biz menüyü çok oturtamadık.liste yapıp asıyorum kimsenin tınladığı yoğğğğeşimde sinir ediyo beni bunların hepsini sen mi yapacaksın diyo
birde menüleri okuyor sevdiği yemek varsa erken geliyor
EN son tarama mevzusundan sonra pasaklı gelmeye başladım kendime değişiklik arıyorum
Zamandan da tasarruf :)Aslında leğende yıkıyordum ama olsun yine de akıyordu arada su.
Bi de yıkamak için tezgahta birikiyordu mecburen sonra toplamaya çok üşeniyordum şimdi işi biten hop makineye. Hiç suya bile tutmuyorumortam yok hiç benim zaten
biz menüyü çok oturtamadık.liste yapıp asıyorum kimsenin tınladığı yoğğğğ
Orjinali simsiyah.ombre yapalım
ana saçınmı siyah boyamı senin
bende yavaş yavaş tonunu açmaya başladımBende saçıma kahkül kestim
Ben kapalıyım ya eşarbın altından çıkar mı diye tereddüt ediyorum aslında. Bakalım bir kaç video izleyeyim gaza gelirsem keseyim.
sudan geçirmedenmi.nasıl yani direk miBu arada ben de artık bulaşıkları yıkamadan koyuyorum makineye. Burdan etkilenmeye başlamıştım içten içten en son Afrikadaki susuzlukla ilgili instagramda gördüklerimden sonra yıkamanın büyük bencillik olduğuna karar verdimorada susuzluk olduğunu biliyordum ama görmem gerekiyormuş görmezden geliyormuşum
En son dün gece taşmış altı yanmış süt tenceresini öylece koydum hiç işlem yapmadan tertemiz yıkamış. Makine bitene kadar uyuyamadım ama olsundu bundan sonra uyurum
kardeşimin saçları simsiyah.kumral istedi.zor açıtılar saçını istediği renk tam olmasada sonuçta siyah rengi kırdılar bundan sonra kolay olur onun.siyah saç zor tutuyor.Orjinali simsiyahaklar da düşmedi daha nasıl bünyem varsa maşallah
Ombre ne bakıp geliyorum
sarısıda çok güzel onada bakYaaaSUHAN inanılmaz beğendim. Ama çok kimyasal lazım sanırım buna saçlarımı da kestim kısa şimdi. Emzirme bitene kadar saçlarım uzar yaptırırım o zaman
Evet yaa tencere tabak vs boşaldığı gibi makineyesudan geçirmedenmi.nasıl yani direk mi
Sarı renk sevmiyorum ben ama kızıla bayıldımsarısıda çok güzel onada bak
ben seni deterjanla yıkayıp atıyorsun sanmıştım.bende sudan geçiriyorumdum.makina tıkanmazmıEvet yaa tencere tabak vs boşaldığı gibi makineyesoğan vs artığı varsa peçeteyle alıyorum sadece.. hiç bir leke falan kalmıyormuş meğer.
Evet önce bir leğen su hazırlıyordum bulaşıkları alıyordum, sonra bir leğen daha su yapıyordum deterjanla yıkayıp makineye diziyordumben seni deterjanla yıkayıp atıyorsun sanmıştım.bende sudan geçiriyorumdum.makina tıkanmazmı
bende yapayım bakalım en azından peçeteyle silipEvet önce bir leğen su hazırlıyordum bulaşıkları alıyordum, sonra bir leğen daha su yapıyordum deterjanla yıkayıp makineye diziyordum
Orda filtre var filtreye takılmayan gerisinde tıkamaz sanırım bilemiyorum bakalım daha 10 gündür falan yapıyorum bunu
Fazla bekletmeden kurumasına engel olursan lekeler çıkıyor galiba. Benim makine hep kalıntı bırakıyor. Sudan geçirmem gerekiyor ama deterjanla değil de boş sünger veya ovma teli ileEvet önce bir leğen su hazırlıyordum bulaşıkları alıyordum, sonra bir leğen daha su yapıyordum deterjanla yıkayıp makineye diziyordum
Orda filtre var filtreye takılmayan gerisinde tıkamaz sanırım bilemiyorum bakalım daha 10 gündür falan yapıyorum bunu
aynen canım biraz süngerler silmek gerekiyor ben birazcık su birikintisini kullanarak çözüyorum o işi çözmezsem 2. yıkama yapmak zorunda kalıyorum yoksaFazla bekletmeden kurumasına engel olursan lekeler çıkıyor galiba. Benim makine hep kalıntı bırakıyor. Sudan geçirmem gerekiyor ama deterjanla değil de boş sünger veya ovma teli ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?