ben Ramazanin başinda hastalanmişim bu süreçte 3 kg gitti. şimdi 86 olmuşum. 3 kg vermişim. tatlılara sarinca kilo vermem durdukırmızı karta senden alıştım :) çok keyifliymiş birine göstermek
sen zaten hep çalışkansın canım, beni şaşırttın o yüzden
bu aralar senin isteklerin hiç bitmiyor ankacım sana da kırmızı kart
şu zayıflama gruplarında işler nasıl oluyor? ben bi kaç kilo vermişim Ramazanda
kırmızı karta senden alıştım :) çok keyifliymiş birine göstermek
Evlilik yıldönümünde eşinize hediye alıyor musunuz? Alıyorsanız ne alıyorsunuz? Alınacak herşeyi almışım sanki aklıma bir şey gelmiyor, çeyrek alıp taksam çok mutlu olur aslında
Tüh ya bulunur inşallah.İşlerimin çoğu bitti sayılır.
Ama canım biraz sıkkın.
Half sayı şablonu vardı.
Bende çekmecemden yer açılsın diye yan odadaki ablaya vermiştim
Normalde o ablada duruyodu ben gerektikçe alıyordum. Sonra bende kalmıştı herneyse
O ablada geçen ay işi bıraktı şimdi şablonları bulamıyorum.
genelde ben kullandığım için herkes bende biliyor.
Odamı kaç defa aradım yok
bulamazsam int alacağım.
Ben almıyorum o da almıyor pasta alıyor. Pasta kesiyoruz sadece.Evlilik yıldönümünde eşinize hediye alıyor musunuz? Alıyorsanız ne alıyorsunuz? Alınacak herşeyi almışım sanki aklıma bir şey gelmiyor, çeyrek alıp taksam çok mutlu olur aslında
Tamire neden gitti acaba iş yaptığı yok ki :OEvet deterjan yok ya evde onun için dedim. Ama mia evi kurutmuş sirke limon tuzu da kalmamışben makine temizliği yapmıyorum. 2 kere tamire gitti yeni mi aldınız hiç yağ yok dediler
BuldukTüh ya bulunur inşallah.
Okudum Anka şimdi :)) o da şanssızlık yani bence depoya geri koy sen onuTamire neden gitti acaba iş yaptığı yok ki :O
Yaa ben de rahatladım vallaBulduk
Bahsettiğim abla ziyarete gelmiş ona sordum çekmecenin en altından çıkarttı verdi oh be içim rahatladı
O evden taşındık sorun yok artıkOkudum Anka şimdi :)) o da şanssızlık yani bence depoya geri koy sen onu
Kolay gelsinİş yerinde int gitti kızlar telden yazmakta zor
Neyse azcık çalışayım bende :)
Sağol Ankacım sanada kolay gelsin :)Kolay gelsin
Ben de oğlanı uyutuyorum
Sabah makineye çamaşır atmıştım oğlan kapatmış makineyi yıkamamış tekrar çalıştırdım. Onları asıcam, mutfak toplayacağım, dünden yıkanan çamaşırları katlayacağım, yemek yapacağım vaktim olursa mutfak balkonunu da yıkarım bakalım.
işte onlar daha çok et balık meze zeytinyağlı vs yemeyi seviyorlar...Güzel bir çorba yap.
yanına tavuklu veya köfteli bir yemek
salata tatlı :)
Bende var Anka çok güzel hemde yer kaplamiyor yapıyorum arada sırada karisik bi şeylerBen şu shake yapılan mikslerden istiyorum.
Zaten benim istediğim her şeyden sende varBende var Anka çok güzel hemde yer kaplamiyor yapıyorum arada sırada karisik bi şeylerfoto atarım alacaksan
Şikayet edip bağırıp çağırmadan yapmıyorlar işlerini.Bizim kargocu hala gelemedi. Pazartesiden beri KONYA turu yaptırıyor kutuya. Hayır dağıtıma çıkarma ben gelip alıcam dedim o da yok yine dağıtıma çıktı diyor. Yürüyerek 10 dakikada gidilir ya hayret bişey
Neyseki kocam "dışarıda yeriz hiç uğraşma" dediGüzel bir çorba yap.
yanına tavuklu veya köfteli bir yemek
salata tatlı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?