harikasın sen.aslansın kaplansın senDurum bildirimi
Balkon yıkandı
Çamaşır asıldı
Balkondaki salon camı silindi
Balkon demirleri silindi
Oturma odası toplandı süpürüldü.
düzen konusunda burası daha hareketli bence .orası daha çok kişisel gelişime yatkın bi alan gibi.hani düzenini oturtup rutinlerini oluşturduktan sonra daha çok verim alınabilecek gibi.Ya kızlar elecdanın topiğine bişey yazmaya korkar oldum niye hemen gülüyorsunuzgayet ciddi bir soru sormuşum yani
renk degiştirmeyle ilgili bilmiyordumher şey ben neden morum diye başladı
resmen bir akıma imza attın herkes peş peşe renk değişikliğine gittirenk degiştirmeyle ilgili bilmiyordumdegiştirebilirim gene
resmen bir akıma imza attın herkes peş peşe renk değişikliğine gitti
Sabah sizle konuşurken çayı ısıtayım dedim sonra unuturum diye 3 dk ya alarm kurdum. O sırada oturma odasını toplayayım dedim bittiğinde daha alarm çalmamıştı gaza geldimVay vay ankacım hangi ara yaptın :)
Evet ama çözdüm deyince nasıl çözmüş merak ettimdüzen konusunda burası daha hareketli bence .orası daha çok kişisel gelişime yatkın bi alan gibi.hani düzenini oturtup rutinlerini oluşturduktan sonra daha çok verim alınabilecek gibi.
A101 den sepet al gel dedim oğlana 4 tane. Bebeğin çamaşırlarını konmari katlayacağım. Hepsini farklı renk almışrengarenk oldular.
Oruç çocuk yazık yeniden göndermeye kıyamadım. Ben de kargo bekliyorum 3 gündür evin yolunu bulamadılar. Yürüyerek 10 dk aslında şube :)fis varsa değiştir ankacım
çok kötü durmadıysa kalsın.
Oruç çocuk yazık yeniden göndermeye kıyamadım. Ben de kargo bekliyorum 3 gündür evin yolunu bulamadılar. Yürüyerek 10 dk aslında şube :)
Robotun kargosu ücretsiz olsun diye 50 TL ye tamamlayalım dedik saç kremi aldı eşim ama farklı kargolarla göndermişler. Pazartesiden beri getiremedilerBugün hep renkten gidiyoruz hehe :)
Aaa ne kargosu bekliyosun
haklısınSabah sizle konuşurken çayı ısıtayım dedim sonra unuturum diye 3 dk ya alarm kurdum. O sırada oturma odasını toplayayım dedim bittiğinde daha alarm çalmamıştı gaza geldimüşendiğim işler aslında çok basit ya
Evet ama çözdüm deyince nasıl çözmüş merak ettim
hangilerinden aldın.kaça aldınA101 den sepet al gel dedim oğlana 4 tane. Bebeğin çamaşırlarını konmari katlayacağım. Hepsini farklı renk almışrengarenk oldular.
Evet zaten benim sorunum ertelemeAnka
düzen konusunda kendine sıralama belirle.
her fırsatta uygulamaya çalış.
Ablam mesela bu konuda acayiptir.
misafir bile olsa bulaşıkları gider yıkar.
oyuncaklar yarım saat durduysa toplamaya başlar.
çok eşyası vardır ama çok pratik işler yapar.
ben onun kadar değilim ama rutinler mutlaka olmalı.
Evet zaten benim sorunum erteleme
ertelemeden yapıversem sorun yok. Çözümü çok iyi biliyorum ama yine de birileri sihirli değnek bulmuştur diye bekliyorum
2,5 TL ye beyazdan aldım. Eğer düzen tutturabilirsem bu konuda ikeadan daha düzgünü alacağım. Bunları belki kullanamam diye ucuz aldım.hangilerinden aldın.kaça aldın
Evet başlayınca geliyor sorun başlamaktaBen de üşendiğimde hep şunu derim kendime
Başkası gelip yapmayacak mia ne olmasını bekliyosun :)
sonra başlayınca devamı geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?