Başlamışsın artık daha da atarsın kurtulursun İnş.
Ne demek ben teşekkür ederim :)

Emeklerimin karşılığı bu mudur yani
Mor olsun bari
Anka ya günlük kullanacaksin nasıl olsa kırıntılar için diyorsun o kadar para vermesen mi ayrıca şarjlı olmasi şart mi benim kablolu çok uyguna aldim ve inanilmaz hafiff kırıntıları da iyi alır

yarın 1 poşet kıyafet ve 1 poşet mutfak eşyası daha veda edicek evimize.çok mutluyum neşe doluyor insan minimalistliğin psikolojideki yeri nedir acaba.

neyse ben atılacak poşeti hazırlayıp kenara koyuyorum. eşimi gizliden poşeti karıştırıken buluyorum.

Anka ya günlük kullanacaksin nasıl olsa kırıntılar için diyorsun o kadar para vermesen mi ayrıca şarjlı olmasi şart mi benim kablolu çok uyguna aldim ve inanilmaz hafiff kırıntıları da iyi alır
Yok o kadar para verme evresini geçtik zaten ama şarklı olsun kablolu dikey süpürgem var sürekli çıkar kabloyu aç tekrar sar daha zor diye maratonu açıyorum genelde. En azından kablo sarmıyorum hüp diye içind çekiyor

Vay suhan bugün bende bakacağım dolaplara :)

Anka annemde fantom var kırmızı olanlarda motoru üst tarafta olanlardan mutfağında duruyor onunda valla o memnun gayet.hatta bende gittiğimde tutuyorum çekim gücü iyi baya dà ucuz 120 tl gibi bi şey galiba

Başlamışsın artık daha da atarsın kurtulursun İnş.
Ne demek ben teşekkür ederim :)
Insallah
Anka annemde fantom var kırmızı olanlarda motoru üst tarafta olanlardan mutfağında duruyor onunda valla o memnun gayet.hatta bende gittiğimde tutuyorum çekim gücü iyi baya dà ucuz 120 tl gibi bi şey galiba
Hihhhh tam da bahsettigim buyduuu bende çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…