anından çikan plani anlatacagim
bugün işten çikişinda çarşıya uğrayacagim.işlerimi hallettikten sonra eve gidecegim.
bugün kayınvalidemgil yemege çagirdi menü de MANTI var. :/
olmadi demi banaSUHAN
SUHAN ben ariel kullanıyorum maalesef fairy, ariel hiç kullanılmayacak markalar ama diğerleri de leke çıkarmıyor mom’s green deneyeceğim elimdekiler bitince inşallah memnun kalırım da. İsrail malı olmasını geçtim, kimyasal olmasını geçtim hayvanlar üzerinde deney yapıyorlar aslında
beni gaza getiriyordu o videolari:)Merak ettim izledim 2 bölüm
Hafta sonu yine dolap ayıklaması yaptım.
Ayıkla,ayıkla bitmedi.
Kullanmadığım iki adet çantamı ve fazla kıyafetleri belediyenin kıyafet kutusuna bıraktım.
Yazlık ayakkabılarımdan birini de bu yıl ilk defa giymiştim,parmağımın birini yara yaptı,
o da verilecek ama fiyongu kopmuş onu tamir ettirdikten sonra vereceğim.
Okuduğum ve tekrar okumayı düşünmediğim roman tarzı kitapları iki büyük poşete doldurup bugün
Ahmet Süheyl Ünver Kütüphane'sine bıraktım,gitmişken de kütüphaneye üye oldum.
Kitaba çok para harcıyorum.
Mesleki kitapları değil ama roman tarzı kitapları bundan böyle kütüphaneden ödünç almayı düşünüyorum.
Dün akşam her iki banyonun dolaplarını silip düzenledim.
Dolaplardaki temizlik ve kozmetik malzemesi bitene kadar hiç bir şey almamaya kararlıyım.
Elime geçen temizlik malzemesini almışım,
bu konuda biraz alma hastalığı var bende.
Ama engel olacağım kendime.
Bide kızlar hızımı alamamışım bütün çantalarımı atmisimkışın atmıştım yazin takabileceğim şeylerdi aslinda simdi çantam kalmamış hic ama simdi alamam para biriktiriyorum bidaha ki yaza artik
Merhaba kızlar
Merhaba Mia-
3 çocuklu bir hayat yolcusu olarak, çocuklarım büyüdükçe beni de büyüttüler. Büyüdükçe farkındalıklarım arttı çok şükür. Sizleri de takip edince, fırsat bulup okudukça yapmam gerekenler hakkında bir izlenim edindim / ediniyorum.
Malum, konu ev ve çocuklar olunca çok fazla ayrıntı oluyor ve ben bazen nereden başlamam gerektiğini bilemiyorum.
Bu konuda bana da yardımcı olur musunuz ?
Arada "görevlere" ihtiyacım var. İnşallah kırmızı kart yemem.
Eki Görüntüle 2282607 nasıl olmuş kızlar. Dün akşam diktim
Günaydın kızlar...
Topiğinize bayıldım
Ben öncelik hedeflerim bdv den uzak durmak ve günlük telefon kullanımımı minumuma indirmek. Böylece diğer hedeflerine bol bol vakit kalır. Ama bir türlü yapamıyorum bağımlılık oldu bende telefon elimden düşmüyor
Günaydın :)
Bdv ciddi paranoya yapıyor insanı
Hedeflerini gün içerisine uyarlamaya çalış.
kalan boşluklarda telefona bakarsın :)
Eki Görüntüle 2282607 nasıl olmuş kızlar. Dün akşam diktim
bende bdv bakiyordum baktim insanin psikolojisi etkiliyor dert dinliyorsun etkiliyorsun. ben etkileniyorum herade:/ gidip eşimle kavga ediyorum bdv yüzünden kendimi salak gibi hissetmeme sebep oluyor resmenGünaydın :)
Bdv ciddi paranoya yapıyor insanı
Hedeflerini gün içerisine uyarlamaya çalış.
kalan boşluklarda telefona bakarsın :)
Harikasın maşallah sanaçok kirliyse iki kere makinada yıkarım yinede eyvallah etmem beyaz olacak diye katil malına
Gerçekten Mia, psikolojim bozuldu artık dert okumaktan
Şimdilik saat başı 10 dk verdim İnternet kullanımına. Daha sonra 2 saatte bire düşürmeyi düşünüyorum.
O zaman kullanacağımı düşünmedim. Beyaz kullanmam bu benim icin kucuk bu çok büyük felan diye attim
Günaydın herkese;
Dün günlük rutinlerimden su içmek, kitap okumak ve adım atmak olayını bitirdim. Bugün itibariyle Leslie yapmayı da ekliyorum. (10.000 adımı bulamıyorum)
Akşam eşimle pazara çıktık. Fiyatlar gayet uygun geldi. Market manav reyonunda baya soygun varmış.
Gece yarısına kadar 5 kilo bezelye ayıkladım. 2 kilo da taze barbunya. Buzluğuma kaldırdım zamanı geçmeden çok şükür.
Eşimin başvurduğu iş olmadı. Olsaydı güzel bir birikim yapacaktım. En kıza zamanda arabamızı da alırız diyordum.
Neyse sağlık olsun gerisi önemli değil. Vardır bir yerlerde bizim için hayırlısı :)
evet pek verimli geçmemiş Haziran hedeflerinmaalesef zayıf geçmiş haziran ayım, pek bişey de yapamamışım
temmuzda daha planlı yaşamam gerekiyor. sabahtan günü planlayıp, işlerim bitmeden telefondan uzak durmalıyım
hayırlı olsun yeni hayatın :)Hepinize bayıldım ya valla ne güzel şeyler yapiyosunuz. Haziran ayı bitti benim temmuz beklentim yapmayi en cok istediğim sey namaza baslamak ve düzenli kılabilmek. Insallah basarili olurum. Temmuzda yeni bi şehirde yeni bi evde olcam insallah bakalim neler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?