ben Ramazanin başinda hastalanmişim bu süreçte 3 kg gitti. şimdi 86 olmuşum. 3 kg vermişim. tatlılara sarinca kilo vermem durdu
ramazandan sora şekersiz diyete girecegim.

İşlerimin çoğu bitti sayılır.
Ama canım biraz sıkkın.
Half sayı şablonu vardı.
Bende çekmecemden yer açılsın diye yan odadaki ablaya vermiştim
Normalde o ablada duruyodu ben gerektikçe alıyordum. Sonra bende kalmıştı herneyse
O ablada geçen ay işi bıraktı şimdi şablonları bulamıyorum.
genelde ben kullandığım için herkes bende biliyor.
Odamı kaç defa aradım yok
bulamazsam int alacağım.

Evlilik yıldönümünde eşinize hediye alıyor musunuz? Alıyorsanız ne alıyorsunuz? Alınacak herşeyi almışım sanki aklıma bir şey gelmiyor, çeyrek alıp taksam çok mutlu olur aslında

Bana genelde para verdiği için bende ufak tefek hediye alıyorum , bazen almıyorum :)

Son düzenleme:
Tüh ya bulunur inşallah.

Bulduk
Bahsettiğim abla ziyarete gelmiş ona sordum çekmecenin en altından çıkarttı verdi oh be içim rahatladı
Yaa ben de rahatladım valla
Okudum Anka şimdi :)) o da şanssızlık yani bence depoya geri koy sen onu
O evden taşındık sorun yok artık güzel güzel duruluyor artık ben zaten kaşık ve bardak için kullanıyorum makineyi

İş yerinde int gitti kızlar telden yazmakta zor
Neyse azcık çalışayım bende :)
Kolay gelsin
Ben de oğlanı uyutuyorum
Sabah makineye çamaşır atmıştım oğlan kapatmış makineyi yıkamamış tekrar çalıştırdım. Onları asıcam, mutfak toplayacağım, dünden yıkanan çamaşırları katlayacağım, yemek yapacağım vaktim olursa mutfak balkonunu da yıkarım bakalım.

Sağol Ankacım sanada kolay gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…