Ya kızlar elecdanın topiğine bişey yazmaya korkar oldum niye hemen gülüyorsunuz gayet ciddi bir soru sormuşum yani
düzen konusunda burası daha hareketli bence .orası daha çok kişisel gelişime yatkın bi alan gibi.hani düzenini oturtup rutinlerini oluşturduktan sonra daha çok verim alınabilecek gibi.

Vay vay ankacım hangi ara yaptın :)
Sabah sizle konuşurken çayı ısıtayım dedim sonra unuturum diye 3 dk ya alarm kurdum. O sırada oturma odasını toplayayım dedim bittiğinde daha alarm çalmamıştı gaza geldim üşendiğim işler aslında çok basit ya
düzen konusunda burası daha hareketli bence .orası daha çok kişisel gelişime yatkın bi alan gibi.hani düzenini oturtup rutinlerini oluşturduktan sonra daha çok verim alınabilecek gibi.
Evet ama çözdüm deyince nasıl çözmüş merak ettim

A101 den sepet al gel dedim oğlana 4 tane. Bebeğin çamaşırlarını konmari katlayacağım. Hepsini farklı renk almış rengarenk oldular.

fis varsa değiştir ankacım
çok kötü durmadıysa kalsın.
Oruç çocuk yazık yeniden göndermeye kıyamadım. Ben de kargo bekliyorum 3 gündür evin yolunu bulamadılar. Yürüyerek 10 dk aslında şube :)

Oruç çocuk yazık yeniden göndermeye kıyamadım. Ben de kargo bekliyorum 3 gündür evin yolunu bulamadılar. Yürüyerek 10 dk aslında şube :)

Bugün hep renkten gidiyoruz hehe :)
Aaa ne kargosu bekliyosun

Bugün hep renkten gidiyoruz hehe :)
Aaa ne kargosu bekliyosun
Robotun kargosu ücretsiz olsun diye 50 TL ye tamamlayalım dedik saç kremi aldı eşim ama farklı kargolarla göndermişler. Pazartesiden beri getiremediler

haklısın

Anka
düzen konusunda kendine sıralama belirle.
her fırsatta uygulamaya çalış.

Ablam mesela bu konuda acayiptir.
misafir bile olsa bulaşıkları gider yıkar.
oyuncaklar yarım saat durduysa toplamaya başlar.
çok eşyası vardır ama çok pratik işler yapar.
ben onun kadar değilim ama rutinler mutlaka olmalı.

Evet zaten benim sorunum erteleme
ertelemeden yapıversem sorun yok. Çözümü çok iyi biliyorum ama yine de birileri sihirli değnek bulmuştur diye bekliyorum

Evet zaten benim sorunum erteleme
ertelemeden yapıversem sorun yok. Çözümü çok iyi biliyorum ama yine de birileri sihirli değnek bulmuştur diye bekliyorum

Ben de üşendiğimde hep şunu derim kendime
Başkası gelip yapmayacak mia ne olmasını bekliyosun :)
sonra başlayınca devamı geliyor.

hangilerinden aldın.kaça aldın
2,5 TL ye beyazdan aldım. Eğer düzen tutturabilirsem bu konuda ikeadan daha düzgünü alacağım. Bunları belki kullanamam diye ucuz aldım.

Eklentiler

• 2A536CC8-EA20-42D5-ADFE-755638D9C367.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…