bende almıştım şuan hatırlamıyorum nerden aldığımı ama çocukların çekmecelerine çok iyi oluyor.benimkilerde renk renk oldu . sadece beyaz yada krem olsun istiyordum.bi kaç tane daha almam lazım.bikaç tanede banyo için alacağım..ya bende ki sıkıntıda şu.güzelce yerleştiriyorum akşam gidiyorum bişey alacak oluyorum dağılmış vaziyette. bi şey almışlar gündüz ama üç dört tane şeyi çıkarıp kenara bırakmışlar.ben devamını getiremiyorum.tek elden gitse süper olacakta.2,5 TL ye beyazdan aldım. Eğer düzen tutturabilirsem bu konuda ikeadan daha düzgünü alacağım. Bunları belki kullanamam diye ucuz aldım.
Evet benim diğer çocukların dolabı da çabuk dağılıyor ama bunlara bebeğin çamaşırlarını koyacağım ya ellemezler.bende almıştım şuan hatırlamıyorum nerden aldığımı ama çocukların çekmecelerine çok iyi oluyor.benimkilerde renk renk oldu . sadece beyaz yada krem olsun istiyordum.bi kaç tane daha almam lazım.bikaç tanede banyo için alacağım..ya bende ki sıkıntıda şu.güzelce yerleştiriyorum akşam gidiyorum bişey alacak oluyorum dağılmış vaziyette. bi şey almışlar gündüz ama üç dört tane şeyi çıkarıp kenara bırakmışlar.ben devamını getiremiyorum.tek elden gitse süper olacakta.
Kışın yatılı misafirimiz pek olmuyor zaten, ya annem gelir ya bekar kuzenler, arada küçük kaynım kalır. Bize daha çok yazın geliyor misafir deniz kenarı bi ilçe olunca, gerçi çocuktan sonra baya azaldı yatılı misafir sayısıÇift gelenlere de mi tek kişilik seriyorsunuz
ya bu konmarinin katlama düzenini bi ben mi sevmedim. herkes konmaridir gidiyor. tamam minimallik evet ama yuvarlayarak katlamak ı-ı bana göre değil.2,5 TL ye beyazdan aldım. Eğer düzen tutturabilirsem bu konuda ikeadan daha düzgünü alacağım. Bunları belki kullanamam diye ucuz aldım.
Milli eğitimden olması lazımKızlar meslek edindirme kurslarına eğitmen olarak girmek için nereye başvurulur bilginiz var mı?
ya bu konmarinin katlama düzenini bi ben mi sevmedim. herkes konmaridir gidiyor. tamam minimallik evet ama yuvarlayarak katlamak ı-ı bana göre değil.
Ben iç çamaşırlarımda ve kısa kollu tişörtlerimde kullanıyorum gayet memnunum. Uzun kollularda ben de sevmedim.ya bu konmarinin katlama düzenini bi ben mi sevmedim. herkes konmaridir gidiyor. tamam minimallik evet ama yuvarlayarak katlamak ı-ı bana göre değil.
Nevresimler için ben küçük hurç diktirdim tek tek onlara koyuyorum çok şeker oldularNevresimler de ve alt giyimde konmariyi bende sevmiyorum.
ama üst giyim vs de kurtarıcı oluyor.
Nevresimler de ve alt giyimde konmariyi bende sevmiyorum.
ama üst giyim vs de kurtarıcı oluyor.
Ben iç çamaşırlarımda ve kısa kollu tişörtlerimde kullanıyorum gayet memnunum. Uzun kollularda ben de sevmedim.
bi dönem biz öyleydik.oww evden dünya bi çöp çıkardı bebek beziEvet benim diğer çocukların dolabı da çabuk dağılıyor ama bunlara bebeğin çamaşırlarını koyacağım ya ellemezler.
Banyoda kirli bezlerim ve epilasyon aletim, ağda vb şeyler de kapaklı sepetlerde benim.
Bez de sleepy kullanıyoruz son 3-4 aydır bezlerin yanına promosyon olarak ped koyuyorlar. Bir rafı da pedle doldu. Haftad 4 paket bez alıyoruz sen düşün yanigeçen arkadaşa söyledim o götürdü biraz. Bi de ben almaya utandığım için netten sipariş vermiştim 5 paket
ben çok sevdim havlular,çocukların alt üst,iç giyimde baya sevdim.ama dışarda kullandıklarımızın hepsi askıda.maria abla katlanacakları katla diyor ama asmak bana daha iyi geliyor gibi şuan ama ilerde belki orayada bi tekrar el atarımya bu konmarinin katlama düzenini bi ben mi sevmedim. herkes konmaridir gidiyor. tamam minimallik evet ama yuvarlayarak katlamak ı-ı bana göre değil.
her nevresime ayrımıNevresimler için ben küçük hurç diktirdim tek tek onlara koyuyorum çok şeker oldular
bebeğin ondan etkilendiğini pek sanmıyorum canım. ben sabun kullanıyorum uçlarına da saç kremi sürüyorum bazen de sirke. evden çıkma durumuma göre değişiyor açıkçası.Kızlar size bir şey danışacaktım. Saçım kıvırcık olduğu için güzel ve parabensiz bir şampuan arayışı içindeyim. Geçen gün benim her zaman marketten aldığım bir şampuanı kullandım. Bebeğim beni emmek istemedi kusacak gibi oldu. Neden olduğunu anlayamadım. Kokusu veya tadı etkilenmiş olabilir mi duş alırken?
Siz bu konuda neler yapıyorsunuz acaba?
Kızlar size bir şey danışacaktım. Saçım kıvırcık olduğu için güzel ve parabensiz bir şampuan arayışı içindeyim. Geçen gün benim her zaman marketten aldığım bir şampuanı kullandım. Bebeğim beni emmek istemedi kusacak gibi oldu. Neden olduğunu anlayamadım. Kokusu veya tadı etkilenmiş olabilir mi duş alırken?
Siz bu konuda neler yapıyorsunuz acaba?
Aksine ben iç çamaşırları ütüleyip koyuyorum bişey olmuyor. Ama sevmediysen zorla sevdirecek değilizBana hepsi daha çok kırıştırıyor gibi geliyor. o sebeple kendim normal katlayıp, kullanırken ütülüyorum hem ütülerken de zorlanmıyorum.
nevresimlerimi zaten kutu gibi hurçlar var ona koydum. oradan alıp kullanıyorum.
Sevmedim işte bana ne
Valla bazen çöp çıkarma saatini kaçırıyorum ertesi güne kalıyor utanıyorum çıkarmaya kendim atıp geliyorumbi dönem biz öyleydik.oww evden dünya bi çöp çıkardı bebek bezisıra küçüğümde ara ara otutturuyoruz ama bilmiyor daha.baya bi ped birikmiş sende
Her nevresim dediğin benim 2 tane , misafir için 1 tane nevresim var. Biri zaten yatakta takılı. 2 tane hurçta nevresim var yani. Bir tane de kalabalık misafir gelince yere sofra açıyorum onlar için sofra bezleri var. Bi ara resim atarım.her nevresime ayrımı
Kolay gelsin ben de takılırım az sonra peşine yemekleri son ana bıraktım yineBende temizliğe başlıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?