umarım yememişsindir.sebzeni alıp çıkmışsındır.neyse bunları burda konuşmayalım.mutfağa gel

çok kirliyse iki kere makinada yıkarım yinede eyvallah etmem beyaz olacak diye katil malına

Çok güzel işler yapmışsın.
minimal yaşama geçince 1 yıl kadar eve gıda dışı birşey almamıştım.
şuanda sadece sevdiğim ürünlerle yola devam ediyorum.
merak ettiğim ürünleri de deniyorum.

Merhaba :)
Gün içerisinde keşke yapsam dediklerini yaz bir kağıda
yetişemediğin eksik yönlerini yaz.
sonra sırayla gün içerisin de uygulamaya çalış.

tabi önce sadelik candır :)

Günaydın :)
Bdv ciddi paranoya yapıyor insanı
Hedeflerini gün içerisine uyarlamaya çalış.
kalan boşluklarda telefona bakarsın :)

Gerçekten Mia, psikolojim bozuldu artık dert okumaktan
Şimdilik saat başı 10 dk verdim İnternet kullanımına. Daha sonra 2 saatte bire düşürmeyi düşünüyorum.

Eki Görüntüle 2282607 nasıl olmuş kızlar. Dün akşam diktim
bende bdv bakiyordum baktim insanin psikolojisi etkiliyor dert dinliyorsun etkiliyorsun. ben etkileniyorum herade:/ gidip eşimle kavga ediyorum bdv yüzünden kendimi salak gibi hissetmeme sebep oluyor resmen düşünüyorum ki bdv bakma dedim. arada bi bakiyorum çaktirmadan.. nabiyim dert dinlemeyi seviyorum

Günaydın herkese;
Dün günlük rutinlerimden su içmek, kitap okumak ve adım atmak olayını bitirdim. Bugün itibariyle Leslie yapmayı da ekliyorum. (10.000 adımı bulamıyorum)
Akşam eşimle pazara çıktık. Fiyatlar gayet uygun geldi. Market manav reyonunda baya soygun varmış.
Gece yarısına kadar 5 kilo bezelye ayıkladım. 2 kilo da taze barbunya. Buzluğuma kaldırdım zamanı geçmeden çok şükür.
Eşimin başvurduğu iş olmadı. Olsaydı güzel bir birikim yapacaktım. En kıza zamanda arabamızı da alırız diyordum.

Neyse sağlık olsun gerisi önemli değil. Vardır bir yerlerde bizim için hayırlısı :)

Gerçekten Mia, psikolojim bozuldu artık dert okumaktan
Şimdilik saat başı 10 dk verdim İnternet kullanımına. Daha sonra 2 saatte bire düşürmeyi düşünüyorum.

Bdv uzun zamandır okumuyorum çok huzurluyum :)
Benim en çok kullandığım int ortamı burası.
mesela 1 iş yapıyorum bitince buraya bakıyorum.

Herşey de hayır vardır canım.
Daha iyi işler nasip olur İnş.

hayırlı olsun yeni hayatın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…