Ayy kıskandın mı senBen oynamıyorum
ya bizim evde kv var .....var yani var olmayada devam edicek gibi.şart banaBence gerek yok
kullanırım muhtemelen ben.nur topu gibi kananam var evdeoraları kimse kullanmıyor ki :)
Hosbuldum canim dayanamadim daha fazlaAyy hoşgeldin canım nasılsınalıştın mı hamileliğe
Ya sen evi görmediğin için ordan öyle geliyor. Tembellikte nirvanaya ulaştım
Evet o zaöan gerekli bence de.ya bizim evde kv var .....var yani var olmayada devam edicek gibi.şart bana
Ya sen nerdeydin şimdiye kadarHosbuldum canim dayanamadim daha fazlayani nötr um diyebilirim henuz bir şey hissetmiyorum ama iki çocukla ne yapacağım düşüncesi hâlâ korkutuyor yok yok değildir sana öyle geliyordur hem öyle olsa bile 4 cocukla çeşit çeşit yemek yapiyon ayrica çamaşır olayi 4 kat fazla yıka ser amann bir sürü iş yapiyorsun zaten yaaa
Evet o zaöan gerekli bence de.
Ben geçenlerde bi villa beğendim. Ebeveyn banyo var. Misafir yatak odası var onun içinde de banyo var. Normal banyo var bi debi de alt katta tuvalet var. dehşet beğendim evi. Nasıl olsa öyle evim olsa katya da olur evde
muhtemelen katyanın yanında uşakta olurEvet o zaöan gerekli bence de.
Ben geçenlerde bi villa beğendim. Ebeveyn banyo var. Misafir yatak odası var onun içinde de banyo var. Normal banyo var bi debi de alt katta tuvalet var. dehşet beğendim evi. Nasıl olsa öyle evim olsa katya da olur evde
Ya o değilde evi gözümde canlandirdim da almim ben katyà almazsa eslerimiz görürsünüz gununuzuEvet o zaöan gerekli bence de.
Çok sağlamsağlam takipçi
Çok sağlamsağlam takipçi
waowww çok şaşkınımÇok sağlam
Çok sağlamhemm bitli değilim bem taammiiii
Bak link bırakıyorumYa o değilde evi gözümde canlandirdim da almim ben katyà almazsa eslerimiz görürsünüz gununuzu
Kim temizleyecek o kadar banyoyu odaları. Zaten tembelim ben.bana 3+1 bile çok gelio
ne söyleyeceğimi şuan bilmiyorum.lal oldum
Bence en çalışkanımız sensin :) çok mu geç kaldimYa sen nerdeydin şimdiye kadarbu kızların yanında tembel hissediyordum kendimi
Düşünmekle olmuyor bence başına gelince bi yola koyuluyor her şey
ne söyleyeceğimi şuan bilmiyorum.lal oldum
kalbim sıkıştı.yüreğim kaldırmadı yarıda bıraktım bakmayıBak link bırakıyorum
Pelitli Bahçe Konakları Konya Villa Proje Yalıkonak"><meta property="og:description" content=
Pelitli Bahçe Konakları Konya Villa Proje Yalıkonakwww.pelitlibahcekonaklari.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?