Dün makyaj cantamda kullanmadigim farlari, rujlari cöpe attim.Kullanmadigim camasirlarimi koliledim bodruma indirdim. Bir tarak cöpe attim dislerinden kopanlar vardi.
Yaklasik iki sene olacak galiba ve ben cok ilerledigimi hissediyorum. Bodrum katinda cöpe atilacak tonla esya birikti onlari da bir ara halletmem lazim.
Insan hafifliyor.

Ne güzel ayıklamışsınız. ama neden bodruma koyuyorsun.
Bu şekilde sadelik değilde eşyaların yerlerini değiştirmek gibi birşey oluyor :)

kıyamam ya şimdi bi şey daha dicem de beni topa tutarlar elektirikli moms diye bi şey var bebek sallıyor ama aynı anne hareketleri gibi titreşimleri annenin aynısı falan filan. şimdi taşlayacaklar beni
Kendi sallanan beşik var canım bebek için ben oğlanı veya kızı sallıyorum.

Ne güzel ayıklamışsınız. ama neden bodruma koyuyorsun.
Bu şekilde sadelik değilde eşyaların yerlerini değiştirmek gibi birşey oluyor :)

Cünkü cöpleri ayirip atiyoruz yani sadece kiyafetler icin ayri mesai harcamam gerekiyor. Digerleri de mobilya tarzi esyalar gereksiz kullanmadigim hersey.. Onlar icin esimle bir günümüzü ayirip cöpe atmamamiz gerekiyor. Ki cöpe de para veriyoruz, yurt disindayim ben, yakinlarda ihtiyac sahibi de olmayinca elde kaliyor veremiyorum. Internetten satisi denedim ama iki cocukla fotograflayip internete koymak zor oluyor, bir de yine hemen satis yapilmiyor yine bekle yine bekle malesef..

Hımm anladım yurtdışı atık konusunda daha sıkı
Canım 1 günde halledilir işler, kutularken kesin atılacaklar kalacaklar diye not alırsan işin kısa sürer :)

Hımm anladım yurtdışı atık konusunda daha sıkı
Canım 1 günde halledilir işler, kutularken kesin atılacaklar kalacaklar diye not alırsan işin kısa sürer :)

Bodrumun yüzde doksani atilacak o is en kolayi, yalniziz esimle cocuklara dikkat eden biri olsa bir günde biter evet. Seneye kücük cocugum krese baslayacak bir sene daha bekleyecekler sonra ferah bir bodrum odasi, hobi odasi yapmayi düsünüyoruz insallah.

Yıne bı suru gecmıs bırıkmıs gecmısı okuyana kadar zamanım bıtıyor okumasam muhabbete dahıl olamıyorum arada bana bı ozet gecsenız cok makbule gececek ya emınım bı suru muhabbet kacırdım en az 20 mesaj yazardım o kadar gecmıse

Ben de Marie Kondo gibi bütün aynı tür malzemeleri bir araya getirmeye çalışıyorum. Tabi kızımdan fırsat buldukça. Her haftasonu bir yeri düzenleyerek devam ediyorum. Ama ben pek fazla bir şey çıkaramıyorum.

Aklıma takılan bir pasta seti var. Hediye gelmişti. Altında sarı naylondan süslemeler vardı. Bulaşık makinesine bir koydum tüm o sarı süslemeler erimiş. Bulaşık makinesini de tıkar onlar. Öyle dolap bekliyolar. Pasta standıyla beraber atılacak.

Bir arkadaşım ev hediyeleri için bir mağazadan beğendiği şeyleri iletti bize. Ona göre hediye almıştık. Ne güzel bir uygulama :)

Topik olarak birleşip bana süpürge alıyoruz özet olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…