Kan dolasimi hizlansin diye selülitler icin, bir zararini görmedim ha bir de ölü deriyi atmada yardimci oldugunu düsünüyorum batik killara da yardimci oluyor. Ama yapma sebebim selülite iyi geliyor
Ben bebek için deterjan yerine granüllü sabun almıştım. Makineye koyup çalıştırınca kıyafetlerin üzerinde beyaz beyaz kaldı. Sonra sıvı deterjana geçtim.Malum bebek kıyafetlerini yüksek ısıda da yıkayamıyorsun, sabun erimiyor.
Sonra da bazı kişilerden granüllü sabun deterjanların makine giderlerini tıkadığını duydum. Tamirci falan çok uğraşmışlarBilemedim ben de. Ama deodorant olayı güzele benziyor.
bide benim elimdeki sabun sanki köpürür gibi oda zarar vermezmi acaba
BEn bunu eski makinede yapıyordum ama boruları tıkamış hep.
Kızlar 1 Temmuzda açacağım kumbarayı patlattım. 1300 çıktı. 300 oğlumdan aldığım borcu ödedim. Önceki birikim 4000 olmuştı. Toplam 5300 oldu
diyet derken uzun süredir kolestrolumu düzene koyma çabasındayım.yediklerime içtiklerime dikkat ediyorum.diyetisyene gitmiştim az çok yarayan yaramayan şeyleri kavradım gibi.ama iki çocuk tüm gün işteyim eve gelince ev işi çocuklarla ilgilenme yemek vs haliyle bitiyor pil
Çok iyi birikim :) maşallahKızlar 1 Temmuzda açacağım kumbarayı patlattım. 1300 çıktı. 300 oğlumdan aldığım borcu ödedim. Önceki birikim 4000 olmuştı. Toplam 5300 oldu
Kızlar 1 Temmuzda açacağım kumbarayı patlattım. 1300 çıktı. 300 oğlumdan aldığım borcu ödedim. Önceki birikim 4000 olmuştı. Toplam 5300 oldu
2 çocuktan sonra boy kilo oranın harika :) benim de spora ihtiyacım var. Kilo vermeye çalışmak bir yana, gece bebeğim i emzirmeye uyandığımda ayağımın tabanından bacaklarıma ağrı saplanıyor. Düzgün yürüyemiyorum. Kilo vermek ve spor yapmak çok önemli.Aynen pil ne zaman doluyor ki, ben calismadigim halde evde oturamiyorum bir türlü hala uykularim düzensiz.
enerjinin gelmesini beklersek evde kaliriz zaten.
Ben Isten gelip az yorgunlugu atip cikabilirsiniz mesela günler de uzadi.
Esiniz evdeyken cikin derim, benim sansim yürüyüs yolum cok yakin, imkaniniz varsa spor salonu da olur.
Kendimiz icin yoksa hicbir sey yapamayacagiz bu tempoda.
Kafam birsey almiyor bari vucut calissin diyorum.
Söyle düsün, düzenli yürüys seni daha da kuvvetli yapiyor ve sen otururken bile kalori yaktiracak kadar metabolizmanin hizlanmasini sagliyor.
Suradan tahmin yürütüyorum ben sürekli yerim, diyet yapmam. Tabi cogunlukla saglikli seyler tüketirim ama kilo almiyorum bu yöntemle sabit kaliyorum. 158 boyum, 54 kilodayim ama bacaklarim siki, belim ince. Diyet yapmiyorum inaniyorum ki yaparsam aninda kilo verebilirim ama ben vucudumu bol besine alistirdim, yani bolluk modunda su an. Tahminimce geleni gideni yakiyor biriktirmiyor. Sporla da dengeliyorum
Böyle az birikti bu sefer 1 Temmuzdan itibaren haftalık 55 atacağım inşallah. Bir de eşim kahvaltı yapmıyor. Sabah ona tost, poğaça, kek falan katacağım 5 TL alacağım ondanOoo ankacım bol bereketli olsun baya güzel birikmiş.
Ben de ilk önce direk rendeleyip katıyordum. Sonra yumuşatıcı gibi erittim makinenin içine koydum ariel deterjanın kapağıyla. Gider boruları tıkanmış. Servis dedi bana da. Resmen idrar gibi kokuyordu makinenin içi.Kivami nasildi, yani birkac aydir kullaniyorum akip gittigini görüyorum.
Hatta ilk bi sert olmustu seyretim öyle kullandim. Henüz tikanmasi ama cok öncelerde rendelemistim kuru kullanmistim sbaunu o tikamisti mesela ama sabunlu su nedem tikasin haznenin bosaldigini aktigini görüyorum. Göremedigim yerlerde olursa birsey simdilik bir fikrim yok. Olursa yazarim buraya
Kesinlikle :)Haber verilmeli bence, gelmeden yarım saat önce bebeği oturma odasının ortasında yıkıyorduk mesela ilk banyosuydu bir anda 10 kişi bassa o şekilde pek hoş olmazdı
Kimyager misiniz merak ettim :)Normalde köpürüyor ama bu hale gelince köpürmüyor
Tikanikli yazilmis fakat isterseniz su gibi bir kivam da yapabilirsiniz seyrelterek, ilk yaptigim daha sertti simdi daha seyrelttim istege göre, sabunlu su yapiyorum aslinda. Nereyi neden tikasin, kati bir hal almiyor hele ki suyla daha da seyreltirseniz.
Bulaşıklar yıkandı, mutfak toplandı. Sonra yine dağıldı yine toplandı az sonra yine dağılacakBen yine bulaşıkları toplayamadım akşam çok üşendim onları yıkayacağım.
Nevresim değiştireceğim.
Çocuklara poğaça yapacağım.
Çamaşırlar var katlanacak onları katlayacağım. Süpürge açacağım
Ama önce kahvaltı hazırlamam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?