- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Ben de ama şu cam göbeği çok güzelmişHadi bakalım bende değiştirdim :)
ben de ayıp olur diye 10 sene beklettim. anneme dedim "al şunları, kullanmıyorum, ver birine sevabına veya kardeşimin çeyizine sakla"Dedim de lazım olu dursun dedi ben de ayıp olur diye ısrar edemedim
BEn ilk pro olduğumda cam göbeği yapmıştım sonra takımda herkes cam göbeği yaptı yine kafam karışıyor diye değiştirmiştimBen de ama şu cam göbeği çok güzelmiş
Midem yanio gibi ya öff aksama hic bi şey yapmadan iftardan sonra gene yatarim büyük ihtimal bu ara evle ilgileniyorum hiç. Haftaya belki yardimciyi ararım gelir yapar. İş yerinde işler birikti gene yapmam lazım öfff.
sanırım bende değiştireceğim mavili lacili dolanıyoruzRengimi değiştirdim herkes benzer oldu kendimi tanıyamıyorum.
birini kvye vereceğim zaten o biz örteriz diye yaptırmış zamanında ama mükün değil ev zaten doğal gaz.onu bi ara eşimle yollayayım.annemin yaptığınıda anneme vereyim.kv bizde diye yorganların birini o kullanıyor.yaz sonuna doğru bi düzenleme yapayım oraya.şuan önceliklerim farklı alanlarYünleri çıkartıp ince yorgan alsan çokda yer kaplamaz aslında
pembiş gelinlerden dolayı pembeye gıcığım var ama kullanayım hele beş dakika nasıl duracak
üstüme üstüme geldi sanki hemen d eğiştirdimOooo suhancım içindeki pembik gelin ortaya çıktı
Ya kızlar elecdanın topiğine bişey yazmaya korkar oldum niye hemen gülüyorsunuzgayet ciddi bir soru sormuşum yani
Sormuyorum bişeyAnkammm ya hep ters köşe cevap alıyosun
Bu sefer de olmadıHa gayret
Durum bildirimi
Balkon yıkandı
Çamaşır asıldı
Balkondaki salon camı silindi
Balkon demirleri silindi
Oturma odası toplandı süpürüldü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?