Benim tlf nun da yüreği kaldirmadi galiba açamadı linki yada ben de kalpten gitmiyim diye tedbir amaclı açmıyookalbim sıkıştı.yüreğim kaldırmadı yarıda bıraktım bakmayı
Anka şimdi burayı görünce millet kendi evini sevmeyecek tövbe tovbe.çok çok guzel.kaç para burası bi de bana fazla büyük gelir bura ya. Bi de her gün gelen yardimci lazım bu eve ciddiyim yoksa keçileri 1 haftada kaciririm temizlik yüzündenBak link bırakıyorum
Pelitli Bahçe Konakları Konya Villa Proje Yalıkonak"><meta property="og:description" content=
Pelitli Bahçe Konakları Konya Villa Proje Yalıkonakwww.pelitlibahcekonaklari.com
dımı çok yorucuAnka şimdi burayı görünce millet kendi evini sevmeyecek tövbe tovbe.çok çok guzel.kaç para burası bi de bana fazla büyük gelir bura ya. Bi de her gün gelen yardimci lazım bu eve ciddiyim yoksa keçileri 1 haftada kaciririm temizlik yüzünden
çenesizmiyim ben.
Haspam evi aldı da duvar kagitlarini sevmemismişDuvar kağıtlarını sevmedim ben ama :)
seçici olma direk yaz senGenelde sana yazarken çok seçici davranıyorum da
Sonunda sana rakip çıktı
Akşam kocama da okutayım bunlarıBence en çalışkanımız sensin :) çok mu geç kaldimyaa ama cok ciddiyim bennn
Yaa çok güzel dimikalbim sıkıştı.yüreğim kaldırmadı yarıda bıraktım bakmayı
Bilmiyorum ki fiyatını öğrenip hayallerimden vazgeçmek istemiyorumAnka şimdi burayı görünce millet kendi evini sevmeyecek tövbe tovbe.çok çok guzel.kaç para burası bi de bana fazla büyük gelir bura ya. Bi de her gün gelen yardimci lazım bu eve ciddiyim yoksa keçileri 1 haftada kaciririm temizlik yüzünden
Ya favorim o ama aşk olsun sizleride seviyorum benhem seni örnek alarak çok şey attim ben olur mu hiç
Haspam evi aldı da duvar kagitlarini sevmemismiş
Kız evi alalım onu değiştirmeye sana yardıma geliriz biz
seçici olma direk yaz sen
mia anladı anlayacağınıYa favorim o ama aşk olsun sizleride seviyorum benhem seni örnek alarak çok şey attim ben olur mu hiç
Haspam evi aldı da duvar kagitlarini sevmemismiş
Kız evi alalım onu değiştirmeye sana yardıma geliriz biz
Oldu o zamanyerinde olsam çıkarırdım ilk günden kırmızı kartı.
Aynen canım bu ev çok büyük ama resimlere bakarken hayal kuruyorum burası kızımın odası burası oğlumun odası diye güzel oluyor. Günde 2-3 kere bakıp olumlama yapıyorumÖff Anka aksama eve nasıl gidecem ya.amann ev çok güzelmiş harbi.ama söyle de bi şey var bunun ucu bucağı sınırı yokki hihhh sevmedim vazgeçtim
bence öğren.bu masala son vermemiz lazım.bikere minilaistliğe ters yaniAkşam kocama da okutayım bunları
A ankamisalikocasi gel
Yaa çok güzel dimi
Bilmiyorum ki fiyatını öğrenip hayallerimden vazgeçmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?