Ben de su tutup atıyorum makineye ama bir iki haftadır bir koku olmaya başladı makinede, bir günde dolmuyor makine sıcaklardan oluyor herhalde diyorum sizin var mı öyle bir sorununuz daha önce olmayınca şaşırdım sebebini bulamadım
Bu hafta alacaktım almayı unutmuşum, beyaz sirkeyle yıkattım tertemiz oldu koku gitti ama birkaç gün sonra tekrar koktu2 günde doluyor benim sorun yaşamadım.
mak temizleyici kullanıyormusun.
içinde bulaşık varken mi kokuyor? koku tabağa bardağa siniyor mu canım?Bu hafta alacaktım almayı unutmuşum, beyaz sirkeyle yıkattım tertemiz oldu koku gitti ama birkaç gün sonra tekrar koktu
Valla soğan vb kalıntı varsa peçeteyle sıyırıyorum yoksa direk koyuyorumbende yapayım bakalım en azından peçeteyle silip
Her gün akşam çalıştırıyorum ben. Sabah boşaltıyorum.Fazla bekletmeden kurumasına engel olursan lekeler çıkıyor galiba. Benim makine hep kalıntı bırakıyor. Sudan geçirmem gerekiyor ama deterjanla değil de boş sünger veya ovma teli ile
Makineden değil bence deterjandan.Benim makinede bazı lekeleri çıkartmadığından sudan geçiriyorum.
Makineden değil bence deterjandan.
Ben önceden finish kullanıyordum mahvetti bardakları falan. Kaşıkları yıkamama rağmen bazen kirli gibi çıkıyordu. Bunda öyle bi sorun yok şimdilik bakalımelimdeki deterjan bitsin senin kullandığını deneyeyim canım.
ben de fairy kullanıyorum ama kalınca kalıyor valla bazen lekeler.Ben önceden finish kullanıyordum mahvetti bardakları falan. Kaşıkları yıkamama rağmen bazen kirli gibi çıkıyordu. Bunda öyle bi sorun yok şimdilik bakalım
Sen söyleyince ben onu denedim ama tozlar döküldü jeller aktı olmadı.ben de fairy kullanıyorum ama kalınca kalıyor valla bazen lekeler.
bu arada fairy çok koktuğu için makasla kesip yarım yarım kullanmaya başladım tavsiye ederim.
Kızım yine tıkandı öksürmekten iğneleri de bitti aslında neden geçmiyor ki
Merhaba kızlar, misafir gücüyle Evi bal dök yala kıvamında yaptımBüyük kız da ananesine gitti küçükte aşı oldu bugün uyuyor şimdi. Hiç işim yok valla boşluktayım küçük uyansın da biraz yürüyelim bari onunla.
Mikan Doğum yaptı mı kızlar? Epeydir giremedim.
Maalesef su bile içmiyor. Şurupları falan hep çıkarıyorbitki çayı vs içermi acaba.
boğazına iyi gelirdi.
Maalesef su bile içmiyor. Şurupları falan hep çıkarıyor
Buna Larenjit diyorlar. Ses telleri çok fena. Hava veriyoruz kriz gelince fısfıs bilmiyorum ki var mı?Bende faranjit var öksürük krizini iyi bilirim.
fısfıs gibi bir ilaç verseler geçirir aslında.
yaşına uygun öyle bir ilaç varmı acaba.
Ben de mom’s green deneyeceğim. Daha önce amway ersağ falan kullandım ama sevmedim onları.Ben sudan geçirip makineye koyuyordum son günlerde deterjanlı süngerle ovup koyuyorumAnka ben de senden etkilendim sanırım :) finish jel deterjan kullanıyordum şimdi green clean bitkisel jel deterjana geçtim. Çamaşırlarda da boron kullanmaya başladım.
Buna Larenjit diyorlar. Ses telleri çok fena. Hava veriyoruz kriz gelince fısfıs bilmiyorum ki var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?