- 29 Ocak 2017
- 4.552
- 8.673
- 158
İpin varsa ör bi taneBide kızlar hızımı alamamışım bütün çantalarımı atmisimkışın atmıştım yazin takabileceğim şeylerdi aslinda simdi çantam kalmamış hic ama simdi alamam para biriktiriyorum bidaha ki yaza artik
Kesinlikle :)
Kimyager misiniz merak ettim :)
Ben de ilk önce direk rendeleyip katıyordum. Sonra yumuşatıcı gibi erittim makinenin içine koydum ariel deterjanın kapağıyla. Gider boruları tıkanmış. Servis dedi bana da. Resmen idrar gibi kokuyordu makinenin içi.
2 çocuktan sonra boy kilo oranın harika :) benim de spora ihtiyacım var. Kilo vermeye çalışmak bir yana, gece bebeğim i emzirmeye uyandığımda ayağımın tabanından bacaklarıma ağrı saplanıyor. Düzgün yürüyemiyorum. Kilo vermek ve spor yapmak çok önemli.
Vallahi ben de alırım kızlar bu konuda önerileri sözde unuttuğum sureleri ezberleyecektim kitabımın arasına çıktıyı koydum kaldı öylemaneviyat olarak çok geride buldum kendimitemmuz ayında bu konuya eğilmeye karar verdim. maneviyat anlamında ne gibi rutinler yapıyorsunuz kızlar? neler önerirsiniz?
kadir ezildi mi izliyorsun :) çamaşır su ile banyo yapanDİNİ HAYAT:
-Her gün 1 esmaül hüsna öğren: maalesef 2 günden sonra koptum gitti, çok az zaman alan bişeydi halbuki
+Günlük 3 sayfa ilmihal okumak: toplamda 60 sayfa okuyabilmişim fena sayılmaz:)
-Namazlarını düzenli kıl: maalesef bu konuda kalbim katılaşmış, gaflet içindeyimkendime getirecek video, yazı taviyeniz olur mu acaba :)
SAĞLIKLI YAŞAM:
-Paketli gıda tüketme: aşırı tükettimbir kere tüketince gerisi geliyor maalesef. temmuzda tatil dönüşü challenge yapmayı düşünüorum, 21 gün. katılmak isteyen olursa birlikte yapmak isterim:)
-Her gün bölgesel egzersiz yap 10dk veya leslie: ramazanda orucu bahane ettim yapamadım ramazan geçti yine tembelliğim üstündeydi
-55 kiloya in : kilom değişmedi 58-59arası gidip geliyorum. hep o paketli gıda ve şekerli gıdalar yüzünden
KİŞİSEL GELİŞİM
+2 Film izle: 5 bölümlük çernobil dizisini bitirdim. dün de iki bölüm tlc temizlik avcıları izledim. temmuzda iki fil düşünüyorum aklımda yok, tavsiye edeceğiniz film var mı?
-3 kitap bitir: var olan annenin yokluğu kitabını okuyorum daha ilk kitabım bile bitmedi, haftasonuna bitirrirm inşallah
-Haftada 1 bulmaca çöz (kare karalama veya sudoku): maalesef yapamadım
+her gün 10 köşe yazısı oku: en düzenli yaptığım iş oldu, başlıklarını inceleyip beğendiğim 10 yazıyı okudum.
- tel kullnımını kısıtla: maalesef çok girdim telefona öyle olunca da basit basit hedeflerim bile kaldı, beni kısıtlayan en önemli olay telefon. sosyal medya hesaplarım da kapalı hala girecek yer buluyorum, buna bir çare bulmam lazım.
-araba sürme denemeleri yap: maalesef hiç başlayamadım, heves de yok içimde ama öğrenmek zorundayım
+ fındık, ceviz, badem ve baldan kızıma ezme yaptım
+kıymalı pide yapmayı denedim
DÜZEN
-Her gün 10 dk bir odada düzenleme yapacaktım, ilk hafta hee gün yaptım çok da güzel oldu, sonra zor gelmeye başladı, pazar günü haftalık genel ev toplaması yaptım. en zayıf olduğum konu yatak odası düzenlemesi. temmuz ayında yatmadan önce yatak odasını düzenli tut uygulaması yapmayı düşünüyorum, her yer kıyafet, hep de benim dağınıklıklarım
Merak ettim izledim 2 bölümkadir ezildi mi izliyorsun :) çamaşır su ile banyo yapan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?