattım.uykusuzum.sahura kalmak yoruyor beni
çok iyi almışsın canım onun hakkında sapının sağlam olmayışı tarzı yorumlar okudum sence nasıl pekiDyson 1 numara ama o kadar para herkes vermez diye philips önerdim. bazı sitelerde indirimde oluyor takip et bence. ben aldığımda benimki 600 küsürdü bi sitede indirime girmişti 400 küsüre almıştım.
ben sahura kalkıp su içip yatıyorum ama yine de uykum geliyor gündüz...beni de çok yoruyor ya 2 gibi uyanıyorum uyumam 4,5-5 i buluyor. dolayısıyla sadece 5 saat filan uyumuş oluyorum günlük
şimdiye kadar problem yaşamadım. 3-4 sene de olmuştur ben onu alalı.çok iyi almışsın canım onun hakkında sapının sağlam olmayışı tarzı yorumlar okudum sence nasıl peki
uyuduktan sonra oruç tutmak çok kolay geliyor bana. hafta sonu kızımla öğle uykusu da yaptım onca iş yapmama rağmen zorlanmadım :)ben sahura kalkıp su içip yatıyorum ama yine de uykum geliyor gündüz...
Günlük 5 saat uyusam daha ne isterim. Ben maks uyuyabildiğim 3 saat o da çok nadir.beni de çok yoruyor ya 2 gibi uyanıyorum uyumam 4,5-5 i buluyor. dolayısıyla sadece 5 saat filan uyumuş oluyorum günlük
Evet bi ortaya yığmam lazımAnka tüm portmantoyu boşalt sadece kullandıklarını koy.
sonra kutu aldığında kutula
az kullandıklarını başka dolapta beklet. elinin altında olmasına gerek yok.
Maraton kullanıyorum ben de. Hatta küllerden doğmak topiğinde baya komediyle almıştık süpürgeyi gördükçe gülesim gelirmaraton baktım canım da fiyatları oldukça yüksek geldi hele dyson lar daha da iyi :))
inşallah bu bozulmaz da bozulursa philips alırım büyük ihtimal teşekkür ederim :)
Saç kurutma makinesi tuttun mu?Günaydınnn :)
ben dün sabah gözlerimi temizlik diye açtım sahur yaptıktan sonra da devam ettim 5.30 gibi anca uyudum galiba
camlar silindi fazlalıklar gönderildi. ev süpürülüp silindi demek isterdim ama makinem gırgır gibiydi dün hiç bir şey çekmedi eşime dedim yeni süpürge alalım diye tamam dedi. sonra kızımı öğle uykusuna yatırırken fiyatlara bir baktımuyandığımızda makineyi iyice inceledik ki borusuna kızımın tokası kaçmış ondan çekmemiş çok şükür yani bugün eve gidince yapacaklarım:
-çorbam var börek de var olmadı dolapta bir kaç parça et vardı onları pişiririm yanına da salata
-iftardan önce süpürme işini halledebilirim
-çamaşırlar kaldı bir kaç yerleşecek onu yerleştiririm
-battaniye yıkamıştım kuruduysa onu kaldırırım yerine
bu hafta bir de balkon ve camlarına el atmalıyım. size bir sorum olacak camdaki ya da aynadaki silikon izlerini kalıntılarını nasıl çıkarabilriiz?
ohh miss Allah kabul etsingünaydin.
4 günden beri evime misafirlerimi iftara çagirdim.:)
dopdolu geçti.
sizler nasılsınız.
işin çok zor valla Allah kolaylık versinGünlük 5 saat uyusam daha ne isterim. Ben maks uyuyabildiğim 3 saat o da çok nadir.
Rowenta Compact Power RO3723 TA 750 W Toz Torbasız süpürge kullaniyorum çok memnunum:)Dyson 1 numara ama o kadar para herkes vermez diye philips önerdim. bazı sitelerde indirimde oluyor takip et bence. ben aldığımda benimki 600 küsürdü bi sitede indirime girmişti 400 küsüre almıştım.
Aksine canım gece uyumadığım için çok acıkıyorum çok kilo aldım doğumdan sonraAnka Allah kolaylık versin canım benim. oldukça zayıflamışsındır sen bu uykusuzlukla :/
maraton temiz evden bile bir sürü pislik çıkarıyor yazmışlar iyiymiş baya :)
bugün deneyeyim canım silikona fön teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?