aaa bak burda bana ders olsun.Mia- su saati içerde olunca kafalarına göre yazıyorlar burda, sonra sen gidip düzelttiriyorsun
imamoğlu sözünü tuttu herşey çok güzel olduİstanbul'da su indirimi oldu
Hadi ya ceza olmuyor mu o kadar bekleyince.
Anladım canımfatura yazıldıktan sonra ödemezsen ceza oluyor :)
Su indirimi mi oldu. Aslında daha mı fazla gelecekti
TV den haberlerden uzak kalınca hiç bişeyden haberim yokSadece İstanbula oldu o indirim :)
Mia- su saati içerde olunca kafalarına göre yazıyorlar burda, sonra sen gidip düzelttiriyorsun
Çok iş yaptım yaaa maşallah bana
Mutfağa gittim çayın altı açıkmış ohh dedim sıcak çay 1 bardak içeyim dedim oturdum çay içtim koltukta. Sonra oğlumla resim çizdik. Bebek uyandı onu emzirdim. 40 dakika geçmiş işte
Sen de mi İstanbul’dasınimamoğlu sözünü tuttu herşey çok güzel oldu
Öğrenciyim ben akbil indiriminden de yararlandım süper oldu. İnşallah her şey güzel olurimamoğlu sözünü tuttu herşey çok güzel oldu
hayır degilim.Sen de mi İstanbul’dasın
Yaa resim atacak mısın bizebende yemek yedim çay molası verdim :)
ikea kutum geldi onu açacağım.
Evet zaten en pahalı şehir burası sanırımSadece İstanbula oldu o indirim :)
maşaALLAH sana anka 4 çocukla çok beceriklisin:)Çok iş yaptım yaaa maşallah bana
Mutfağa gittim çayın altı açıkmış ohh dedim sıcak çay 1 bardak içeyim dedim oturdum çay içtim koltukta. Sonra oğlumla resim çizdik. Bebek uyandı onu emzirdim. 40 dakika geçmiş işte
Evet zaten en pahalı şehir burası sanırım
Eşim de istiyor. Bizim wc işi tamam yatağını da ayırdık. Her şey hazır ama ben hazır değilim :))eşim ikinci çocuga göz dikti. bende mirin kırın ettim vazgeçti :)aslında bende istiyorum da ortada durumlar karışık
çocuga wc egitim veremedik inat ediyor sinir etti
off baya erteledim:/
çocuğun kaç yaşındaEşim de istiyor. Bizim wc işi tamam yatağını da ayırdık. Her şey hazır ama ben hazır değilim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?