Hobaaa battım yeminlenasıl yani linda herkese süpürgemi alıyormuş.yaşasınbenimde daysonum olacak
Tam da robotu almaktan vazgeçmiştin oldu mu şimdi buHobaaa battım yeminle
gönüllerin biricisi olmayı tercih ettii ve süpürgeler yalan olduHobaaa battım yeminle
Dün makyaj cantamda kullanmadigim farlari, rujlari cöpe attim.Kullanmadigim camasirlarimi koliledim bodruma indirdim. Bir tarak cöpe attim dislerinden kopanlar vardi.
Yaklasik iki sene olacak galiba ve ben cok ilerledigimi hissediyorum. Bodrum katinda cöpe atilacak tonla esya birikti onlari da bir ara halletmem lazim.
Insan hafifliyor.
kıyamam ya şimdi bi şey daha dicem de beni topa tutarlar elektirikli moms diye bi şey var bebek sallıyor ama aynı anne hareketleri gibi titreşimleri annenin aynısı falan filan. şimdi taşlayacaklar beniOfff eğilemiyorum kuyruğum acıyor çocuk da sallayamam artık
Kendi sallanan beşik var canım bebek için ben oğlanı veya kızı sallıyorum.kıyamam ya şimdi bi şey daha dicem de beni topa tutarlar elektirikli moms diye bi şey var bebek sallıyor ama aynı anne hareketleri gibi titreşimleri annenin aynısı falan filan. şimdi taşlayacaklar beni
Ne güzel ayıklamışsınız. ama neden bodruma koyuyorsun.
Bu şekilde sadelik değilde eşyaların yerlerini değiştirmek gibi birşey oluyor :)
kıyamam ya şimdi bi şey daha dicem de beni topa tutarlar elektirikli moms diye bi şey var bebek sallıyor ama aynı anne hareketleri gibi titreşimleri annenin aynısı falan filan. şimdi taşlayacaklar beni
Cünkü cöpleri ayirip atiyoruz yani sadece kiyafetler icin ayri mesai harcamam gerekiyor. Digerleri de mobilya tarzi esyalar gereksiz kullanmadigim hersey.. Onlar icin esimle bir günümüzü ayirip cöpe atmamamiz gerekiyor. Ki cöpe de para veriyoruz, yurt disindayim ben, yakinlarda ihtiyac sahibi de olmayinca elde kaliyor veremiyorum. Internetten satisi denedim ama iki cocukla fotograflayip internete koymak zor oluyor, bir de yine hemen satis yapilmiyor yine bekle yine bekle malesef..
Hımm anladım yurtdışı atık konusunda daha sıkı
Canım 1 günde halledilir işler, kutularken kesin atılacaklar kalacaklar diye not alırsan işin kısa sürer :)
heh kendi sallanan beşik benim de dediğim iyi bari o büyük kolaylık vallahaKendi sallanan beşik var canım bebek için ben oğlanı veya kızı sallıyorum.
Senin hobin hayatı kolaylaştıran elektronik aletleri araştırmak mıheh kendi sallanan beşik benim de dediğim iyi bari o büyük kolaylık vallaha
Galiba ya ilgim yok desem yalan söylerim valla.ama güzel oluyor vaktimiz bize kalıo. Öyle düşünmek lazımSenin hobin hayatı kolaylaştıran elektronik aletleri araştırmak mı
Yıne bı suru gecmıs bırıkmısgecmısı okuyana kadar zamanım bıtıyor okumasam muhabbete dahıl olamıyorum arada bana bı ozet gecsenız cok makbule gececek ya emınım bı suru muhabbet kacırdım en az 20 mesaj yazardım o kadar gecmıse
Topik olarak birleşip bana süpürge alıyoruz özet olarakYıne bı suru gecmıs bırıkmısgecmısı okuyana kadar zamanım bıtıyor okumasam muhabbete dahıl olamıyorum arada bana bı ozet gecsenız cok makbule gececek ya emınım bı suru muhabbet kacırdım en az 20 mesaj yazardım o kadar gecmıse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?