Ben kapalıyım ya eşarbın altından çıkar mı diye tereddüt ediyorum aslında. Bakalım bir kaç video izleyeyim gaza gelirsem keseyim.

Hımm çıkabilir eşarptan.
tel toka yapsan çıkmaz belki
ama açtığında uğraşırsın tokaları sök düzelt tara.

sudan geçirmedenmi.nasıl yani direk mi

Yaaa SUHAN inanılmaz beğendim. Ama çok kimyasal lazım sanırım buna saçlarımı da kestim kısa şimdi. Emzirme bitene kadar saçlarım uzar yaptırırım o zaman

Eklentiler

• 02D5F49A-940D-49F0-91DF-6C07AF5F6E2E.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 54
Orjinali simsiyah aklar da düşmedi daha nasıl bünyem varsa maşallah
Ombre ne bakıp geliyorum
kardeşimin saçları simsiyah.kumral istedi.zor açıtılar saçını istediği renk tam olmasada sonuçta siyah rengi kırdılar bundan sonra kolay olur onun.siyah saç zor tutuyor.

Evet yaa tencere tabak vs boşaldığı gibi makineye soğan vs artığı varsa peçeteyle alıyorum sadece.. hiç bir leke falan kalmıyormuş meğer.
ben seni deterjanla yıkayıp atıyorsun sanmıştım.bende sudan geçiriyorumdum.makina tıkanmazmı

ben seni deterjanla yıkayıp atıyorsun sanmıştım.bende sudan geçiriyorumdum.makina tıkanmazmı
Evet önce bir leğen su hazırlıyordum bulaşıkları alıyordum, sonra bir leğen daha su yapıyordum deterjanla yıkayıp makineye diziyordum

Orda filtre var filtreye takılmayan gerisinde tıkamaz sanırım bilemiyorum bakalım daha 10 gündür falan yapıyorum bunu

bende yapayım bakalım en azından peçeteyle silip

Fazla bekletmeden kurumasına engel olursan lekeler çıkıyor galiba. Benim makine hep kalıntı bırakıyor. Sudan geçirmem gerekiyor ama deterjanla değil de boş sünger veya ovma teli ile

Fazla bekletmeden kurumasına engel olursan lekeler çıkıyor galiba. Benim makine hep kalıntı bırakıyor. Sudan geçirmem gerekiyor ama deterjanla değil de boş sünger veya ovma teli ile
aynen canım biraz süngerler silmek gerekiyor ben birazcık su birikintisini kullanarak çözüyorum o işi çözmezsem 2. yıkama yapmak zorunda kalıyorum yoksa

Ben de su tutup atıyorum makineye ama bir iki haftadır bir koku olmaya başladı makinede, bir günde dolmuyor makine sıcaklardan oluyor herhalde diyorum sizin var mı öyle bir sorununuz daha önce olmayınca şaşırdım sebebini bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…