Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşyalarını ne yaptın getirttin mi İstanbul’dan?Kızlar biz bu hafta sonu taşınıyoruz kısmetse. Artık yeni evin düzeni nasıl olacak bakalım. Mutfak kullanışlı ama çok büyük değil en çok ona üzülüyorum çünkü büyük mutfakları seviyorum. Minimalizme mutfaktan başlayacağım bu yüzden. Eve ekstradan hiç bir şey almamayı planlıyorum. Sadece yemek masası ve sandalyelerini alacağım çünkü yok :)) sizlerle paylaşırım taşınma, yerleşme aşamalarımı.
Koliledim gelecek bir kısmını 30 koli falan. Yılbaşı sonrası gelecek.Eşyalarını ne yaptın getirttin mi İstanbul’dan?
Peki neden vazgeçtin?
Kızlar biz bu hafta sonu taşınıyoruz kısmetse. Artık yeni evin düzeni nasıl olacak bakalım. Mutfak kullanışlı ama çok büyük değil en çok ona üzülüyorum çünkü büyük mutfakları seviyorum. Minimalizme mutfaktan başlayacağım bu yüzden. Eve ekstradan hiç bir şey almamayı planlıyorum. Sadece yemek masası ve sandalyelerini alacağım çünkü yok :)) sizlerle paylaşırım taşınma, yerleşme aşamalarımı.
Bizim oda da küçükOdamız küçük sayılır.
bu yataktan alsaydım daha dar bir görüntü oluşacaktı
birde yere yakın olması daha soğuktan etkilenebilirdi bu tarz şikayetler duymuştum..
yüksek merdivenli alsaydım düşme riski olurdu.
çatısız alsaydım özelliği kalmıyacaktı.
bende vazgeçtim :)
Süper bende oğluma bundan alıcam yaza Allah nasip ederse ama bunun ayaklı olanı var temizliğide kolay olur ben ondan düşünüyorumKızlar
Bu mobilyaya bayıldım
Kızıma almak istiyorum
Sizce nasıl?
Kullanışlı olur mu?
Bizim oda da küçük
Gidip mağazasında görmem lazım kapladığı alanı
Odayı da ölçmeliyim
Çatısız da olabilir aslında o zaman da özelliği kalmaz mı diyosun![]()
Kızlar o mobilyalar montessorie mobilyalar değil mi? Çatı falan olmayınca bi anlamı olmaz ki o zaman?
Mia- senin kızına aldığın karyolayı biliyorum o da güzel. Kullanabiliyor musunuz? Benimki biraz dağınık yatıyor düşer yada yan demirleri canını acıtır diye düşündüm o yüzden böyle bir mobilya almak istiyorum.
Benim de oğlanın yatağı yatak odasındaydı. Şifoniyeri çıkardım odadan yerine park yatak koydum. Hababam sınıfının yatakhanesi gibi bir sürü yatak olduSlm hanımlar
Doğum iznindeyim evi düzene koymaya çalışıyorum ama henüz başarılı olamadım. Gelecek kızıma evimde yer acamadim evim 2+1. Oğlumun odası yok bizimle uyuyor. Kız da bizimle uyuyacak bur süre. Diğer odada tek kişilik baza benim elbise dolabım, oğlumun dolabı ve sifonyeri var. Kızla ortak kullanırlar diye düşünmüştüm ama oğlumun eşyaları ancak sigdi. 5 aydır annemlerde olunca eşyalar iki yerde olduğu için az görünüyormus. İşin içinden çıkıp kızın eşyalarını hazirlayanadim eşim bazayi çıkaralım evden diyor ama doğum zamanı yardım için kalanlar yatar diye çıkarmıyorum. Salondaki koltuklarim yatak olmuyor
Oğlum babasının yanında park yatakta yatıyor ama genelde aramıza geliyor. Kız içinde anne yani beşiği kuracagim. Sağım solum bebe olacakBenim de oğlanın yatağı yatak odasındaydı. Şifoniyeri çıkardım odadan yerine park yatak koydum. Hababam sınıfının yatakhanesi gibi bir sürü yatak oldu![]()
Slm hanımlar
Doğum iznindeyim evi düzene koymaya çalışıyorum ama henüz başarılı olamadım. Gelecek kızıma evimde yer acamadim evim 2+1. Oğlumun odası yok bizimle uyuyor. Kız da bizimle uyuyacak bur süre. Diğer odada tek kişilik baza benim elbise dolabım, oğlumun dolabı ve sifonyeri var. Kızla ortak kullanırlar diye düşünmüştüm ama oğlumun eşyaları ancak sigdi. 5 aydır annemlerde olunca eşyalar iki yerde olduğu için az görünüyormus. İşin içinden çıkıp kızın eşyalarını hazirlayanadim eşim bazayi çıkaralım evden diyor ama doğum zamanı yardım için kalanlar yatar diye çıkarmıyorum. Salondaki koltuklarim yatak olmuyor
günaydın güzellerrrr
bu eve taşındıgımdan beri davet edemediğim komşu davetımı bugun iş çıkışında nihayet yapıyorum,
ev dün gece resmen cilalandı
mobilyalar bile silindi, oohh misss, 2 çeşit ikramlık hazırlandı, 2 side hazır sayılır sadece eve gidince pişirilecek,
gelen hanımların hiçbirini tanımıyorum, sadece karşı komşumun adını biliyorum
bu durum beni biraz geriyor, yaşlı birkaç teyze de var, genclerde var, geç davet etmiş oldugum için de gerginimm,
ahh inş bugunu kolayca güzel atlatırım....
Bebeğin ağlamasına uyanmıyor mu gece?Benim de oğlanın yatağı yatak odasındaydı. Şifoniyeri çıkardım odadan yerine park yatak koydum. Hababam sınıfının yatakhanesi gibi bir sürü yatak oldu![]()