Kız hamile olan o değil bak bi kopukluk olmuş ordaOldu o zamansizz.kovmadan ben gideyim halbu ki seni de sevmiştim Ayrica bebegine de cok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah
Gelişim kadar gidişim he hızlı olur himh gidiyorummia anladı anlayacağını.diğerleride anladı bende anladım
vallaha trip yapmadımYok suhan aman ben o tribi 2. kez yaşayamam
Oldu o zamansizz.kovmadan ben gideyim halbu ki seni de sevmiştim Ayrica bebegine de cok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah
hamile olan ben değilim lindaOldu o zamansizz.kovmadan ben gideyim halbu ki seni de sevmiştim Ayrica bebegine de cok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah
ben banyodan sonra kestim bakmayıAynen canım bu ev çok büyük ama resimlere bakarken hayal kuruyorum burası kızımın odası burası oğlumun odası diye güzel oluyor. Günde 2-3 kere bakıp olumlama yapıyorum
çocuklar duymasında haluk ev çok büyük salonda uykum geliyor yatak odasına gidene kadar kaçıyor diyoro geliyor aklıma
Ben bi bez operasyonu yaptım geldim anca yetişiyorum muhabbete kim gömüyor i. Kızlar aşk olsun arkadaşım gelmiş çay kahve vermediğiniz gibi bi de gömüyonuz muGelişim kadar gidişim he hızlı olur himh gidiyorumanka nerdesin bak gömüyolar beni senin umrunda değil
Hatlar karıştı muhabbetler karıştı ortalık karıştıHatlar karıştı :)
Ben yetişemiyorum sizehamile olan ben değilim linda
Ben bi bez operasyonu yaptım geldim anca yetişiyorum muhabbete kim gömüyor i. Kızlar aşk olsun arkadaşım gelmiş çay kahve vermediğiniz gibi bi de gömüyonuz mu
ben girmedim sen alıntılamışsınBen yetişemiyorum sizeen son lindaya yaziyordum sen nasil araya girdin
Ya mia ya sizinle biraz biriktirme hastalığımdan kurtuldum sayilir ama henüz içime sinmeyen şeyler var... Eşim gibi olmak ıstiyorum inanilmaz minimal biri ya... ben ise daha sonra lazim olur bir gun lazım olurculardanim... kurtulcam insallahEskiden buralar dutluktu.
Şimdi kim kime yazıyor belli değil
Ya mia ya sizinle biraz biriktirme hastalığımdan kurtuldum sayilir ama henüz içime sinmeyen şeyler var... Eşim gibi olmak ıstiyorum inanilmaz minimal biri ya... ben ise daha sonra lazim olur bir gun lazım olurculardanim... kurtulcam insallah
Eskiden buralar dutluktu.
Şimdi kim kime yazıyor belli değil
Sen dur canim ben yapimbi süpürge de atıyım mi çokgülmüştüm ona ya
Sıkı takipçisin zaten marie kondo dememe gerek var mıYa mia ya sizinle biraz biriktirme hastalığımdan kurtuldum sayilir ama henüz içime sinmeyen şeyler var... Eşim gibi olmak ıstiyorum inanilmaz minimal biri ya... ben ise daha sonra lazim olur bir gun lazım olurculardanim... kurtulcam insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?