Teşekkürler bilgiler içinevet ya arka arkaya oldu.yardımcı şart yanına.anne kv yada normal ev işleri için bi yardımcı.kolay olmuyor açıkcası ama ilk bebeğe göre kaygıların daha az oluyor.tecrubelisin her konuda.eşin en büyük destekçin oluyor.büyük baya bi kıskanacak belli etmesede. o yüzden dengeyi korumak önemli.küçük uyurken falan büyüğü baya sar sarmala.yorgun bitkin olsanda.yadaküçükle ilgilenirken baba büyüğe odaklansın alsın parka falan çıkarsın.geceleri zor olmuştu.ikiside sallanıyordu.her birimiz birini uyutuyorduk.çocukların duygu durumuna göre değişiklik yapıyorduk.gece mamalarını yeri geldi sırayla hazırladık yeri geldi yorgunluk durumuna göre ya ben ya o.eş kişisi önemli.akışına bırak.fırsat buldukça dinlen.en önemliside yemeni içmeni ihmal etme.yorgun düşünce yemek canım istemezdi ama yemek gerekiyor. yetmen gereken iki bebek var sonuçta.konuşuruz yine sormak istediğin olduğunda : )
minikler daha : ))))aaa ben büyüğünü 9 yaşında sanıyordum :) ikisi de küçükmüş
var yani hepimizin fıtratında birşeyleri benimseyememeBende ütüyü benimseyemedim
bende götürüyorum
Ben yatılı kalmaktan hiç hoşlanmazdım, evlendikten sonra biraz törpülendim. Çarşıya çıksam eve dönüp hemen duş almak rahatlamak hayaliyle gezerdimotel tatiline gidince bile kendi çarşaflarımı ve yastık kılıflarımı götürüyorum hala
Ben de bilmiyorum niye boyadım canım ya saçıma taktım son zamanlarGünaydın canım
Anka sen emziriyordun dimi ya neden boyadın keşke boyamasaydın
@sinirliportakal oğlum olsa almam o kızları dışardan görsen saçlar boyalı makyajlar yapılmış süslü kızlar evleri çöp ev olmuş bir de karşı geliyolar pis değil kokmuyor vs diye alışmışlar tabi :)
Baharatlar benim de düzenlenecek yıkamam lazım bu hafta kavanozlarıBugün yemeğim var
vaktim olursa banyo-wc temizlerim.
etrafı toplarım
1 mak çamaşır yıka as
bulaşık mak boşaltırım
sofra hazırlarım.
2 gün izinliyken bakliyat kutusunu düzenledim.
baza altı temizlendi.
dolapların çoğu düzenli.
yapılacaklar....
baharat dolabı kontrol edilecek
çamaşır mak üst dolabı düzenlenecek.
eylülün dolabı kıyafetlerini yıkayayım kurusun düzenlenecek hafta sonu
buzdolabını da her açtığımda kontrol ediyorum şöyle bir silsem yeter.
Pis değil çok şükür ama dağınık genelde ama bu gün foto çekecektim toplu eşim yatak odasını toplamış, oğlum çocuk odasını toplamış, mutfağı da akşamdan temiz bırakınca karışmadı daha toplayacak yer yok bu günAnka duyan da çok pis evin olduğunu sanacak
sadece 10 dk planlamalarla toplamıştık.
küçükmüş kuzu. bencede arada eşine paslaKızım sürekli yanında yöresinde olmamı istiyor. O yüzden sorun oluyor. Artık biraz biraz eşimle paslaşarak gitmemiz lazım. Daha 8.5 aylık kızım.
nasıl yaniBen de bilmiyorum niye boyadım canım ya saçıma taktım son zamanlarSUHAN sağolsun
Baharatlar benim de düzenlenecek yıkamam lazım bu hafta kavanozları
Pis değil çok şükür ama dağınık genelde ama bu gün foto çekecektim toplu eşim yatak odasını toplamış, oğlum çocuk odasını toplamış, mutfağı da akşamdan temiz bırakınca karışmadı daha toplayacak yer yok bu gün
var yani hepimizin fıtratında birşeyleri benimseyememebende ütü.geçen eşimin gözleri yaşarmıştı beni ütü yaparken.oğluma diyordu annen senede iki kere yapar toplu ütüyü diye bık bık.sonrada hayırdır notların arasındaki bugünkü işin ütümü demişti ajandamı karıştırıyor demek
EN son tarama mevzusundan sonra pasaklı gelmeye başladım kendime değişiklik arıyorumnasıl yani
Ben de bilmiyorum niye boyadım canım ya saçıma taktım son zamanlarSUHAN sağolsun
Baharatlar benim de düzenlenecek yıkamam lazım bu hafta kavanozları
Pis değil çok şükür ama dağınık genelde ama bu gün foto çekecektim toplu eşim yatak odasını toplamış, oğlum çocuk odasını toplamış, mutfağı da akşamdan temiz bırakınca karışmadı daha toplayacak yer yok bu gün
EN son tarama mevzusundan sonra pasaklı gelmeye başladım kendime değişiklik arıyorum
Benim kavanozlar büyük çekmiştim resmini. boşalana kadar kirleniyor bazıları.Oooo destek gelmiş çok güzel :)
kavanozlar bittikçe yıkıyorum ben hani boşalt doldur yapmıyorumüşengeçliğime hayranım
düzenleyip dolabın tozunu alacağım sadece.
Ona cesaret edemedim ya. Kessemi mi acabaBende saçıma kahkül kestim
Ona cesaret edemedim ya. Kessemi mi acaba
Ben kapalıyım ya eşarbın altından çıkar mı diye tereddüt ediyorum aslında. Bakalım bir kaç video izleyeyim gaza gelirsem keseyim.küçük saçların çıkıyorsa sürekli şekil veremiyorsan kes
ben çok rahat ettim düzleştiriyorum sadece o kadar.
kademeli kes ama birden kısa kesme :)
Nasıl mutlu oldum bunu okuyunca :) en çok senin için hem de su israfı içinBu arada ben de artık bulaşıkları yıkamadan koyuyorum makineye. Burdan etkilenmeye başlamıştım içten içten en son Afrikadaki susuzlukla ilgili instagramda gördüklerimden sonra yıkamanın büyük bencillik olduğuna karar verdimorada susuzluk olduğunu biliyordum ama görmem gerekiyormuş görmezden geliyormuşum
En son dün gece taşmış altı yanmış süt tenceresini öylece koydum hiç işlem yapmadan tertemiz yıkamış. Makine bitene kadar uyuyamadım ama olsundu bundan sonra uyurum
Aslında leğende yıkıyordum ama olsun yine de akıyordu arada su.Nasıl mutlu oldum bunu okuyunca :) en çok senin için hem de su israfı için
Bu arada ben de artık bulaşıkları yıkamadan koyuyorum makineye. Burdan etkilenmeye başlamıştım içten içten en son Afrikadaki susuzlukla ilgili instagramda gördüklerimden sonra yıkamanın büyük bencillik olduğuna karar verdimorada susuzluk olduğunu biliyordum ama görmem gerekiyormuş görmezden geliyormuşum
En son dün gece taşmış altı yanmış süt tenceresini öylece koydum hiç işlem yapmadan tertemiz yıkamış. Makine bitene kadar uyuyamadım ama olsundu bundan sonra uyurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?