benim iş yerinde maddi sıkıntılar var şimdilik sabrediyorum belki haklı sebeple işten çıkar ve tazminatımı talep ederim. sonrasında çalışmazsam zaten çocuk yaparım çalışırsam biraz daha ertelerim bilemiyorum :)

Mia geçmiş olsun canım.
Anka valla bugün de iş yapmayiver
Her gün bi sürü is yapıyorsun zaten.
Ben ilk bebiste anlaştım tek çocuk olayina tamam dedi bizimki
Bu arada dün gene hiç bi iş yapmadan yattım uyudum. Giyinme odasi duruyor öylece..aksama Allah kerim.

maneviyat olarak çok geride buldum kendimi temmuz ayında bu konuya eğilmeye karar verdim. maneviyat anlamında ne gibi rutinler yapıyorsunuz kızlar? neler önerirsiniz?
kendime liste oluşturuyorum ben.günlük çekeceğim okuyacağım şeyleri.ilmihal tarzı çok okumuyorum.aklıma takılan olursa bakıyorum ilmihale..yeni bir kitap getittiriyorum kısa surelerin tefsiri tarzı beğenirsem paylaşırım seninle.

sağol canım

yoksa seneye temmuza kalacak bu iş.şimdi olsa bu zamanlar nur topu gibi 3 aylık bebeğin olacak kucağında

yok önümüzdeki yıl bu zamanlar mutfak yaptıracağım.
birde aklımda almak istediklerim var
tatilde yaparım
sonra biraz para birikir.
eşimde koyar 10 bin tl hastane parasını önüme öyle :)

yok önümüzdeki yıl bu zamanlar mutfak yaptıracağım.
birde aklımda almak istediklerim var
tatilde yaparım
sonra biraz para birikir.
eşimde koyar 10 bin tl hastane parasını önüme öyle :)
benimki işin gırgırı en iyi zamanı sen bilirsin.ben yaşımdan dolayı iyiki olmuş diyorum.yoksa kaldıramazmışım bikaç sene sonrasını

Bulaşıklar için peki. Boron ben de merak ediyorum kullananlar memnun aslında
finish almıştı benim stokçum. bitti sonrda şokta kampanya görünce pril almış.çok memnun sayılmam.elde yıkamak içinde pril var.çok eski zamanın birinde mintaks denemiştim makinam güzel yıkamamıştı.ya makina iyi olacak ya deterjan bulaşık makinasında bence.çamaşır makinası içinde öyle gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…