iki dk git markete al deterjaniElde bulaşık deme yahu
eşim diyor mesela meyve mi yesek çay mı içsek
Olmaz bulaşık çıkıyo diyorum.
Hayır demiyoki deterjan alayım
bugün sebze alışverişine çıkacak araya sıkıştırayım bari.
Depoya koymuştuk 6 ay, kayınvalidemde kalmıştık, fare yemiş2 kere tamire mi? ee niye bozuldu o zaman bulaşık makine:)
Eşimin internet alışverişi krizi tuttuğu için arada bizim evde tablet stoğu var şuan, geçen de yanında 6li bardak yollamışlar. Benimki bir mutlu borcam da vardı ama ben bardakları seçtim diyorElde bulaşık deme yahu
eşim diyor mesela meyve mi yesek çay mı içsek
Olmaz bulaşık çıkıyo diyorum.
Hayır demiyoki deterjan alayım
bugün sebze alışverişine çıkacak araya sıkıştırayım bari.
Yaaa hiç iyi değil. Acaba biz minimalleştikçe eşler kıtlık psikolojisine mi giriyorEşimin internet alışverişi krizi tuttuğu için arada bizim evde tablet stoğu var şuan, geçen de yanında 6li bardak yollamışlar. Benimki bir mutlu borcam da vardı ama ben bardakları seçtim diyor
Eşimin internet alışverişi krizi tuttuğu için arada bizim evde tablet stoğu var şuan, geçen de yanında 6li bardak yollamışlar. Benimki bir mutlu borcam da vardı ama ben bardakları seçtim diyor
Olabilir valla, geçen de katı meyve sıkacağı almış öyle bi kızdımki ne gereksiz bir harcama bir iki sıktı meyveleri içemedi de öylece duruyor, kardeşi diyetisyenlik okuyor ona ver dedim gözüm görmesinYaaa hiç iyi değil. Acaba biz minimalleştikçe eşler kıtlık psikolojisine mi giriyor
Eşine sade yaşamdan bahsetmelisin :)
Ben şu shake yapılan mikslerden istiyorum.Olabilir valla, geçen de katı meyve sıkacağı almış öyle bi kızdımki ne gereksiz bir harcama bir iki sıktı meyveleri içemedi de öylece duruyor, kardeşi diyetisyenlik okuyor ona ver dedim gözüm görmesin
Küçük ev aletleri ile hiç aram yok biliyor musun? Evlenirken de ütü kettle ve blender almıştık sadece. Blender ı bile ilk 2 yıl hiç kullanmadımBen şu shake yapılan mikslerden istiyorum.
Ben hepsini seviyorumKüçük ev aletleri ile hiç aram yok biliyor musun? Evlenirken de ütü kettle ve blender almıştık sadece. Blender ı bile ilk 2 yıl hiç kullanmadım
evet var@orkidekaramel seninde mi kilo problemin var. 4. takımda gördüm demin seni
ama iyi oluyor çocuklara meyve suyu yaparsin.:)Olabilir valla, geçen de katı meyve sıkacağı almış öyle bi kızdımki ne gereksiz bir harcama bir iki sıktı meyveleri içemedi de öylece duruyor, kardeşi diyetisyenlik okuyor ona ver dedim gözüm görmesin
Süpersin valla eline sağlıkBen hepsini seviyorumama ben herşeyi evde yapmaya çalışıyorum. Çocuklara dondurma yapıyorum şu an tupperın ipli doğrayıcısında yapıyorum küçük olunca uğraştırıyor. O miksle kolay olacak gibi geliyor
ama iyi oluyor çocuklara meyve suyu yaparsin.:)
bende var da uğraştirici olduğundan uğraşmıyorum
elma havuç yap :) kızım çok seviyor hazir meyve suyundan daha faydali:)Bi deniyim bakalım belki severim
kırmızı karta senden alıştım :) çok keyifliymiş birine göstermekAma niye şimdi karta gerek varmıydı.
Bir türlü elim değmemişti canım.
birde elimde yıkamaya başladım bulaşıkları
o sebeple
sen zaten hep çalışkansın canım, beni şaşırttın o yüzdenBirde bende çok iş yaptım başkasına harikasın demişsin.
peki ya ben
bu aralar senin isteklerin hiç bitmiyor ankacım sana da kırmızı kartBen şu shake yapılan mikslerden istiyorum.
şu zayıflama gruplarında işler nasıl oluyor? ben bi kaç kilo vermişim Ramazanda.
evet var
takımına henüz giremiyorum.
6. takımdan kendi istegimle ayrılmışım aralıkta. 6 ay dolmadi. Bu Ramazanda kilo veremiyorum. tatlılara sardim
Kesinlikle hazır hiç almam zaten de limon sıkacağında sıkıyorum elimle, deniyim bakalım bielma havuç yap :) kızım çok seviyor hazir meyve suyundan daha faydali:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?