Eylülde 3 yaşına girecekçocuğun kaç yaşında
Eşim de istiyor. Bizim wc işi tamam yatağını da ayırdık. Her şey hazır ama ben hazır değilim :))
Maşaallah kendi mi uyuyor sallıyormusun?Eylülde 3 yaşına girecek
bizimki uyumadan biberonla süt içer, yanına yatmam lazım uyuması içinMaşaallah kendi mi uyuyor sallıyormusun?
biz artık sallamiyoruz inat ediyor kendi salliyor bizimki beşiği
bende:)bende şartları zorlaştırıyorum
2 yıl garanti olmaz 2. çocuk.
ben de düşünürsem 2.i 2 sene sonra düşünüyrum, hep beraber yapalımbende:)
ben de düşünürsem 2.i 2 sene sonra düşünüyrum, hep beraber yapalım
dimi zaten hepimizinki 2016 doğumlu :))ben de düşünürsem 2.i 2 sene sonra düşünüyrum, hep beraber yapalım
bingo alıyorum ama bitsin boru deniyeceğim.eşim stokçu benimSUHAN sen hangi deterjanları kullanıyorsun kafama taktın şimdi zaten hem kullanıp hem içime batıyordu tam oldu
bugünleri değelndir çocuk mart nisan arası gelsin işteyaz dönemine denk gelmesin de nisan-mayıs bebeği olsun :)
kendime liste oluşturuyorum ben.günlük çekeceğim okuyacağım şeyleri.ilmihal tarzı çok okumuyorum.aklıma takılan olursa bakıyorum ilmihale..yeni bir kitap getittiriyorum kısa surelerin tefsiri tarzı beğenirsem paylaşırım seninle.maneviyat olarak çok geride buldum kendimitemmuz ayında bu konuya eğilmeye karar verdim. maneviyat anlamında ne gibi rutinler yapıyorsunuz kızlar? neler önerirsiniz?
Mia geçmiş olsun canım.
Anka valla bugün de iş yapmayiver
Her gün bi sürü is yapıyorsun zaten.
Ben ilk bebiste anlaştım tek çocuk olayina tamam dedi bizimki
Bu arada dün gene hiç bi iş yapmadan yattım uyudum. Giyinme odasi duruyor öylece..aksama Allah kerim.
yoksa seneye temmuza kalacak bu iş.şimdi olsa bu zamanlar nur topu gibi 3 aylık bebeğin olacak kucağında
yoksa seneye temmuza kalacak bu iş.şimdi olsa bu zamanlar nur topu gibi 3 aylık bebeğin olacak kucağında
Bulaşıklar için peki. Boron ben de merak ediyorum kullananlar memnun aslındabingo alıyorum ama bitsin boru deniyeceğim.eşim stokçu benimbaya bi almış.beyazlarada persil kullanıyorum
benimki işin gırgırı en iyi zamanı sen bilirsin.ben yaşımdan dolayı iyiki olmuş diyorum.yoksa kaldıramazmışım bikaç sene sonrasınıyok önümüzdeki yıl bu zamanlar mutfak yaptıracağım.
birde aklımda almak istediklerim var
tatilde yaparım
sonra biraz para birikir.
eşimde koyar 10 bin tl hastane parasını önüme öyle :)
finish almıştı benim stokçum. bitti sonrda şokta kampanya görünce pril almış.çok memnun sayılmam.elde yıkamak içinde pril var.çok eski zamanın birinde mintaks denemiştim makinam güzel yıkamamıştı.ya makina iyi olacak ya deterjan bulaşık makinasında bence.çamaşır makinası içinde öyle gerçiBulaşıklar için peki. Boron ben de merak ediyorum kullananlar memnun aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?