Ama zayiflarsam yine o tarz şeyler alırım modasi geçenleri verdim zaten... Ya kıyafet neyse de onun dışında saçma şeyler oluyor du atamadığım ama baya ilerledim sizin le teşekkür ederim gerçekten iyi ki varsiniz..
Sen iste anka diyemedi ya laBu kaç tl :)
Anka ya günlük kullanacaksin nasıl olsa kırıntılar için diyorsun o kadar para vermesen miEmeklerimin karşılığı bu mudur yani
Mor olsun bari
Sen iste anka diyemedi ya la
Yok o kadar para verme evresini geçtik zaten ama şarklı olsun kablolu dikey süpürgem var sürekli çıkar kabloyu aç tekrar sar daha zor diye maratonu açıyorum genelde. En azından kablo sarmıyorumAnka ya günlük kullanacaksin nasıl olsa kırıntılar için diyorsun o kadar para vermesen miayrıca şarjlı olmasi şart mi benim kablolu çok uyguna aldim ve inanilmaz hafiff kırıntıları da iyi alır
hiç bana bakmaEmeklerimin karşılığı bu mudur yani
Mor olsun bari
yarın 1 poşet kıyafet ve 1 poşet mutvak eşyası daha veda edicek evimize.çok mutluyum neşe doluyor insanminimalistliğin psikolojideki yeri nedir acaba.
neyse ben atılacak poşeti hazırlayıp kenara koyuyorum. eşimi gizliden poşeti karıştırıken buluyorum.
Tamam canım o zaman kesene uygun bişey bekliyorum adresi not alAaa anka alırım tabi canım arkadaşım
Ben herkes miyim mia-ayy çok tripli oldu buda
Vay arkadaş işte dost böyle zamanda belli olurmuşhiç bana bakmaanka benim durumu biliyorsun şunun şurasında kaç tl biriktirdimki.onuda senin dysonuna neye veremem yani
InsallahBaşlamışsın artık daha da atarsın kurtulursun İnş.
Ne demek ben teşekkür ederim :)
Hihhhh tam da bahsettigim buyduuuAnka annemde fantom var kırmızı olanlarda motoru üst tarafta olanlardan mutfağında duruyor onunda valla o memnun gayet.hatta bende gittiğimde tutuyorum çekim gücü iyi baya dà ucuz 120 tl gibi bi şey galiba
ilk geldiğimde bana kahve çay ısmarlamamışlardıBen herkes miyim mia-ayy çok tripli oldu buda
Alırım ya canın saolsun ankam hepimizin dyson ü olsun beee..
Şarjlı mı canım.Anka annemde fantom var kırmızı olanlarda motoru üst tarafta olanlardan mutfağında duruyor onunda valla o memnun gayet.hatta bende gittiğimde tutuyorum çekim gücü iyi baya dà ucuz 120 tl gibi bi şey galiba
Alırım ya canın saolsun ankam hepimizin dyson ü olsun beee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?