Teşekkürler bilgiler için takıldığım yerde mutlaka sorarım yine

Bende ütüyü benimseyemedim
var yani hepimizin fıtratında birşeyleri benimseyememe bende ütü.geçen eşimin gözleri yaşarmıştı beni ütü yaparken.oğluma diyordu annen senede iki kere yapar toplu ütüyü diye bık bık.sonrada hayırdır notların arasındaki bugünkü işin ütümü demiştiajandamı karıştırıyor demek

bende götürüyorum eşimin tuhafına gitmişti ilkinde bunlar ne diye

Ben de bilmiyorum niye boyadım canım ya saçıma taktım son zamanlar SUHAN sağolsun
Baharatlar benim de düzenlenecek yıkamam lazım bu hafta kavanozları
Anka duyan da çok pis evin olduğunu sanacak
sadece 10 dk planlamalarla toplamıştık.
Pis değil çok şükür ama dağınık genelde ama bu gün foto çekecektim toplu eşim yatak odasını toplamış, oğlum çocuk odasını toplamış, mutfağı da akşamdan temiz bırakınca karışmadı daha toplayacak yer yok bu gün

nasıl yani

eşimde sinir ediyo beni bunların hepsini sen mi yapacaksın diyo
birde menüleri okuyor sevdiği yemek varsa erken geliyor

Oooo destek gelmiş çok güzel :)
kavanozlar bittikçe yıkıyorum ben hani boşalt doldur yapmıyorum üşengeçliğime hayranım
düzenleyip dolabın tozunu alacağım sadece.

Bu arada ben de artık bulaşıkları yıkamadan koyuyorum makineye. Burdan etkilenmeye başlamıştım içten içten en son Afrikadaki susuzlukla ilgili instagramda gördüklerimden sonra yıkamanın büyük bencillik olduğuna karar verdim orada susuzluk olduğunu biliyordum ama görmem gerekiyormuş görmezden geliyormuşum
En son dün gece taşmış altı yanmış süt tenceresini öylece koydum hiç işlem yapmadan tertemiz yıkamış. Makine bitene kadar uyuyamadım ama olsundu bundan sonra uyurum

Nasıl mutlu oldum bunu okuyunca :) en çok senin için hem de su israfı için

Nasıl mutlu oldum bunu okuyunca :) en çok senin için hem de su israfı için
Aslında leğende yıkıyordum ama olsun yine de akıyordu arada su.
Bi de yıkamak için tezgahta birikiyordu mecburen sonra toplamaya çok üşeniyordum şimdi işi biten hop makineye. Hiç suya bile tutmuyorum ortam yok hiç benim zaten

Ooo ankacım çok sevindim artık kolay olur işin mutfakta.
Ya o ülkedeki yaşam şartları çok üzücü arada izlerim belgesellerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…