Bİliyordum evet onu hissetmişim demek kikocamın yükselen yengeç uyar mı ankacım sana
zaten kurmuşlar düzeniBİliyordum evet onu hissetmişim demek ki
O değil de demek ki yengeç ve başak burçlarının bu topikler pek ilgisini çekmiyor
Benim ablam yengeç aman allahım her gördüğünü alır dolabı kıyafetten geçilmezzaten kurmuşlar düzeni
Bİliyordum evet onu hissetmişim demek ki
O değil de demek ki yengeç ve başak burçlarının bu topikler pek ilgisini çekmiyor
benim eşim düzenlidir ama bir şeyler almayı süslenmeyi severBenim ablam yengeç aman allahım her gördüğünü alır dolabı kıyafetten geçilmez
Büyükleri yolladık biz de, küçük parçaları ben yıkarım dedi. Valla sen bilirsin ben elimi sürmem ona göre dedimbizde de eşim kadın çağıralım der ben yok kendim yaparım derim :)
halıları yıkamaya veriyoruz ama :) koltuk, zebra, stor onlar yıkamacının işi :)
Salladım ha birinde tutar dedim yok bulamadımyenceci napacaksin anka:)
ben tek yemek yapıyorum bugün ispanak yemegi yapıcam.Bugün planımı yazayım artık
ev fazla dağınık değil toplayıp şöyle bir süpüreceğim.
yaz geldikçe aklıma yapacak yemek gelmiyor.
Salladım ha birinde tutar dedim yok bulamadımkeşke ikizler sallasaydım en çok ikizler varmış
ikizler daginikti ne yapacagi karar veremeyen bi tipSalladım ha birinde tutar dedim yok bulamadımkeşke ikizler sallasaydım en çok ikizler varmış
BEni bulaştırmasın da bana her türlü uyarAdam tutumlu olduğu için herşeyi yapıyor :))
O hangi topik ben de bakayımbenim de pure un topiğine bakınca çocuk yapasım geliyor bu topikte kocayı atıp evi minimalleştiresim
neyseki geçmişi okuyamama gibi durumum var.bazısı okumazsa içi rahat etmiyormuş.ama öyle olurusa günümüzü kaçırıyorum ben.akıp gidiyor sayfalar
banada geldi ordan bildirim.geçen gün 2014lü bir konuydu yanlış hatırlamıyorsam ordan bildirim geldi.Hele geçen gün bildiri geldi
ankanın şu takım elbise muhabbetini beğenmiş wendy
sayesinde okudum 1 daha güldüm
fırsat buldukça okurum.
BEN de okumam yakaladığım yerden dalarımneyseki geçmişi okuyamama gibi durumum var.bazısı okumazsa içi rahat etmiyormuş.ama öyle olurusa günümüzü kaçırıyorum ben.akıp gidiyor sayfalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?