Koskoca topikte yengeç bulamadımİlla birini yengeç yapacaksın
onu bende bakiyorum birikim konusunda iyiyim:)"bugün ne aldın kaç tl harcadın" diye bir topik ama herkes hamile neredeyseokudukça gaza geliyor insan
en sevdiğim burç başak ve aslan o bende hiç yok. başak burcu tam minimalist insani:)
eskilerden burç konusunu konuşmuştuk yine çiktiİlla birini yengeç yapacaksın
Benim oğlum gibiTanıdığım bir başak burcu var ama bu kadar mı dağınık ve kalabalık ev olur.
O günden sonra burçlara olan inancımı yitirdim
evet başak burcu kesinen sevdiğim burç başak ve aslan o bende hiç yok. başak burcu tam minimalist insani:)
aaa ben başak burculari temiz minimalist diye biliyorum.Tanıdığım bir başak burcu var ama bu kadar mı dağınık ve kalabalık ev olur.
O günden sonra burçlara olan inancımı yitirdim
aaa ben başak burculari temiz minimalist diye biliyorum.
Damla altun misali. kadin tam başak minimalist insan. ondan biliyorum:) bi arkadaşim var başak.. ama çok temiz. bu burç bende olsa diye düşünmüşüm.
benim oğlum başak.3,5 yaşında.inanılmaz titiz.temizlediğim yer direk dikkatini çeker.mis gibi olmuş der.ağzının kenarına ,eline yemek değmemeli.burda anaokul öğr.bir arkadaş var.ona bahsetmiştim toprağa vs dukunamıyor diye oda evet bizde başak var dedmiş tamda anlattığım gibilermiş.fazlası zarar yani.çekilmez insan olabilir başak erkeği eşi içinaaa ben başak burculari temiz minimalist diye biliyorum.
Damla altun misali. kadin tam başak minimalist insan. ondan biliyorum:) bi arkadaşim var başak.. ama çok temiz. bu burç bende olsa diye düşünmüşüm.
benim oğlum başak.3,5 yaşında.inanılmaz titiz.temizlediğim yer direk dikkatini çeker.mis gibi olmuş der.ağzının kenarına ,eline yemek değmemeli.burda anaokul bir arkadaş var.ona bahsetmiştim toprağa vs dukunamıyor diye oda evet bizde başak var dedmiş tamda anlattığım gibilermiş.fazlası zarar yani.çekilmez insan olabilir başak erkeği eşi için
Aynı anda
ay sorma ya bazen işim olmuyor pusuda bekliyorum o zaman da kimse yazmıyor
Hadi ya yine tutturamadım
kocamın yükselen yengeç uyar mı ankacım sanaHadi ya yine tutturamadımbu topikte yengeç yok mu yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?