Ben de yaptım bana da bişey diyen yok. Yapmadım deyince herkes yorum yapıyorBirde bende çok iş yaptım başkasına harikasın demişsin.
peki ya ben
elinden yıkaninca makineden daha temiz çikiyor. makine 90 derecede olsa bulaşık temiz yıkanmiyor. hemde pratik hemde stres atmiş oluyor:);Ama niye şimdi karta gerek varmıydı.
Bir türlü elim değmemişti canım.
birde elimde yıkamaya başladım bulaşıkları
o sebeple
banada yokBirde bende çok iş yaptım başkasına harikasın demişsin.
peki ya ben
iyi yıkaniyomu?Sİrke limon tuzu atıp yıkasaydın ben deterjan olmazsa öylr yapıyorum
Sİrke limon tuzu atıp yıkasaydın ben deterjan olmazsa öylr yapıyorum
Ya ben zaten 1 leğen su yapıyorum bulaşıkları alıyorum, sonra 1 leğen sıcak suda deterjanlı yıkıyorum öyle koyuyorum makineye durulama yapıyor aslında. Neden bulaşık bitmiyor bizim evdeiyi yıkaniyomu?
Ya ben zaten 1 leğen su yapıyorum bulaşıkları alıyorum, sonra 1 leğen sıcak suda deterjanlı yıkıyorum öyle koyuyorum makineye durulama yapıyor aslında. Neden bulaşık bitmiyor bizim evde
Çalışsın o da boşuna mı aldık biz onuAnka bence makineyi yormayalım.
Sen köpüklemişken durula bence :)
O bulaşık makinesini at, boşuna elektrik su deterjan masrafı, bu hareketini hiç minimal bulmadımYa ben zaten 1 leğen su yapıyorum bulaşıkları alıyorum, sonra 1 leğen sıcak suda deterjanlı yıkıyorum öyle koyuyorum makineye durulama yapıyor aslında. Neden bulaşık bitmiyor bizim evde
Cimrilikte nirvanaya ulaşacaksın mia kendine gelŞu aralar herşeyi eşime yıktığımdan artık al demeye korkuyorum
bende elimde yıkamaya başladım.
Şirke bitmişti en son lavabo açmıştım
limon tuzu da yok :)
Steve jobs gibi terapi amaçlı yıkamıyorum hepsi yokluktan
Çalışsın o da boşuna mı aldık biz onu
Çalışsın o da boşuna mı aldık biz onu
Cimrilikte nirvanaya ulaşacaksın mia kendine gel
sirke limon tuzu makine temizliği saniyorum:)Ya ben zaten 1 leğen su yapıyorum bulaşıkları alıyorum, sonra 1 leğen sıcak suda deterjanlı yıkıyorum öyle koyuyorum makineye durulama yapıyor aslında. Neden bulaşık bitmiyor bizim evde
Her konuda minimal olmaya gerek yok minimalizm kendini iyi hissetmek değil mi bi yerdeO bulaşık makinesini at, boşuna elektrik su deterjan masrafı, bu hareketini hiç minimal bulmadım
Evet deterjan yok ya evde onun için dedim. Ama mia evi kurutmuş sirke limon tuzu da kalmamışsirke limon tuzu makine temizliği saniyorum:)
sen yıkıyormussun:)
İŞte o evreye geleceğim yavaş yavaş dur olacak bi günO zaman sudan geçirip koysana arkadaşım
2 kere tamire mi? ee niye bozuldu o zaman bulaşık makine:)Evet deterjan yok ya evde onun için dedim. Ama mia evi kurutmuş sirke limon tuzu da kalmamışben makine temizliği yapmıyorum. 2 kere tamire gitti yeni mi aldınız hiç yağ yok dediler
elde bulaşık için deterjan bi çay kaşığı karbonat at yıka:) güzel yıkıyor:) ben ilk kore dizisinde görmüşüm bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?