DİNİ HAYAT:
-Her gün 1 esmaül hüsna öğren: maalesef 2 günden sonra koptum gitti, çok az zaman alan bişeydi halbuki
+Günlük 3 sayfa ilmihal okumak: toplamda 60 sayfa okuyabilmişim fena sayılmaz:)
-Namazlarını düzenli kıl: maalesef bu konuda kalbim katılaşmış, gaflet içindeyim kendime getirecek video, yazı taviyeniz olur mu acaba :)
SAĞLIKLI YAŞAM:
-Paketli gıda tüketme: aşırı tükettim bir kere tüketince gerisi geliyor maalesef. temmuzda tatil dönüşü challenge yapmayı düşünüorum, 21 gün. katılmak isteyen olursa birlikte yapmak isterim:)
-Her gün bölgesel egzersiz yap 10dk veya leslie: ramazanda orucu bahane ettim yapamadım ramazan geçti yine tembelliğim üstündeydi
-55 kiloya in : kilom değişmedi 58-59arası gidip geliyorum. hep o paketli gıda ve şekerli gıdalar yüzünden
KİŞİSEL GELİŞİM
+2 Film izle: 5 bölümlük çernobil dizisini bitirdim. dün de iki bölüm tlc temizlik avcıları izledim. temmuzda iki fil düşünüyorum aklımda yok, tavsiye edeceğiniz film var mı?
-3 kitap bitir: var olan annenin yokluğu kitabını okuyorum daha ilk kitabım bile bitmedi, haftasonuna bitirrirm inşallah
-Haftada 1 bulmaca çöz (kare karalama veya sudoku): maalesef yapamadım
+her gün 10 köşe yazısı oku: en düzenli yaptığım iş oldu, başlıklarını inceleyip beğendiğim 10 yazıyı okudum.
- tel kullnımını kısıtla: maalesef çok girdim telefona öyle olunca da basit basit hedeflerim bile kaldı, beni kısıtlayan en önemli olay telefon. sosyal medya hesaplarım da kapalı hala girecek yer buluyorum, buna bir çare bulmam lazım.
-araba sürme denemeleri yap: maalesef hiç başlayamadım, heves de yok içimde ama öğrenmek zorundayım
+ fındık, ceviz, badem ve baldan kızıma ezme yaptım
+kıymalı pide yapmayı denedim
DÜZEN
-Her gün 10 dk bir odada düzenleme yapacaktım, ilk hafta hee gün yaptım çok da güzel oldu, sonra zor gelmeye başladı, pazar günü haftalık genel ev toplaması yaptım. en zayıf olduğum konu yatak odası düzenlemesi. temmuz ayında yatmadan önce yatak odasını düzenli tut uygulaması yapmayı düşünüyorum, her yer kıyafet, hep de benim dağınıklıklarım

Hepinize bayıldım ya valla ne güzel şeyler yapiyosunuz. Haziran ayı bitti benim temmuz beklentim yapmayi en cok istediğim sey namaza baslamak ve düzenli kılabilmek. Insallah basarili olurum. Temmuzda yeni bi şehirde yeni bi evde olcam insallah bakalim neler olacak

umarim benimki tikanmaz, az önce el rondosundan gecirdim baya su gibi akiyor, durulama suyunun aktigi borular degil mi gider dediginiz, nasil tikanmis onca suyla sasirdim, ben bi sirkeyle yikayim makineyi bosta calistirip da temizlensin

aynen spor yapacaksin ki kaslarin güclensin, kondisyonun artsin, emzirmek zaten tüketiyor vucudu iyi beslen. ben toplam üc sene emzirdim ikisini, gercekten vucut cok yipraniyor benim kücük sabaha kadar emerdi gögsüm acik yatardim. yürüyüs ruhsal olarak da iyi gelirdi kendimle bas basa kaliyorum. bir aliskanlik edin gerisi gelir inanin, yakin olsak motive edersim sizi, asla üsenmem enerjiyi yükseltirim. varsa yakinda moralinizi yüksek tutacak arkadasiniz beraber baslayin hatta

maneviyat olarak çok geride buldum kendimi temmuz ayında bu konuya eğilmeye karar verdim. maneviyat anlamında ne gibi rutinler yapıyorsunuz kızlar? neler önerirsiniz?
Vallahi ben de alırım kızlar bu konuda önerileri sözde unuttuğum sureleri ezberleyecektim kitabımın arasına çıktıyı koydum kaldı öyle

Merhaba kızlar
Merhaba Mia-
3 çocuklu bir hayat yolcusu olarak, çocuklarım büyüdükçe beni de büyüttüler. Büyüdükçe farkındalıklarım arttı çok şükür. Sizleri de takip edince, fırsat bulup okudukça yapmam gerekenler hakkında bir izlenim edindim / ediniyorum.
Malum, konu ev ve çocuklar olunca çok fazla ayrıntı oluyor ve ben bazen nereden başlamam gerektiğini bilemiyorum.
Bu konuda bana da yardımcı olur musunuz ?
Arada "görevlere" ihtiyacım var. İnşallah kırmızı kart yemem.

kadir ezildi mi izliyorsun :) çamaşır su ile banyo yapan

Günaydın kızlar...
Topiğinize bayıldım
Ben öncelik hedeflerim bdv den uzak durmak ve günlük telefon kullanımımı minumuma indirmek. Böylece diğer hedeflerine bol bol vakit kalır. Ama bir türlü yapamıyorum bağımlılık oldu bende telefon elimden düşmüyor

Günaydın kızlar
Dün günü kurtaracak şekilde etrafı topladım
kızımla oynadım
eylül gece uyumadı ateşi çıktı
nemli bezle sildim birkaç kez
2-3 saatlik uykuyla işe geldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…