Onlar da İsrail malı amafinish almıştı benim stokçum. bitti sonrda şokta kampanya görünce pril almış.çok memnun sayılmam.elde yıkamak içinde pril var.çok eski zamanın birinde mintaks denemiştim makinam güzel yıkamamıştı.ya makina iyi olacak ya deterjan bulaşık makinasında bence.çamaşır makinası içinde öyle gerçi
Sularımızı bile aldılarHer markada zaten adamların hissesi var ki büyük markalarda.
nestle yi ben türk markası zannediyordum değilmiş.
evet finis israil malı.pril alman malı diye biliyorumOnlar da İsrail malı ama
Bu arada bulaşık makinesi 158. Denemede ocak beklerini atmıştım parlaklığı gitmiş çok değişik bişey olmuş
mutlaka ucu dokunuyor.%100 türk malı bulmak zor deterjan ve gıdadaHer markada zaten adamların hissesi var ki büyük markalarda.
nestle yi ben türk markası zannediyordum değilmiş.
Öyle mi ben pril de israil diye biliyorum. Elde yıkama silva aldım çok hoşuma gitti benim.evet finis israil malı.pril alman malı diye biliyorum
mutlaka ucu dokunuyor.%100 türk malı bulmak zor deterjan ve gıdada
Gıda yine torku, duru tercih ediyoruz. Yine bi şekilde alternatif bulunuyor.mutlaka ucu dokunuyor.%100 türk malı bulmak zor deterjan ve gıdada
off okurken yoruldum. Allah kolaylık versin canım.iki çocuklu anadan bildiriyorum gelmeyin gelmeyin bu hayatın her tarafı bbooomm boook
tek çocuk ohhh miss valla.
öğle arasında eve gittim küçük meme ister büyük kulağı ağrıdığı için kreşe gitmedi o ilgi bekler.
küçüğü emzirdim uyuturken büyüğün kakası geldi korkuyor başladı ağlamaya.
küçüğü bıraktım büyükle ilgilendim kaka fln yaptı bu defa küçük ağlıyor.
büyük uykum var süt dedi süt yaptım tam uyuyacak küçük ağlamaya başladı.
bu kısır döngü içinde öğle aram bitti. bu hengamede bir de süt sağdım yemek yemeden işe geldim. birisini anane aldı birisini dede evin farklı uçlarına gittiler umarım uyutabilmişlerdir.
tekrar bakayım bi.Öyle mi ben pril de israil diye biliyorum. Elde yıkama silva aldım çok hoşuma gitti benim.
ersağ,viking,peros kullandım .kullanıyorumdaTürk malı Temizlik Sektörü
Evyap
Naturalive
Duru
Bingo
Peros
Ersağ
Viking
Flaminfo
Mio
Hes
Paksoy
Eti Matik
Bunları buldum kızlar...
tekrar bakayım bi.
teşekkür ederim tam araştırıyordumben baktım almanya :) henkel
Ersağ benim migrenimi tetikliyor kokusu çok keskin aldım hatır için öylece duruyorersağ,viking,peros kullandım .kullanıyorumda
aa ciddimisin benim geçmeyen baş ağrılarım ondanmı yoksaErsağ benim migrenimi tetikliyor kokusu çok keskin aldım hatır için öylece duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?