Ne çok ikizler var topikte, tüm ikizler minimalist olmuş bi de beğenmezler
Çevremdeki çoğunluk da ikizler benim demek ki onlarla anlaşıyorum en çok ki evren gönderiyor yamacımaBende ikizlerle anlaşamam sanıyordum yanıldım şuan.
ortanca ablam ikizler.
en temiziBEN de okumam yakaladığım yerden dalarım
Ben beğeni bildirimlerin kapattım alıntı etiket takip etmek zor oluyor.Hele geçen gün bildiri geldi
ankanın şu takım elbise muhabbetini beğenmiş wendy
sayesinde okudum 1 daha güldüm
fırsat buldukça okurum.
Ama bazılarını imtihan için gönderiyor olabilirÇevremdeki çoğunluk da ikizler benim demek ki onlarla anlaşıyorum en çok ki evren gönderiyor yamacıma
Doğum günü saati güneşin ve ayın konumu da kişiliği burcun özelliklerini çok etkiliyorBende ikizlerle anlaşamam sanıyordum yanıldım şuan.
ortanca ablam ikizler.
Mia oğlakmışben oğlaklarla zor anlaşıyorum.yayla önce bi bakışıyoruz sonra baya kaynaşıyoruz ve maalesef koçlarla hep sorunlu başlıyor arkadaşlıklarım ve sürdüremiyorum.en iyi ikizler,terazi ve yengeçle anlaşabiliyorum tam benim kafadalar
ben oğlaklarla zor anlaşıyorum.yayla önce bi bakışıyoruz sonra baya kaynaşıyoruz ve maalesef koçlarla hep sorunlu başlıyor arkadaşlıklarım ve sürdüremiyorum.en iyi ikizler,terazi ve yengeçle anlaşabiliyorum tam benim kafadalar
Mia oğlakmışakreple aran nasıl. Ben sinir oluyorum akreplere
akreplerin arkadaşlıkları iyidir aslında ama sürdürülebilirlikleri az maalesefMia oğlakmışakreple aran nasıl. Ben sinir oluyorum akreplere
Hadi ya niye değişti:)Ben oğlak değilmişim 29 yıldır oğlak diye biliyordum kendimi
bebiş 16 haziranda olsun benimle ayni doğum günü olur inşaallah.. 26 haziranmiş tam yengeç. bak anka bulduk yengeci :)Doğum günü saati güneşin ve ayın konumu da kişiliği burcun özelliklerini çok etkiliyor
akreplerin arkadaşlıkları iyidir aslında ama sürdürülebilirlikleri az maalesef
ben seni yay sanmıştım ilk.ama değilmişsinBenim burcum ne suhan
sen yengeç değilmiydindemek komşu ondan çağırmadı yeter artık dedi
Ben çabuk silerim arayıp sormameksikliğimi hisseder gelirse devam yok hissetmezse orda biter zaten
Teşekkür ederim amin inşallahbebiş 16 haziranda olsun benimle ayni doğum günü olur inşaallah.. 26 haziranmiş tam yengeç. bak anka bulduk yengeci :)
hayırlısıyla kucaginza almaya nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?