valla bak tabagi yıkamadan makineye koymuyoruz kir kalmasin diye elde yıkaninca kir içine gidiyor eskiden bulaşık makinesi mi vardi ya. kızlarina elde yıkatmak lazim ünv okurken arkadaşiyla ev tutarsa bulaşık makine bulunmazsa bi dağ bulaşık kalir

iki dk git markete al deterjani eşine msj at gelirken alir misin de. :)

2 kere tamire mi? ee niye bozuldu o zaman bulaşık makine:)
Depoya koymuştuk 6 ay, kayınvalidemde kalmıştık, fare yemiş ikinci de tezgahın silikonu kalkmış farketmemişiz ordan su almış prizi çürütmüş elektirk akımı anakartı yakmış. Zaten makineyi doldururken elektirik çarpıyprdu arada

Eşimin internet alışverişi krizi tuttuğu için arada bizim evde tablet stoğu var şuan, geçen de yanında 6li bardak yollamışlar. Benimki bir mutlu borcam da vardı ama ben bardakları seçtim diyor

Yaaa hiç iyi değil. Acaba biz minimalleştikçe eşler kıtlık psikolojisine mi giriyor
Olabilir valla, geçen de katı meyve sıkacağı almış öyle bi kızdımki ne gereksiz bir harcama bir iki sıktı meyveleri içemedi de öylece duruyor, kardeşi diyetisyenlik okuyor ona ver dedim gözüm görmesin

Bizim kargocu hala gelemedi. Pazartesiden beri KONYA turu yaptırıyor kutuya. Hayır dağıtıma çıkarma ben gelip alıcam dedim o da yok yine dağıtıma çıktı diyor. Yürüyerek 10 dakikada gidilir ya hayret bişey

Küçük ev aletleri ile hiç aram yok biliyor musun? Evlenirken de ütü kettle ve blender almıştık sadece. Blender ı bile ilk 2 yıl hiç kullanmadım
Ben hepsini seviyorum ama ben herşeyi evde yapmaya çalışıyorum. Çocuklara dondurma yapıyorum şu an tupperın ipli doğrayıcısında yapıyorum küçük olunca uğraştırıyor. O miksle kolay olacak gibi geliyor

ama iyi oluyor çocuklara meyve suyu yaparsin.:)
bende var da uğraştirici olduğundan uğraşmıyorum

Süpersin valla eline sağlık

Ama niye şimdi karta gerek varmıydı.
Bir türlü elim değmemişti canım.
birde elimde yıkamaya başladım bulaşıkları
o sebeple
kırmızı karta senden alıştım :) çok keyifliymiş birine göstermek

Birde bende çok iş yaptım başkasına harikasın demişsin.
peki ya ben
sen zaten hep çalışkansın canım, beni şaşırttın o yüzden

Ben şu shake yapılan mikslerden istiyorum.
bu aralar senin isteklerin hiç bitmiyor ankacım sana da kırmızı kart

.

evet var
takımına henüz giremiyorum.
6. takımdan kendi istegimle ayrılmışım aralıkta. 6 ay dolmadi. Bu Ramazanda kilo veremiyorum. tatlılara sardim
şu zayıflama gruplarında işler nasıl oluyor? ben bi kaç kilo vermişim Ramazanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…