Ben yetişemiyorum size maşallah
ben 11 yıllık evliyim, 2 çocuk, alış veriş (kıyafet ve teknoloji ürünleri) bapımlısı bir adam, annemin aldığı çok sayıda çocuk kıyafeti (gönlü olsun, para vermiş diye ev içinde giydiriyorum), çok kereler ev taşınma yüzünden her eve ayrı alınan perdeler, halılar paspaslar vs gibi bir çok şey var ve ev çok dolu
at at bitmiyor
ama eşimi artık alıştırdım, aldığı kadar attırıyorum, ki geçen yıl bir sürü yeşil gömlek ve tşört almış, elli tonu var yani, asker yeşilinden, mint yeşiline, turkuaza. bu yıl yeşil bana yakışmıyor diye giymiyor, onları elden çıkardım. ondan önceki sene bir sürü bordo tonlarında almıştı, o gömlekler duruyordu, onları verdim. bunun dışında envai çeşit gömlek vardı, 2 tane kırmızı gömlek vardı, bildiğin kırmızı yani giymiyor ama duruyordu, hardal gömlek, hardal mont vs.
beyazlar maviler lacivertler vs. epey azalttım
kayınvalide 3 tane yün yorgan vermişti, ağır olanı geçen yıl verdim ona, bir tanesi de ayırdım, en yakın zamanda vereceğim.
bir de çok fazla bez çanta türü şeyler var, iki tanesini ayırdım verileceklere, baktım siyah sırt çantası da var, onu da hafta sonu kullanmak için ayırdım ve bu hafta taktım, bir kaç kullanayım da atılır.
nisan ayında mayo ve 2 adet pareo aldım pentiden, 3 al 2 öde vardı. evde 2 adet bikini var, yaz ayında bakacağım duruma göre, birini termal havuz vs için saklarım, sıcak havuzda bozuluyor,birini atarım
birden atsam tüm evi boşaltmam lazım ama böyle yavaş yavaş daha keyifli oluyor, ancak bir yandan da oyuncak vs alınmaya devam ediyor.