Valla canım çekti gidip yapayım kendime. Oruç olmayanlar gelsin ben ısmarlarım kendi cebimdenSana hoşgeldin kahvesi hariç canım.
Ankanın kahve keyfi zaten ayrı masraf
ya o zaman durumlari yoktu şimdi malum :) yakında soğuk içecekler yemek falan da eklenir yaniilk geldiğimde bana kahve çay ısmarlamamışlardı
Sen de deseydin aslansın anka kaplansın anka sana da ısmarlardım benilk geldiğimde bana kahve çay ısmarlamamışlardı
ya o zaman durumlari yoktu şimdi malum :) yakında soğuk içecekler yemek falan da eklenir yani
Cansın sen yaaa cansınAlırım ya canın saolsun ankam hepimizin dyson ü olsun beee..
nasıl yani linda herkese süpürgemi alıyormuş.yaşasınLinda hazır elin değmişken bana da al
4 çocuklu olanlara alıyor fazla parası varsa kurutma da alsın bananasıl yani linda herkese süpürgemi alıyormuş.yaşasınbenimde daysonum olacak
ama ben sizi gizli okumuyordum.tanımıyordum direk dalmıştım topiğeSen de deseydin aslansın anka kaplansın anka sana da ısmarlardım ben
4 çocuklu olanlara alıyor fazla parası varsa kurutma da alsın banasiz de yapın 4 çocuk size de alsın
Kablolu canım ama bende de dyson dan önce bu vardı severdim kendilerinı. Bi de sende çok çocuk var kuzum ya dyson da hassas bi de.bence böyle bi şey al geç öteki markalarà o kadar bin tl falan verme ciddiyim.bende çocuk yok kurcalayan yok.şimdi Seninki ler onu elleyecek ortalıkta olacak o süpürge en azından için acimaz.Şarjlı mı canım.
ama ben gizli gizli takip etmiyordum nerden bileyim ankanın dyson sevdasını.4 çocuğunuYaaa ışini bileceksinnn
O zaman şikayet etme her gördüğümüze çay ısmarlarsak yandıkama ben sizi gizli okumuyordum.tanımıyordum direk dalmıştım topiğe
Kaçmaz benim lindam sen mi oLinda bence yan yan kaçtı
her gördüğünüzmü oldum şimdi benO zaman şikayet etme her gördüğümüze çay ısmarlarsak yandık
Kaçmaz benim lindam sen mi o
Abooo fantoma razı etmeye çalışıyor beniKablolu canım ama bende de dyson dan önce bu vardı severdim kendilerinı. Bi de sende çok çocuk var kuzum ya dyson da hassas bi de.bence böyle bi şey al geç öteki markalarà o kadar bin tl falan verme ciddiyim.bende çocuk yok kurcalayan yok.şimdi Seninki ler onu elleyecek ortalıkta olacak o süpürge en azından için acimaz.
Dyson dün başladı zatenama ben gizli gizli takip etmiyordum nerden bileyim ankanın dyson sevdasını.4 çocuğunumianın kırmızı kartını
Abooo fantoma razı etmeye çalışıyor beni
Dikey süpürgem var canım benim kablosunu sevmediğim için kullanmıyorum. Arnica merlin var.
Sen kargoyu da bana ödetirsin astarı yüzünden fazla tutar onungırgır aldım işte mor adres atmadın ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?